Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia RFG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/60689-dacia-rfg.html)

conty one 17-07-09 20:08

Re: Dacia RFG

frumoasa dacia ta....ma bucur cand vad ca mai sunt si baieti care nu renuta la dacii prin a le lasa prin remat-uri sau sa putrezeasca....bv tie ..ai o daice tare

RobertRFG 17-07-09 20:10

Quote:

Originally Posted by conty one (Post 2493948)
frumoasa dacia ta....ma bucur cand vad ca mai sunt si baieti care nu renuta la dacii prin a le lasa prin remat-uri sau sa putrezeasca....bv tie ..ai o daice tare

Iti multumesc de cele zise........de renuntat nu o sa renunt la ea si pe viitor vor mai aparea schimbari;)

neamtzu25 17-07-09 20:11

asa e bine. asa trebe.mereu in schimbary

conty one 17-07-09 20:16

un mic stat dc imi permiti : muta masina in 4 prezoane ,niste jante, faruri cu lupa..cred ca cele de ursulet se potrivesc, si o vopsea noua si ar fii super..bafta

RobertRFG 17-07-09 20:50

Quote:

Originally Posted by conty one (Post 2493964)
un mic stat dc imi permiti : muta masina in 4 prezoane ,niste jante, faruri cu lupa..cred ca cele de ursulet se potrivesc, si o vopsea noua si ar fii super..bafta

Sincer as face tot ceea ce ai zis dar din motive financiare momentan m-as multumii cu o vopseluta...........

Pe parcurs sa vedem cum decurg lucrurile si o sa fac tot ceea ce mi-am propus

pitibraila 17-07-09 21:24

O vopsea :> merge :>

George RHD 20-07-09 08:25

iubesc masina ta:lol::lol::lol::lol:

RobertRFG 20-07-09 11:28

Eu nu :x ieri ma lasat balta cutia de viteze

AG 80 BBI 22-07-09 00:00

prietene, nu esti obisnuit cu problemele pe care le intampinam cu masinutzele noastre?! mie a inceput sa mi se para lojic sa schimb cate ceva mic-mare la ea in fiecare luna! :)
cam odata pe luna in ultima perioada m-au lasat asa: pompa de apa,garnitura de chiulasa,carbunii de electromotor, delcoul, bobina,detenta, acu plange cutia dupa simeringu ala de langa a 5 a....deci luna viitoare...:D

RobertRFG 22-07-09 00:13

Mai sunt obisnuit dar la un momentdat te saturi.....in fine urmeaza sa dau cutia jos,sa o desfac si daca se poate face o fac daca nu cumpar alta SH.....

Multumesc moderatorului care a facut curatenie pe aici

tmkrf 22-07-09 01:05

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 2503354)
Mai sunt obisnuit dar la un momentdat te saturi.....in fine urmeaza sa dau cutia jos,sa o desfac si daca se poate face o fac daca nu cumpar alta SH.....

Multumesc moderatorului care a facut curatenie pe aici

pai ce are cutia ? desfao .. apoi faci un calcul la ce iti trebe si vezi ce suma iti da ... si daca nu renteaza sa o faci atunci iati alta cutie zic eu ca e mai ok asa .... si daca se poate sa nu fie romaneasca cutia (de pre vre un reno ceva :) )

RobertRFG 22-07-09 11:45

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2503432)
pai ce are cutia ? desfao .. apoi faci un calcul la ce iti trebe si vezi ce suma iti da ... si daca nu renteaza sa o faci atunci iati alta cutie zic eu ca e mai ok asa .... si daca se poate sa nu fie romaneasca cutia (de pre vre un reno ceva :) )

Omu asta vreau si eu sa fac....daca ma ajunge mai mult piesa\piesele stricate mai repede iau una SH

b3nny 22-07-09 12:04

cum a zis si krf ... cauta mai bine un sh dar de renault care sa se potriveasca ... o sa ai rapoarte mult mai bune(in functie de cutie) ... sa iei aia de Dacie nu cred ca isi are rost`u ... numa bine

RobertRFG 22-07-09 17:53

O sa vad ce si cum..momentan o sa stea pe bara deoarece nu am timp de era....vroiam azi sa ma apuc de ea dar sa ivit altceva....

BlueAngel 22-07-09 19:47

Foarte frumoasa babuta.Dar pleoapele alea....sunt urate,parerea mea :D.

All times are GMT +2. The time now is 05:01.

- Copyright 2026 4Tuning