![]() |
Re: Matizu' meu
Ai PM! Ma anunti daca te hotarasti!;)
|
Quote:
Quote:
Spune-mi in PM cand ai timp sa le pui la posta si iti ofer adresa de livrare. |
Cu binevointa lui Robert am facut rost si de fete de usi SE. Pana acum le-am puricat, curatat, siliconat (au tzatze acum :lol::lol::lol:)... urmeaza ca sambata sa ma apuc de montaj.
|
Nici o problema, ma bucur ca te-am putut ajuta! Bafta cu ce ti-ai propus!;)
|
S-au pus fetele de usi (pe fata momentan - pe spate nu am pinionul lung si nu are rost momentan sa le pun daca tot o sa le desfac mai incolo).
Am si eu insa o intrebare: ce se recomanda a se monta ca "ornament" in spatiile libere in care este reglajul de oglinda la MatizSE? |
2 Attachment(s)
Eu gasisem acu doi ani in Bucuresti (CORA) doua odorizante rotunde dragute si le am pus acolo. Uite o poza cum aratau!
Sau poti pune niste tweetere, si pe spate poti sa cumperi manere de plastic de Dacia se potrivesc la Matiz si nu trebuie sa schimbi macaraua. Poza a doua. Bafta! |
Am mai citit despre manerele de Dacia - vreau sa te intreb daca tie iti freca catusi de putin de fata de usa... pare foarte apropiata de suprafata de plastic si... nu stiu daca poate sa atinga (chiar si asa.. putin superficial).
|
Atingeau foarte finut, si am pus pe ele, pe spate lipit un material textil subtire care il aveam de cand cumparasem cotiera, era practic o hartie care avea o latura adeziva si una materiala. Problem solved!;)
|
Ok, merci pentru informatie... poate ca sambata o sa ma ocup de asta. :)
|
Pentru putin. Bafta!;)
|
Ce mai face buburuza ?
|
Quote:
|
Quote:
Incet dar sigur. Quote:
Ok, e urata, da' imi spune cineva ce este urat la ea ca sa stiu si eu? Nu de alta, dar nu il cunosc pe tip si chiar sunt curios ce anume ii place, poate parerile lui erau mai ok si poate chiar avea ceva misto in cap pentru masina mea. |
Quote:
Omul o fi vrut sa ai masina plina de stickere...beculete si bling bling-uri...si de ce nu, spinnere...be serious:!:. |
Quote:
Din cauza asta nici nu am mai scris pe topic. Cand va fi gata... voi prezenta poze. Asa, nu vreau sa zica lumea ca e numai gura de mine si ca nu prezint nimic. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning