Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - SGM (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/61324-e30-sgm.html)

UniculSGM 25-07-08 01:10

Re: E30 - Sgm

5 Attachment(s)
Merge numai ca mi s-au rupt tampoanele si a cazut motorul pe punte :))

Partea proasta era ca se si blocase elicea in paravantul de la radiator, din cauza ca motorul nu mai statea unde trebuie.Bine ca am si ventilator electric.

Maine comand toate tampoanele noi, si radiator de urs diesel(e mai mare cu 100mm) ca se cam incinge.

SV25MBN 25-07-08 01:20

Ce bine arata asa, simplu, si cu intercoolerul ala in fata. Mortal !

MARI_NSL 25-07-08 01:49

prima poza e foarte tare :D

RED_LAF 25-07-08 02:22

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1661268)
Ce bine arata asa, simplu, si cu intercoolerul ala in fata. Mortal !

punei de e28 35 ,este super bun frate,si de electro,vezi k sunt la 600ron super sport de ati sufla mot peste tine an masina :lol:

TM32CIP 25-07-08 03:55

in urma unor cantitati exagerate de alcool risc sa aberez dar ...
cum stii cat de mare tre sa fie intercoolerul in functie de ce turbina ai ? exemplu BNZ .... pare mai mare ... nush

salut,numa bine

UniculSGM 25-07-08 08:30

Unii exagereaza, nu stiu ca se pierde presiune pe un intercooler supradimensionat in mod nejustificat.

UNLORD 25-07-08 15:45

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 1661437)
Unii exagereaza, nu stiu ca se pierde presiune pe un intercooler supradimensionat in mod nejustificat.

Intrebare: intercoolerul il lasi in exterior ? Nu il afecteaza diferite pietricele?

UniculSGM 25-07-08 16:16

asa ramane. pietrele l-ar afecta oriunde ar fi plasat. nu este asa sensibil.

tm8bnz 25-07-08 16:40

intercoolerul meu este pus in avans pt turbina mare ce asteapta in garaj...deci de exagerat,da...am exagerat ! morala : nu va puneti intercoolere mari...NEVER ! Alea mici is mult mai bune ;) :lol:

P.S. Presiunea se pierde doar printr-o gaura considerabila facut in orice intercooler de orice dimensiune !
Ca in lipsa debitului "se intarzie" formarea presiunii finale dorite,asta e alta poveste !

yntisar24 25-07-08 17:07

"Ca in lipsa debitului "se intarzie" formarea presiunii finale dorite,asta e alta poveste !"......mda adevarat se intarzie formarea presiunii .....da ce ti s-au aprins asa tachetii a???....vezi sa nu faci overbosst ...omu a zis ca unii exagereaza nu cred ca te-a dat pe tine exemplu !!!:shock::shock:

tm8bnz 25-07-08 21:14

s-au aprins tachetii...sa nu faci overboost...LOOL,bai de unde le scoateti !? :lol: :lol: :lol:

UniculSGM 26-07-08 01:37

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 1662161)
intercoolerul meu este pus in avans pt turbina mare ce asteapta in garaj...deci de exagerat,da...am exagerat ! morala : nu va puneti intercoolere mari...NEVER ! Alea mici is mult mai bune ;) :lol:

P.S. Presiunea se pierde doar printr-o gaura considerabila facut in orice intercooler de orice dimensiune !
Ca in lipsa debitului "se intarzie" formarea presiunii finale dorite,asta e alta poveste !

Studiaza legea lui Boyle-Mariotte si legea lui Gay-Lussac si o sa intelegi mai bine relatiile din parametrii gazelor, anume presiune, volum si temperatura.

De asemenea studiaza un model de calcul hidraulic si factorii ce influenteaza pierderile de sarcina

yntisar24 26-07-08 01:45

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 1662617)
s-au aprins tachetii...sa nu faci overboost...LOOL,bai de unde le scoateti !? :lol: :lol: :lol:

N-ai cum sa intelegi u ...cum vb noi ....astia care nu ne pricepem la masini ...suntem si noi mai habarnavisti asa .. ....la noi aici avem jargoanele noastre .......care unii le inteleg mai greu !!! P.S- "s-au aprins tachetii"-adica ai luat "foc"-A lua (sau a prinde) foc cu gura sau a mānca foc (pentru cineva) = a face tot posibilul, a fi gata la orice sacrificii (īn favoarea cuiva), a apăra cu tărie pe cineva. .......iar overboost:shock: ...te las pe tine sa vad daca ghicesti ce am vrut sa spun...desi mi-e greu sa cred ca iti vei da seama!!!:twisted::twisted:

SV25MBN 26-07-08 01:57

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 1662982)
Studiaza legea lui Boyle-Mariotte si legea lui Gay-Lussac si o sa intelegi mai bine relatiile din parametrii gazelor, anume presiune, volum si temperatura.

De asemenea studiaza un model de calcul hidraulic si factorii ce influenteaza pierderile de sarcina

Habar n-am ce-ai zis acolo dar dai impresia ca stii despre ce vorbesti :lol:

TM32CIP 26-07-08 14:57

OFFTopic baieti.

SGM - scuze daca de la mine a inceput,nu asta era intentia
BNZ - spiritual as always :lol: grija la tacheti :lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:23.

- Copyright 2026 4Tuning