Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Animale de companie (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie.html)
-   -   Ce animale de casa aveti? (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie/653-animale-casa-aveti.html)

minirally 02-03-06 15:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

.. ur blessed ... :lol:

Cred că vroiai să spui \"you're cursed\", ca blessed înseamnă contrariul :lol:

minirally, mai bine te-ai rezuma la o pisică...

tu chiar ai senzatia ca-s ... :)

ur blessed .. era .. sarcastic spus ..
s-a prins ea .. ;) crede-ma ..
sarcastic - ironic :) etc ..
anyway , pisica are ..
era sa spun o prostie .. :lol:

Gabi,pisica am..trebuia sa am 3..dar 2 mi-au fost luate/furate.. :( si mai e shoarecu ala prost..cat despre cutzu..astept veterinaru..are o hemoragie interna cica..coaste intrate in plamani..sau ceva genu..Santos..f tari pozele :P norocosilor.. :roll:

Gabi 02-03-06 15:23

Mă, dacă vezi că ai ghinion la câini, de ce te încăpăţânezi să ai în continuare ? :roll: Oricum ai grădină zoologică acasă :P

Şi mie mi-a murit un câine, lovit de maşină, iar cel ce l-a urmat trăieşte de 7 ani.

PS: fresh pics with pussy...cat :lol:

GolfuletzS 02-03-06 15:25

1 Attachment(s)
super caine gabitule :P

pufuletu meu :) asa il cheama :D

minirally 02-03-06 15:26

Re:

Quote:

Mă, dacă vezi că ai ghinion la câini, de ce te încăpăţânezi să ai în continuare ? :roll: Oricum ai grădină zoologică acasă :P

Şi mie mi-a murit un câine, lovit de maşină, iar cel ce l-a urmat trăieşte de 7 ani.

PS: fresh pics with pussy...cat :lol:

ce cap are :lol: e frumoasa foc oricum :wink: de ce ma incapatanez?pt ca ii simt lipsa enorm dog-ului..si e cam pustiu fara catzel..pisica doarme toata ziua ca o vaca,miauna doar cand ii e foame iar shoarecu..ala e de forma doar.. :?

Gabi 02-03-06 15:26

Tare! Îi împerechem (pe al meu cu al tău)? :lol:

GolfuletzS 02-03-06 15:27

Re:

Quote:

Tare! Îi împerechem (pe al meu cu al tău)? :lol:

cu cine vorbesti ? :oops: :roll:

SUN 02-03-06 16:12

Cu pisica... :lol:

Gabi 02-03-06 20:34

Golfu', cu tine vorbeam :P Deşi aş putea face preselecţie, că are şi minirally mâţă :lol: Asta dacă nu se oferă cineva de bunăvoie să-şi dea pisica pentru prepararea unei delicioase ciorbe pentru cuţu' meu.

PS: minirally, e băiat (dacă nu crezi, îi fac poză să-ţi demonstrez) :P

Gabi 02-03-06 20:34

Golfu', cu tine vorbeam :P Deşi aş putea face preselecţie, că are şi minirally mâţă :lol: Asta dacă nu se oferă cineva de bunăvoie să-şi dea pisica pentru prepararea unei delicioase ciorbe pentru cuţu' meu.

PS: minirally, e băiat (dacă nu crezi, îi fac poză să-ţi demonstrez) :P

Andrei_NSL 02-03-06 21:24

....

1 Attachment(s)
motanu` meu ... s`ar putea sa fie fostu` :lol: :lol: (deja am clientzi )...e de vanzare...

Andrei_NSL 02-03-06 21:24

....

motanu` meu ... s`ar putea sa fie fostu` :lol: :lol: (deja am clientzi )...e de vanzare...

SpeedeR 02-03-06 22:09

Re:

Quote:

p.s: speeder , ne-ai prezentat your bitch , i proudly present u .... Da` PimP, her pimp :lol: :lol:

vreau o cota parte din cat strange el :)
'cause she's my bitch
:lol: :lol: :lol:

SpeedeR 02-03-06 22:09

Re:

Quote:

p.s: speeder , ne-ai prezentat your bitch , i proudly present u .... Da` PimP, her pimp :lol: :lol:

vreau o cota parte din cat strange el :)
'cause she's my bitch
:lol: :lol: :lol:

aleks 02-03-06 23:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
si eu am tot un cocker spaniel :lol: alb cu pete maro.....un nebun...am intreb cu cine o semana :roll:

la mine in casa nu se pronuntza cuvantul AFARA decat in soapta departe de caine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

in poza asa ziceai k e drogat saracu....pare asa linistit.... :lol:

la mine in casa daca ia pronuntat cuvantul afara, s-ar putea sa iesi prin usa, cu tot cu patrupedul aferent, o ia razna, sare prin casa, vine si te latra, doar doar il scoti si pe el :lol:

aleks 02-03-06 23:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
si eu am tot un cocker spaniel :lol: alb cu pete maro.....un nebun...am intreb cu cine o semana :roll:

la mine in casa nu se pronuntza cuvantul AFARA decat in soapta departe de caine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

in poza asa ziceai k e drogat saracu....pare asa linistit.... :lol:

la mine in casa daca ia pronuntat cuvantul afara, s-ar putea sa iesi prin usa, cu tot cu patrupedul aferent, o ia razna, sare prin casa, vine si te latra, doar doar il scoti si pe el :lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:51.

- Copyright 2026 4Tuning