![]() |
Re: Femeia .....
acum e prima data cand regret ca's gagici pe forum :lol:
|
de ce? Mustang Mach One
|
pentru ca voi spuneti la alte fete...fetele alea duc vorba mai departe...si acum nu iti mai poti minti nevasta...ca stie deja adevarul :p :lol:
|
oare voi chiar credeti ca noi inghitim tot ce indrugati voi acolo ... de cele mai multe ori inchidem ochii si ne facem ca ploua ... si uneori ..ne mintim singure ...asa ca sa fie toate ok fara certuri ...bla bla
|
nu zic numa' de minciunele ;)
|
....si de ce mai multe ori aflam ce cum si unde...si va lasam sa aberati k erati cu nush cine pe nush unde ....asa k mai lasati minciunile k fetele stiu ele multe ....
|
nu si daca stii sa minti ... si stii sa-ti ... tzii iubita ... departe de anturaj .. si de prietenii tai ...
e perfect ! nu ARE cum sa afle .. mai ales cand nu e disperata sa-ti verifice mesajele si etc.. so ... trebuie sa stii .. doar .. cum se face... atat .. |
Quote:
|
sincer !? o femeie dk vrea afla .... dk intr-adevar vrea sa-si bata capul ..... CREDE-MA!!
|
Quote:
|
Quote:
|
heheh...long live paswd pe telefoanele mobile
|
Quote:
|
cred k cea mai mare tampenie in ziua d azi e s mai controlezi telefonu` :)):)) cu putin noroc ai putea fi in zona dk ai ceva d vaut in tel (msg sau apel) :))
|
urma sa postez un .. mic atac subtil ..dar .. ma abtin caci am promis ceva cuiva .. si deci ..
nu mai zic nimic, intradevar , e absurda chestia cu telefonul , and .... devilish lipssssssss jur ca n-am sters nici un post .. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:51. |
- Copyright 2026 4Tuning