Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/68440-ford-focus-mk1-1-8-tddi-my-yellow-focus.html)

oq 29-07-10 13:29

Re: Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus

no acuma ii aerisesti bine plamanii is curios daca o sa se simta diferenta la cum o sa traga..ca acuma o sa aiba aer proaspat tot timpu :)

AnDrEiCa 29-07-10 22:32

Chiar ma gandeam unde vei pune radiatorul:-)

PinkProbeLady 29-07-10 23:08

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 3550433)
.....sa nu raman in urma:d

Ti-ai facut si scurgeri speciale sau cand ploua nu o scoti? :D
Frumos! Norocul tau cu asa motor, nu are nimic de la putina apa ... doar se murdareste....

morpheusmaster 30-07-10 00:47

The fuck dud???? U ruined it!!! THE FUCKK???

P.S. Aveai probleme serioase de ai recurs la astfel de metode barbare? (sau e un photoshop si's eu prea obosit sa'mi dau seama...)

Tweety_rzw 30-07-10 01:12

Te-ai cam stricat.....sincer:( , nu îmi place de nici o culoare frate gura aia acolo,ce încerci să imiţi Subaru?:lol::lol::lol: :( păcat....

NightClubRacer 30-07-10 02:25

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 3550433)
.....sa nu raman in urma:d

hai frate, ce naiba e aia :lol: de unde te-ai inspirat? eu zic ca mai bine iei alta capota si faci ceva la bara, sa iti intre mai mult aer in radiator...sau cine stie, poate la final va arata mult mai bine.

iuly_007 30-07-10 20:21

ce radiator fatilor? ala-i intercooler-ul :rolleyes2 parerea mea este ca degeaba racesti intercooler-ul daca o lasi sa "respire" tot de sub capota :(

claudiu lucian 04-08-10 00:17

Arata aiurea pt cei care nu au imaginatie sa o vada terminata, sau poate am eu prea multa imaginatie si sunt entuziast...dar pana acum ce idei am pus in practica, zic eu ca a iesit treaba buna!

A fost si o solutie de criza...se simtea lipsa de putere cauzata de lipsa racirii intercoolerului si decizia a fost influentata si de luftul de la capota, capota pe care am reusit sa o aduc la linie! acum...sa vedem finalul!

Deocamdata se simte un plus de putere si un minus la consum:D, a primit si 2 gume 205/40/17 si o bieleta de directie.

ovidiu89 04-08-10 01:01

asta e important ca tu sa ai in minte proiectu. E normal acuma cand e in lucru sa para urat dar finalizat cine stie. Nici mie nu imi place cum da, dar astept finalu si atunci dam verdictu:evil::evil:.bafta!

NightClubRacer 04-08-10 22:55

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 3562498)
Arata aiurea pt cei care nu au imaginatie sa o vada terminata, sau poate am eu prea multa imaginatie si sunt entuziast...dar pana acum ce idei am pus in practica, zic eu ca a iesit treaba buna!

A fost si o solutie de criza...se simtea lipsa de putere cauzata de lipsa racirii intercoolerului si decizia a fost influentata si de luftul de la capota, capota pe care am reusit sa o aduc la linie! acum...sa vedem finalul!

Deocamdata se simte un plus de putere si un minus la consum:D, a primit si 2 gume 205/40/17 si o bieleta de directie.

baga mare sa vedem produsu final :D spor!

B-61-KYS 19-08-10 16:05

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3564882)
baga mare sa vedem produsu final :D spor!

Mi-a facut placere discutia de azi, cu tine ! Masina, pe viu e impecabila ! O scoti la capat tu si cu gura aia :)

Numai bine !

claudiu lucian 25-08-10 08:47

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3596183)
Mi-a facut placere discutia de azi, cu tine ! Masina, pe viu e impecabila ! O scoti la capat tu si cu gura aia :)

Numai bine !

si mie mi-a facut foarte mare placere sa stam de vb si imi pare rau ca nu am continuat discutia in seara, in victoriei, dar urmatoarea ocazie sper ca va fi una prielnica. Cat despre "ïmpecabila", daca as zice ca esti "dragut" poate s-ar interpreta:D spun doar k stii sa apreciezi munca si sper ca la urmatoarea aparitie sa fie asa cum zici tu! lucrez la asta:D - first priority

PinkProbeLady 25-08-10 15:10

Cum stai cu capota? Nu ai facut ceva poze?

TM92VIC 30-08-10 17:52

Super frumoasa masina am admirato la Show arata foarte bine cu intercooleru ala acolo :) felicitarii !!!

valyh 30-08-10 18:41

pune cateva poze sa vedem si noi cum a iesit capota...ca n-am mai reusit sa ajungem la sibiu sa vedem blonda live :sad:

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning