![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
wooooooow!!! asta e un bun argument de a cumpara bmw sau a decide ca bmw e cel mai bun! .. prin faptul ca atunci cand a aparut el .. lexus nu exista!
pai asa pot sa zic si eu .. cand a aparut primul mercedes .. nici in ruptu capului nu exista bmw... insa asta nu ma face sa cumpar mercedes!.. dar nah.. copiii .. |
Quote:
|
@dolb-nu prea ai inteles ce am vrut sa spun mai citeste odata:)
@ionut poti sa nu citesti threadul,iti dau cateva linkuri: http://www.topgear.ro/revista/metal/lexus_isf.html http://www.**************/stiri/video...-m3-14757.html http://www.************/noutati-auto-...us-is-f-150994 http://www.sotto.ro/articol/Special/...pe-BMW-M3.html si lista poate continua,din posturile tale pareai un baiat cu capul pe umeri,incep sa ma indoiesc de lucrul asta. PS: o seara buna tuturor :) PPS:da stiu Lexus e mai fiabil e mai rar e japoneza frate ,asta e nu imi place ,cumpar masina care imi place nu cumpar o alta masina doar pentru ca e "rara" sau pentru ca BMW au toti colacarii frate... |
cum adica nu am inteles?! eu citesc f bine si sunt destul de documentat.. insa ceea ce ai spus tu acolo e o prostie. Scopul threadului e de a ma convinge ( a convinge pe altii ) .. ca merita sa cumpar m3/is-f . Nu inteleg cum ma poti convinge tu sa cumpar m3 doar pt ca atunci cand a aparut primul model .. lexus nu exista..?!
|
Eu nu prea inteleg ce vreti sa ziceti cu istoria aceasta . Din punctul meu de vedere as lua masina care imi place mai mult nu conteaza ca este japoneza sau romaneasca . Mie imi place Lexus mai mult are un design si un interior care imi place mult mai mult . Si am si eu o intrebare 50 de cai putere de la lexus nu sunt egali cu 50 de cai putere de la BMW ?
|
simplist da, cei 50 de cai sunt egali la ambele, insa privind indeaproape trebuie luate in calcul multe aspecte, de cand pleaca la volanta pana ajung pusi pe asfalt.
o masina supersport are in jur de 500 de cai, tot atat cam cat un man xf... nu-s fix la fel parca termenii comparatiei, nu? :) iar cu istoria... e ca si cum ai compara argintiul lui koenigsegg cu rosu ferrari... altfel rezoneaza in mintea ta, si deobicei pui si o parte pasiune pe langa partile logice atunci cand cumperi o masina pentru tine, de asta esti pe forumul asta si nu pe unul de analiza economica, nu ?:) |
tu traiesti cumva in trecut?si daca a fost M3 E30 primu ce?Lexus-ul tot este mai rapid in linie dreapta, arata mai bine, mai luxos etc...aaa am uitat M3 este mai rapid cu 1 sec pe circuit, si cum voi toti sunteti raceri si va duceti pe circuit foarte des, si stati cu orele acolo da, va inteleg...m3 RULLZ
pentru cel cu 'e30 a fost primul', de pe pagina trecuta |
eu prefer intotdeauna o masina intai super luxoasa in interios.. iar apoi sportiva!
daca ar fi sa aleg .. mereu as alege lexusul pt ca este mult mai exclusivist! si macar am incredere ca nu ii pica motorul sau partea electronica ( des intalnite la bmw ) |
dolb care a avut cosmaruri cu bmw ce putea sa ai zica. dak lai pune sa aleaga intre un M3 si o Dacia 1410 'Sport' el ar alege Dacia clar k deh... e dacie sport, e exclusivista (nu prea mai vezi asa ceva) dak te lasa motoru il poti repara imediat, oglinda de poate prinde cu sarma etc.
e clar k lexus au facut o treaba foarte buna, insa mai au pana sa intreaca m3 Sedan :) |
Quote:
opinia mea, lexus imbina si luxul si sportivitatea si calitatea si fiabilitatea , iar acele diferente pe circuit chiar ma lasa rece pt ca nu o sa folosesc NICIODATA masina pe circuit sau sa scot maxim-ul din ea pe drumurile noastre care se stiu asa cum sunt. chiar daca m3 a aparut inainte sa fie lansata marca lexus, pe atunci existau aceiasi ingineri la toyota, ce au transferat tot ce e mai bun la lexus , lucru dovedit in momentul aparitiei marcii si cu primul model de LS400 ce era net superior fata de concurentii germani bmw sau mercedes. |
nu am avut stefane cosmaruri! erau reale... sa vedem cu te simti si tu cand stii ca ai in garaj masina de 10.000-12.000 de euro si nu poti sa o folosesti ca i s-a stricat electronica!
offtopic: chiar zilele trecute era vis-a-vis de mine un 530 modelul nou care scotea un fum alb si foarte foarte des. Nu am mai vazut asa ceva in viata mea ! |
turbina.... s-a dus turbina dintr-o mie de motive, inclusiv resoftarea prost facuta...
|
pai resoftare nu avea... numai ca s-a dus turbina pe la 180 la ora :| ciudat
|
lipsa de ulei posibil, o interventie facuta in romania si facuta prost (si la reprezentante lucreaza incompetenti, deci nicio mirare), etc, nu pica asa din senin, o cauza exista, indiferent daca proprietarul o stie sau nu...
|
uleiul era bun, la nivel normal !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning