![]() |
Re: Noul meu Golf 5 GTI
si cand o sa vedem asa ceva in RO... va zic io, never ever.
|
Quote:
iti zic eu ca exista in romania gti-uri mai joase si mai frumoase ca asta, doar ca nu sunt prezentate pe forumuri |
Quote:
oricum, GTi-ul arata f.bine. chiar imi place, dar ma refeream la vopsea, la intretinere, la garda & other shit. Nu cred ca as rezista cu o asemenea masina mai mult de 2 zile fara ca vecinii din bloc sa-mi arunce ceva prostie pe ea, sau copii sa nu dea cu mingea in masina.Trebuie sa vedem adevarul curat.Romania este o tara, si atat. Nu poti sa ai un golf intretinut pt ca vine vecinu beat si iti tranteste usile de la Solenza in usile tale de la golf, si mai sunt multe "minusuri" de spus. Repet, m-am referit strict la intretinerea masinii. (Nici decum nu includ aici consumul de carburant, sau schimbul de ulei, sau alte cheltuieli mecanice.).M-am referit strict la intretinerea aspectului. |
Ai mare dreptate cu ceea ce spui aici. Toate masinile care le conduc eu si care fac parte din familia mea au cel putin o zgarietura/impunsatura de la prosti care deschid portierele fara sa ii intereseze daca trantesc in masina de alaturi, altii trec si zgarie cu cheia masina (indiferent daca e parcata intr-un loc de parcare care deranjeaza sau nu), am patit sa imi gasesc luneta sparta si plouat in masina pt ca un retardat a spart-o cu o sticla de bere goala, etc. :| Urasc oamenii care fac rau masinilor.
|
Quote:
probleme de care vorbiti voi sunt cele legate de respectul nostru fata de noi si de ceilalti... asta se educa cu legi stricte, amenzi si timp...:sad: oricum tine de fiecare din noi sa facem tara asta mai ok decat este, incep[and cu propria curte... |
Eu daca sunt un om bun si nu as zgaria niciodata masina altcuiva, nu inseamna ca pot fi sigur ca nu o sa imi mai gasesc masina zgariata niciodata. Tine de educatia fiecaruia.
|
Sa stii ca ai mare dreptate!dar nu uita ca traim in Romania unde totul e posibil.:)
|
cine stie cum se astupa gaurile de la grila dupa ce se scoate suportul de numar ?
|
Re: Golf 5 - GTI
cu fibra..
|
pai si ai idee cine face asta bine ? :)
in alta ordine de idei incepand de astazi masina este de vanzare. detalii le dau doar celor care chiar sunt interesati. motivul este dorinta de a cumpara altceva ... un fel de upgrade (o sa va spun ce, doar dupa ce dau gti-ul) |
Quote:
Bafta! poate schimbam ceva la masina..;) |
|
|
tu i-ai pus gand rau :)
|
air ride...