Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5688-femeia.html)

Mustang 09-03-06 11:04

Re: Femeia .....

acum e prima data cand regret ca's gagici pe forum :lol:

mI^cHeLLe 09-03-06 11:23

de ce? Mustang Mach One

Mustang 09-03-06 11:37

pentru ca voi spuneti la alte fete...fetele alea duc vorba mai departe...si acum nu iti mai poti minti nevasta...ca stie deja adevarul :p :lol:

mI^cHeLLe 09-03-06 12:25

oare voi chiar credeti ca noi inghitim tot ce indrugati voi acolo ... de cele mai multe ori inchidem ochii si ne facem ca ploua ... si uneori ..ne mintim singure ...asa ca sa fie toate ok fara certuri ...bla bla

Mustang 09-03-06 12:45

nu zic numa' de minciunele ;)

d3vilish_lips 09-03-06 13:27

....si de ce mai multe ori aflam ce cum si unde...si va lasam sa aberati k erati cu nush cine pe nush unde ....asa k mai lasati minciunile k fetele stiu ele multe ....

EvLSant0S 09-03-06 16:17

nu si daca stii sa minti ... si stii sa-ti ... tzii iubita ... departe de anturaj .. si de prietenii tai ...
e perfect ! nu ARE cum sa afle ..
mai ales cand nu e disperata sa-ti verifice mesajele si etc..
so ... trebuie sa stii .. doar .. cum se face... atat ..

d3vilish_lips 09-03-06 19:14

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
nu si daca stii sa minti ... si stii sa-ti ... tzii iubita ... departe de anturaj .. si de prietenii tai ...

....wrong santos si stresant gest cu stersul posurilor :twisted: ....nu e neaparat sa aflam din anturaj....dak eu as incerk asa ceva nu am nici o sansa garantat u stii :twisted: :twisted: ....fetele au alte metode da orikum lasa nu konteaza k de aia suntem fete sa le stim pe ale noastre si sa va lasam in pace....deci e ca tine :) :)

BlueEyes 09-03-06 21:47

sincer !? o femeie dk vrea afla .... dk intr-adevar vrea sa-si bata capul ..... CREDE-MA!!

13RvR 09-03-06 22:12

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
sincer !? o femeie dk vrea afla .... dk intr-adevar vrea sa-si bata capul ..... CREDE-MA!!

E valabil si invers ... ;)

B|shOp-VR6 09-03-06 22:46

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S

Poate sa fie si disperata si sa iti verifice telefonul.. e chiar perfect atata timp cat stii sa te acoperi.. ba mai mult, ai si ce sa-i reprosezi dupa ce ti-l verifica si nu gaseste nimic si te-ai scos.. din atacat poti sa te transformi in atacator. :lol: :lol:

Mustang 09-03-06 23:31

heheh...long live paswd pe telefoanele mobile

13RvR 09-03-06 23:43

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
heheh...long live paswd pe telefoanele mobile

Da, da... si cand se blocheaza?????.... ce faci????....iti amintesti de VALVA??...ai ramas cu telefonul blocat 1 zi :))

BlueEyes 10-03-06 00:30

cred k cea mai mare tampenie in ziua d azi e s mai controlezi telefonu` :)):)) cu putin noroc ai putea fi in zona dk ai ceva d vaut in tel (msg sau apel) :))

EvLSant0S 10-03-06 00:46

urma sa postez un .. mic atac subtil ..dar .. ma abtin caci am promis ceva cuiva .. si deci ..
nu mai zic nimic, intradevar , e absurda chestia cu telefonul , and .... devilish lipssssssss jur ca n-am sters nici un post ..

All times are GMT +2. The time now is 12:51.

- Copyright 2026 4Tuning