Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Low Matiz - Blue Sky (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/69476-low-matiz-blue-sky.html)

Robert_MNW 21-10-10 13:00

Re: Matizu' meu

Ai PM! Ma anunti daca te hotarasti!;)

Mustang 21-10-10 17:52

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3745432)
Fă tu ce ai acolo că la noi se rezolvă :)

Asa ... asa. :)
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3745655)
Ai PM! Ma anunti daca te hotarasti!;)

Te superi daca ti-am si dat raspunsul? :D
Spune-mi in PM cand ai timp sa le pui la posta si iti ofer adresa de livrare.

Mustang 28-10-10 17:48

Cu binevointa lui Robert am facut rost si de fete de usi SE. Pana acum le-am puricat, curatat, siliconat (au tzatze acum :lol::lol::lol:)... urmeaza ca sambata sa ma apuc de montaj.

Robert_MNW 28-10-10 21:23

Nici o problema, ma bucur ca te-am putut ajuta! Bafta cu ce ti-ai propus!;)

Mustang 04-11-10 13:42

S-au pus fetele de usi (pe fata momentan - pe spate nu am pinionul lung si nu are rost momentan sa le pun daca tot o sa le desfac mai incolo).
Am si eu insa o intrebare: ce se recomanda a se monta ca "ornament" in spatiile libere in care este reglajul de oglinda la MatizSE?

Robert_MNW 04-11-10 13:47

2 Attachment(s)
Eu gasisem acu doi ani in Bucuresti (CORA) doua odorizante rotunde dragute si le am pus acolo. Uite o poza cum aratau!
Sau poti pune niste tweetere, si pe spate poti sa cumperi manere de plastic de Dacia se potrivesc la Matiz si nu trebuie sa schimbi macaraua. Poza a doua. Bafta!

Mustang 04-11-10 13:52

Am mai citit despre manerele de Dacia - vreau sa te intreb daca tie iti freca catusi de putin de fata de usa... pare foarte apropiata de suprafata de plastic si... nu stiu daca poate sa atinga (chiar si asa.. putin superficial).

Robert_MNW 04-11-10 13:58

Atingeau foarte finut, si am pus pe ele, pe spate lipit un material textil subtire care il aveam de cand cumparasem cotiera, era practic o hartie care avea o latura adeziva si una materiala. Problem solved!;)

Mustang 04-11-10 14:04

Ok, merci pentru informatie... poate ca sambata o sa ma ocup de asta. :)

Robert_MNW 04-11-10 14:05

Pentru putin. Bafta!;)

NXdev 15-01-11 20:15

Ce mai face buburuza ?

TZN 85 BUB 03-02-11 21:18

Quote:

Originally Posted by nicu_ene01 (Post 4049785)
urata caruta

:D:D:D tind sa cred ca va cunoaste-ti , nu cu mult timp ma uitam pe forum la topicul breakului tau, pe care pot sa fiu mandru ca l-ai vandut, si nu iti mai bati joc de el cu tot felul de "aptzipilduri tuning" ....

Mustang 03-02-11 22:01

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3988866)
Ce mai face buburuza ?

E in lucru bara fata la Aleks... Am terminat cu reviziile si mai trag de ea sa imi termin nebuniile de sesiuni. Dupa aia, alte operatii. :)
Incet dar sigur.

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 4050206)
:D:D:D tind sa cred ca va cunoaste-ti , nu cu mult timp ma uitam pe forum la topicul breakului tau, pe care pot sa fiu mandru ca l-ai vandut, si nu iti mai bati joc de el cu tot felul de "aptzipilduri tuning" ....

Daca a fost atat de interesanta remarca lui... a fost stearsa.
Ok, e urata, da' imi spune cineva ce este urat la ea ca sa stiu si eu?
Nu de alta, dar nu il cunosc pe tip si chiar sunt curios ce anume ii place, poate parerile lui erau mai ok si poate chiar avea ceva misto in cap pentru masina mea.

NXdev 03-02-11 22:09

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 4050408)
E in lucru bara fata la Aleks... Am terminat cu reviziile si mai trag de ea sa imi termin nebuniile de sesiuni. Dupa aia, alte operatii. :)
Incet dar sigur.

Daca a fost atat de interesanta remarca lui... a fost stearsa.
Ok, e urata, da' imi spune cineva ce este urat la ea ca sa stiu si eu?
Nu de alta, dar nu il cunosc pe tip si chiar sunt curios ce anume ii place, poate parerile lui erau mai ok si poate chiar avea ceva misto in cap pentru masina mea.

Usor usor o termini...poate e gata pana la 4tuning days ;).Mi-ar face placere sa vad buburuza live.Mult succes.

Omul o fi vrut sa ai masina plina de stickere...beculete si bling bling-uri...si de ce nu, spinnere...be serious:!:.

Mustang 04-02-11 15:04

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4050432)
Usor usor o termini...poate e gata pana la 4tuning days ;).Mi-ar face placere sa vad buburuza live.Mult succes.

Omul o fi vrut sa ai masina plina de stickere...beculete si bling bling-uri...si de ce nu, spinnere...be serious:!:.

Nu o sa fie gata pana la 4tuningdays 2011 mai mult ca sigur. Nici nu ma grabesc pentru 2011, de fapt. Mai bine perfecta decat jumatate de masura.
Din cauza asta nici nu am mai scris pe topic. Cand va fi gata... voi prezenta poze. Asa, nu vreau sa zica lumea ca e numai gura de mine si ca nu prezint nimic. :)

All times are GMT +2. The time now is 00:36.

- Copyright 2026 4Tuning