Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Kitch-tuning (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/58-kitch-tuning.html)

aR99bMw 06-12-04 00:42

de prost gust ziceti voi......da is Remus capetii......

iasi_drifter 06-12-04 15:45

Am vazut si eu as'vara BMW-ul asta in Costinesti si e absolut superb, dar evident omul si-a dat cu firma in cap cand a pus acele tevi. Per total insa masina ramane superba, cu tot cu greseala asta.

mpa 06-12-04 15:47

Si va trekut cumva prin cap ca acele tevi sunt chiar evacuari directe pe fiecare cilindru?????

tekno 06-12-04 16:42

sincer yo nu cred... sa fim serioshi...daca chiar o vrut evacuari directe putea sa faca cate doo intr-o tzeava cu diametru mai mare shi sa le scoata in lateral daca tot vroia o evacuare cat mai scurta...

TheSinner2 06-12-04 17:24

bine ca nu are v12... ca nu-i incapeau 12 tzevi acolo :lol:

aR99bMw 06-12-04 18:06

va zic io de ce are 6 tzevi ....pt ca sa comenteze lumea....ca de ce are 6 tzevi :)

8)

DonHacker 08-12-04 20:11

:)

Asta e adevarat.

mpa:mane,tobele alea sunt puse acolo drept kitch (Dupa mine).Masina intradevar e super frumoasa,mai ales noaptea cand arata ca in 2Fast 2Furious (cu neoane albastre dedesupt).Da` cea mai urata parte e ca se aude ca naiba masina,zici ca merge tractoru` si nici macar sunet sport nu are,aproape ca o masina de tuns iarba...

rews 08-12-04 20:18

mai oameni buni...fiecare cu gustul lui...unul il are de menta...altu de.......degeaba
eu zic sa il lasam pe om in pace pt ca pe langa biluta neagra pt tevi...are 99 bile albe pt restul masinii
pt omu cu bmw-ul : omule respect...cel putin tu ai un bmw si 99 bile albe pe langa baietii cu biciclete si lantul rupt
RESPECT
daca vrei mai pune inca una asa numai sa se oftice monitoristii

BAFTA

EvLSant0S 08-12-04 20:52

voi vedeti cele 6 tzevi din pozitia unor cunoscatori , dar poate pe tip il intereseaza sa agate cu masina aia , sa faca tzarani : moama ce monstru am vazut , aveam 6 tzevi , iti dai seama ce masina o fii aia ;) mai stii ? uitati-va si din alta perspectiva ..

iasi_drifter 09-12-04 00:29

daca o iei asa atunci trebuia sa isi monteze un afterburner de la un avion de vanatoare in spate :lol: cum am mai vazut de altfel...

DonHacker 09-12-04 19:34

:)

ai dreptate iasi_drifter

Toto - BOD 03-01-05 23:10

nu ma! omului ii mai ramasasera niste bani si nu stia ce sa mai faca cu ei! isi cumparase deja 4 tevi! si-a mai luat 2 tevi de rezerva dar le-a pus din greseala pe masina! Pacat de masina...

iar ala cu clio putea sa-si amplaseze altfel tevile... dar de! nu toata lumea gandeste ca noi

aR99bMw 04-01-05 04:29

mai bine comentati dupa ce o sa aveti si voi astfel de masina :evil:

Toto - BOD 04-01-05 09:42

pai? de ce imi trebuie o astfel de masina ca sa pot s-o comentez p-asta? :lol: :lol: :lol: Asta-i regula mai nou? :) Oricine isi poate spune parerea despre o masina... :P
Dar tu ai? (am vazut ca ai bmw dar nu prea se vede bine in avatar) :P:P

alexh 04-01-05 13:49

1 Attachment(s)
Nu stiu daca e neaparat kitch (tuning sigur nu e 8) ) dar am vrut sa se vada ca si la ei se poate...se vede in numar care \"ei\" :P

All times are GMT +2. The time now is 09:16.

- Copyright 2026 4Tuning