![]() |
Re: Ce 4x4 conduci? (SUV sau Tot-teren)
Quote:
|
Quote:
Cred ca nu stii ce vorbesti. Un Cayenne sau un Touareg sterge cu tine pe jos si on si offroad. Mai ales Cayenne pe sosea. Acolo e imbatabil. NIci prin cele mai frumoase vise nu ajunge un WJ pe unde poate urca un Cayenne sau Touareg. |
Conduc zi de zi un Pajero LWB 2,8 TD. De ce 4x4? Imi da o nota de siguranta fata de unii imbecili din trafic,vizibilitate mai buna si....daca chiar tai fata unui turism,se fereste.
Am mai condus:Grand Cherokke ZJ 5,2 cmc: Patrol tot de 2,8;chiar si Frontera 2,5; L-200: Pajero benzina 3000. Dintre toate mi-a placut Pajero 3000 benzina.Pe vitor pt.trozneli in padure mi-am propus o Niva si asa mai de strada un FreeLander. Un week-end placut! |
Ce treaba are 4x4 cu viziblitatea?
|
Quote:
Tine-o tot asa, esti pe drumul cel bun :lol: |
SUV Hyundai Santa-fe 2.2 CRDI-150cp
Si in afara de motor care mi se pare pur si simplu prea puturos nu prea am ce sa-i reprosez. |
Quote:
Din cauza "oamenilor" ca tine oamenii au o parere asa "buna" despre noi restul posesorilor de SUV-uri/offroadere. |
Quote:
|
Quote:
Atat de distractive sunt unele pareri ale celor care sunt paralel cu subiectul, dar ei continua sa o tina asa, ca doar stie el ca asa e.... |
Eu sunt de aceeasi parere ca Cayenne se descurca ok la un offroad soft/mediu ... dar plangi langa masina cand zgarii jantele (balonul cauciucului prea mic ca sunt roti de aspect pe ele). Si da, zic si eu ca e comparativ cu Patrol/Pajero stock.
|
Quote:
Ar trebui sa fiu absurd sa zic ca e mai buna o masina cu punti rigide on-road :) |
Quote:
Deci, scoate-ti ideea ca, daca e e suv, Cayenne e bun doar sa-ti impresionezi vecinii. Paote face face oricarei incursiuni soft si mediu. Si incaltata cu cauciucuri Scorpion M+S. |
nu mai merge 4x4? trage numai spate-stanga.am comutat 4h, 4l...
masina in cauza mazda bt-50 2008. ce poate fii? cardanul mic care actioneaza puntea fata, cutia de transfer, diferentialul? |
Quote:
Sa fiu sincer nici eu nu am crezut ce poate Cayennul in off-road dar m-am documentat. Respect 300zxtt! |
3 Attachment(s)
Eu cand conduc un 4x4 il conduc pe asta din poze , dar mi-ar placea un Duster , cred ca e o masina buna . Ma amuza foarte tare "copilasi" din discutile de mai sus , cum stiu ei ce masina e mai tare , c-am asa faceam si la gradinita , e clar ca un pick-up , nu e la fel de bun in offroad ,ca un Pajero , Patrol etc , si nici un SUV , gen Cayenne nu merge in offroad la fel, (ca-s masini cu vopsea scumpa :lol:), parrea mea , ca le-am c-am vazut pe toate , merg cam la fel ,e prea mica diferenta , in rest tine de cauciucuri , motoare, blocante,unghi de atac si degajare , etc ,etc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning