Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Kitsch Tuning (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6946-kitsch-tuning.html)

dragos2900 16-11-06 17:48

Re: KITCHURI DIN PLOIESTI (-sa nu luati ca exemplu)

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 624908)
Stau si ma gandesc intr-adevar ce cazatura de masina este Dacia. Dacia spre exemplu nu are frane. Are niste dispozitive de incetinire!

Ai grija ce vb Donule ca aud "Baietzii cu Daciile de care ti-a zis mata sa te feresti" :lol: ca le insulti bijuteriile si nu e bine.....:lol:

tng 21-11-06 18:11

daca mai amenintati luati ban ! indiferent cine e, asa ca va rog !

platon911 21-11-06 23:33

Re: sal

krek nu tine frana d mana si n-are nici compresie de-aia l-a legat de stalp sa n-o ia la vale,da la kt de fragila e krek se desprinde roata de masina si tot o ia la vale

platon911 21-11-06 23:37

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 622112)
:arrow: :arrow: :arrow:

misto romanian muscle-u asta prea exagerat.la o dacie iese frumos daca ii dai barile jos si ii pui niste jante din alea albe ca la raliu,BBS ceva,nu stiu zic si eu...:-)

DONU' 22-11-06 16:00

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 625119)
Ete ce-am primit azi! Masina e a lui TATAE de la B.U.G. MAFIA (cica)!!!:lol: :lol: :lol:

Acum 4 ani avea un Peugeot 406 din cate stiu eu, iar in clipa de fatza are un Sharan care este de fapt al trupei. Unul argintiu.
Oricum, nu se preta Tataee la asa ceva. E persoana publica si in plus cred ca si-ar permite o masina nu un kitch d-asta.
Si Dacia asta a aparut in COX la kitch.

Gogu02 22-11-06 16:06

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 632719)
Acum 4 ani avea un Peugeot 406 din cate stiu eu, iar in clipa de fatza are un Sharan care este de fapt al trupei. Unul argintiu.
Oricum, nu se preta Tataee la asa ceva. E persoana publica si in plus cred ca si-ar permite o masina nu un kitch d-asta.
Si Dacia asta a aparut in COX la kitch.

Donule am pus si site-ul de unde am luat poza! Asa scria acolo ca ar fi a lui Tatae! Nu am zis eu si oricum am mai zis si mai inainte ca nu cred ca la banii lui isi lua Dacie!

DONU' 22-11-06 18:32

Bine..., acum nu suntem noi in masura sa vorbim, ca pana la urma nici nu stim catzi bani are trupa sau catzi bani invarte Tataee...; scuze, nu vazusem si site-ul...

tre 22-11-06 23:14

ma da poze mai puneti?

s3by 27-11-06 14:20

Eu ultima oara cand l-am vazut pe tatae era cu o pisica de 2.5 cu numere de anglia si sigur nu era kitch masina iar inainte de bmw l-am vazut in regie cu un mercedes 190 deosebit de frumos(exterior de AMG)...asa ca parerea mea e ca gresesti legat de kitch-ul ala....

Gogu02 28-11-06 16:57

1 Attachment(s)
Va place BMW-ul asta??? Poza e facuta in fata la IPSO Ploiesti!

panaitescud 28-11-06 17:01

eu zic ca e unicat la noi ;) e tunata !

dragos2900 28-11-06 17:06

Vai de p..a voastra ce se ascunde sub capota aia!Daca nu stiti nu vb! ;)

shantzu 28-11-06 17:09

in caz ca nu vedeti , capota nu e terminata ;) sub capota e alta treaba :mrgreen:

panaitescud 28-11-06 17:58

are doua prize de aer neterminate.:lol: vazui !

Skma 28-11-06 17:59

Gogu din nou zic ca esti total paralel cu domeniul auto adik un fel de tastaturist ! Frate joacate in continuare NfS ;) E mai sanatos ! Masina aia ascunde multe ptr. cultura ta generala;)

All times are GMT +2. The time now is 00:18.

- Copyright 2026 4Tuning