![]() |
Re: B 28 N U T
Frumos ce vrei sa faci la bara fata si mai ales ideea cu pragurile , per total este frumusica n-am ce zice,dar o singura chestie nu imi place :sigla aia cu dacia de ce ai pus-o tocmai acolo jos la numar?
Am inteles ca o vei vopsi , ok .Nu ti se pare ca sunt prea multe stickere pe ea?sau ca iar trebui un badboy look facut din capota?poate putin jantele iesite in afara cu niste evazari ?ce zici cum ar arata? |
Quote:
Quote:
nu o sa mai aibe stickere dupa ce va fi vopsita,capota o so fac badboy look dupa cum am mai zis.stau foarte bine jantele asa,nu vreau sai fac nici o evazare,vreau sa ramana asa ,si sa o las cat mai jos. bafta am uitat,foarte frumos noul forum 4tuning. bafta |
PASTE FERICIT TUTUROR
|
Multumim la fel! BAFTA cu proiectul si succes in afaceri!.... Paste fericit alaturi de cei dragi.....
Bafta.... |
azi, am vandut rotile de pe masina.
am gasit altele deja. ceva ce caut demult.poze in curand. |
Quote:
|
Quote:
cumpar 4 anvelope:165/45/14 sau 165/50/14 sau 175/50/14 stiu ca sunt dimensiuni extrem de rare,dar incerc poate gasesc. |
Quote:
|
Quote:
|
pai nu ne arati si noua modelul nou de jante? :)
|
inca nu.
erau arginti si acum le vopsesc. fata este 7j si spatele 8j |
Sunt şanse să vedem surpriza vineri la OZN jos ,la farfurie ?:lol:
P.S. @ Scuze că scriu aşa dar mai intră şi altcineva pe forum,nu numai băieţii cu maşinii modificate !:yes: |
Quote:
nu sunt sanse,am mult de munca la masina,ma apuc sa schimb toata mecanica fata. plus de asta tre sa-mi iau si anvelope,dar deabia saptamana viitoare ajung. sper sa fie gata pt 1 mai,sa plec la mare;) |
No atunci spor la treaba......
si ai grija la maini..sa nu le pocnesti;) |
bafta in continuare...asteptam sa vedem poze cu ele :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning