![]() |
Re: Identitati membri
Quote:
mergea najpa rau inainte...vroiam sa o dau... dar acu am mai lucrat la ea si merge binisor... pa[rk nu mai imi vine sa o dau... as mai lucra la ea :p |
Nume: Cristian Dragan
Varstä: 20 de anisori :D Nick: Rebel_Boy Yahoo ID: cristy_wazzy Oras: Bucuresti Masina: BMW 318 i Coupe Telefon: 0729.579.951 In rest ce sa mai zic ... decat k ne vedem in fiecare vineri seara !!!! |
bine ai venit in crazy drivers...nu uita sa dai join la usergroups ;)
|
sa traiesti si la cat mai multa benzen
|
Nume : Andrei Alexandru
Varsta : 19 ani Nick : Fulgu sau Blondu Yahoo ID : alex_ab4 Oras : Bucuresti Masina : Dacia 1310 TLX Telefon : 0721.123.955 cam atat despre mine si ramane sa ne vedem vineri seara ... |
bine ai venit, baieti urati bun venit
|
Bine ai venit si te asteptam vineri la ora 21:00 in fata salii polivalente
|
multumesc de invitatie dar nu fac liniute acuma
|
multumesc si de primire
|
nu sa faci liniutze intalnire crazy drivers
|
ok ... dar b-13-ffa in privat ma invitat la una :D ... ramane de vazut :D
|
Bah explicatii mah corect baiatului ... deci :.. ne intanlim Vineri seara in fata salii polivalente la ora 21.00 pt a discuta anumite chestii dale noastre ... nu se da nimeni (asa cred :D) ... deci stai linistit ca nu sant curse ilegale ... vii doar sa vb ... hai bafta si te asteptam acolo...
|
situ ca nu sunt curse ilegale ... dar ziceam de ffa care mi-a propus o liniuta ... atata tot ... ramane pe vineri ... incantat sa va cunosc pe toti
|
Si noi suntem incantati ca ne inmultim ... dar am si eu o intrebare... : Alt avatar nu ai? :D k imi cam da fiori :D :D ... glumeam ... app pe unde stai? ... sau uite IDul meu sa discutam mai usor : cristy_wazzy
|
nu va luati de avatarul meu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning