![]() |
Re: Magazin Volksparts - piese auto import, calitate la preturi bune
[QUOTE=mandela;3165005]salut!!! vreau si eu bucsile de brat inferior octaviaII\golfV\cupra
cele din fata si cele din spate care sunt in carcasa de AL, cate doua buc. din fiecare. Pret per buc. stima!!! seria TMBCA21Z972142817 |
Quote:
130 ron bucata bucsa mare in carcasa |
Quote:
capota motor = 500 ron broasca capota motor = 225 ron senzor deschidere capota motor = este integrat in broasca de la capota cablu deschidere capota motor = 80 ron trager = 1400 ron OE sau 370 ron aftermarket dar nu sunt 100% k se potriveste duze stropitoare (din bara) = 185 ron buc capacelele pt duzele stropitoare = 40 ron buc far stanga cu xenon pe scurta + proiector = 850 ron corp far stanga cu xenon armatura bara fata = 300 ron |
Quote:
|
Salut,ptr a6 1.9 tdi 85kw 2001 berlina ma inteseaza preturi ptr:aripa st fata, bara fata fara sau cu armatura,tabla de usa spate dr,placute si discuri fata,un set complet de brate fata st-dr,tampoane cutie plus tampoane evacuare,set scut,amortizoare capota portbagaj,cheder portbagaj(cheder toate usile),presuri fata...multumesc.
|
nu am decat ce am scris mai sus..
|
Multumesc.
Doresc sa cumpar capacul pentru stropitor bara (1 buc) Octavia 1. Cum se procedeaza? Multumesc, |
Buna ziua, ma intereseaza si pe mine pt Audi A4,95, benzina 1.8 quattro,tip motor ADR,92 KW, 125 cp
set fije bujii sau pret /buc bucse inferioare -superioare fata ornament praguri debitmetru aer stop dreapta spate |
Quote:
bucse inferioare = 35 ron + 50 ron pe o parte superioare fata = 40 ron pe o parte ornament praguri = 260 ron pe o parte debitmetru aer = 350 ron stop dreapta spate = 200 ron |
salut, va rog sa-mi spuneti preturile pentru placute de frana fata si spate,precum si pretul pentru discuri de frana fata,pt. golf 5 an fabricatie 2005
55 de kw cod motor bca. |
Quote:
set placute spate - 110 ron .. pentru discuri imi trebuie o serie de caroserie. |
Adaptari oglinzi sport astra f ?? pret te rog
|
imi pare rau dar nu am asa ceva ...
|
Quote:
multumesc anticipat |
La ce pret ajunge un stergator luneta Opel Astra G 2002 ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:04. |
- Copyright 2026 4Tuning