![]() |
Re: Dacia RFG
frumoasa dacia ta....ma bucur cand vad ca mai sunt si baieti care nu renuta la dacii prin a le lasa prin remat-uri sau sa putrezeasca....bv tie ..ai o daice tare
|
Quote:
|
asa e bine. asa trebe.mereu in schimbary
|
un mic stat dc imi permiti : muta masina in 4 prezoane ,niste jante, faruri cu lupa..cred ca cele de ursulet se potrivesc, si o vopsea noua si ar fii super..bafta
|
Quote:
Pe parcurs sa vedem cum decurg lucrurile si o sa fac tot ceea ce mi-am propus |
O vopsea :> merge :>
|
iubesc masina ta:lol::lol::lol::lol:
|
Eu nu :x ieri ma lasat balta cutia de viteze
|
prietene, nu esti obisnuit cu problemele pe care le intampinam cu masinutzele noastre?! mie a inceput sa mi se para lojic sa schimb cate ceva mic-mare la ea in fiecare luna! :)
cam odata pe luna in ultima perioada m-au lasat asa: pompa de apa,garnitura de chiulasa,carbunii de electromotor, delcoul, bobina,detenta, acu plange cutia dupa simeringu ala de langa a 5 a....deci luna viitoare...:D |
Mai sunt obisnuit dar la un momentdat te saturi.....in fine urmeaza sa dau cutia jos,sa o desfac si daca se poate face o fac daca nu cumpar alta SH.....
Multumesc moderatorului care a facut curatenie pe aici |
Quote:
|
Quote:
|
cum a zis si krf ... cauta mai bine un sh dar de renault care sa se potriveasca ... o sa ai rapoarte mult mai bune(in functie de cutie) ... sa iei aia de Dacie nu cred ca isi are rost`u ... numa bine
|
O sa vad ce si cum..momentan o sa stea pe bara deoarece nu am timp de era....vroiam azi sa ma apuc de ea dar sa ivit altceva....
|
Foarte frumoasa babuta.Dar pleoapele alea....sunt urate,parerea mea :D.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning