![]() |
Re: Vand placute si discuri marca FERODO
5 Attachment(s)
Salut ,
@ punto: Discuri fata Ferodo Racing semiperforate si striate dar nu ventilate - 520 / set Discuri fata Ferodo Premiere - 115 ron / set Placute fata Ferodo Racing (pentru discurile racing) - 309 / set Placute fata Ferodo premiere - 120 ron / set Poze pentru nubira: Preturile la discuri pt nubira sunt pe bucata , placutele pe set. Discurile sunt normale nu sunt perforate. |
discuri pt golf 3 , 4 prezoane?
|
discuri fata ventilate, perforate si/sau striate pt Golf 4 + placute sport?
|
Salut ,
@popica 17 - 180 ron / set ambele discuri fata ferodo @nt33exe - sa imi spui anul de fabr si ce motor ai te rog |
up...
|
up...
|
up...
|
Quote:
Pt Peugeot 107 , an 2006 , 1.0i putere 50 kw, discuri+placute |
pt un matiz 4 prezoane
?? |
pentru un hyundai tiburon 2.0 din 98 ma intereseaza discuri placute fata/spate
|
Salut ,
@matiz - placute fata LPR - 66 ron discuri fata - 83 ron / buc nu am nimic ferodo @hyundai tiburon - placute fata ferodo - 180 ron / set discuri fata 295 ron / set ferodo placute ferodo - 177 ron / set ferodo discuri spate nu am ferodo discuri spate ATE - 143 ron / buc @peugeot107 - placute fata ATE - 321 ron / set discuri fata TRW - 194 ron / buc dar vin cam intr-o saptamana |
up...
|
salut,zi mi si mie un pret pentru discuri fata pentru un e36 2.0 vanos ventilate,neventilate,preturi separate pentru toate modelele pe care le ai..ms
|
Salut ,
Pe fata ai numai ventilate. Mai jos ai ferodo (varianta normala) si celalate doua variante sport.La ferodo pretul este pentru ambele discuri restul sunt pe bucata. Discuri fata ventilate ferodo premiere - 311 ron / set Discuri fata ventilate si striate Brembo - 323 ron / buc Discuri fata ventilate si striate ATE Power Disc - 318 ron / buc |
imi poti pune o poza cu cele simple la 311 ron?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning