![]() |
Re: E30 - Sgm
5 Attachment(s)
Merge numai ca mi s-au rupt tampoanele si a cazut motorul pe punte :))
Partea proasta era ca se si blocase elicea in paravantul de la radiator, din cauza ca motorul nu mai statea unde trebuie.Bine ca am si ventilator electric. Maine comand toate tampoanele noi, si radiator de urs diesel(e mai mare cu 100mm) ca se cam incinge. |
Ce bine arata asa, simplu, si cu intercoolerul ala in fata. Mortal !
|
prima poza e foarte tare :D
|
Quote:
|
in urma unor cantitati exagerate de alcool risc sa aberez dar ...
cum stii cat de mare tre sa fie intercoolerul in functie de ce turbina ai ? exemplu BNZ .... pare mai mare ... nush salut,numa bine |
Unii exagereaza, nu stiu ca se pierde presiune pe un intercooler supradimensionat in mod nejustificat.
|
Quote:
|
asa ramane. pietrele l-ar afecta oriunde ar fi plasat. nu este asa sensibil.
|
intercoolerul meu este pus in avans pt turbina mare ce asteapta in garaj...deci de exagerat,da...am exagerat ! morala : nu va puneti intercoolere mari...NEVER ! Alea mici is mult mai bune ;) :lol:
P.S. Presiunea se pierde doar printr-o gaura considerabila facut in orice intercooler de orice dimensiune ! Ca in lipsa debitului "se intarzie" formarea presiunii finale dorite,asta e alta poveste ! |
"Ca in lipsa debitului "se intarzie" formarea presiunii finale dorite,asta e alta poveste !"......mda adevarat se intarzie formarea presiunii .....da ce ti s-au aprins asa tachetii a???....vezi sa nu faci overbosst ...omu a zis ca unii exagereaza nu cred ca te-a dat pe tine exemplu !!!:shock::shock:
|
s-au aprins tachetii...sa nu faci overboost...LOOL,bai de unde le scoateti !? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
De asemenea studiaza un model de calcul hidraulic si factorii ce influenteaza pierderile de sarcina |
Quote:
|
Quote:
|
OFFTopic baieti.
SGM - scuze daca de la mine a inceput,nu asta era intentia BNZ - spiritual as always :lol: grija la tacheti :lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning