![]() |
Re: kitch tuning din bacau
Dacia aia se afla parcata pe Str Narciselor exact vis-a-vis de intrarea pe strada Bucegi!!!:rolleyes2
|
sariti cu poze pea ea. ca are ep spate m3 si are mai multe. o mai vedeti si in fatza la tabacaru.
|
4 Attachment(s)
imaginile astea sunt ca un best-of al verii trecute
nu sunt kitch, dar e expresia snobismului... |
5 Attachment(s)
si inca una, tot un best-of, o adevarata fiara:lol:
asta e intr-adevar, definitia kitchului, e aproape la fel de tare ca nova cu fatza de bmw;) apreciati va rog grila cromata, specifica modelului dacia s-klasse :lol: observati deasemeni ca este motor turbo ( o fi tdi ?:twisted: ) dupa cum spun inscrisurile de pe ea ( oare era beat cand le-a lipit? nu vede ca sunt 5 benzi de 7 latimi diferite? :twisted: ) sa nu omiteti faptul ca este model sport ( tot scris de fabricant probabil ) a, si inca o curiozitate... ce rost are semnalizarea aia de pe lateralul spoilerului? k pun pariu ca nu functioneaza:twisted: |
eu ma gandeam la hood da merz pe trabant... dar nu mi-e rushine nici cu grila pe dacie :)))
|
:D Aleks, da poate la ala cu opelu nu ii intra in portbagaj sau capotata cutia aia ... zic si eu :D
|
ala era pe post de umbrela. de parasolar. sa nu bata soarele in cap.
|
Quote:
|
o vrut sa vada toata lumea ce cara el:lol:
|
pai sa se faca de bafta cum trebuie, nu numai asa... la doar cativa privitori :)
|
1 Attachment(s)
Taxi...Taxi...
================== va rog-poze din bacau- aleks |
ba....a trecut un papuc alb....nu mai stiu de la ce firma...si imi pare rau ca nu avut cu ce sa-i fac poza.
Avea mare pe capota desenat un tribal ..... si se prelungea pe sus pe cacatul ala de acoperis...... si in mijloc...pe capota avea o inima in care scria Te iubesc Ciprian. Cel mai tare este ca era desenat cu un marker. :)):) |
cred ca l-am vazut in seara asta!!!!
|
vreaaau o pozaaaaaa cu el
c tare :D |
da pe ala cu kalu barosanu nu il ar enimeni? nu ar eniemni poza?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning