![]() |
1 Attachment(s)
Ti-am REPARAT bestia!!!! 8) 8) 8) 8)
P.S. nu m-am putut abtzine |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bineeee andreeeey ... cel mai mare kitch posibil ... ca la tzaranii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: uuu nu mai pot de ras :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
mah sa faiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: exact ideea ata o aveam si eu da nu am avut timp sa o pun in practica=)) eu vroiam sa se sprijine de masina da si asa ii bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si gata mai acuma serios ca o dam in off topic rau de tot si se supara lumea :roll: |
Re:
Quote:
|
am o pila la circul de stat daca va intereseaza se castiga bine care vreti pm
rusine sa va fie ! |
Re:
Quote:
|
BA !
Voi ma terminati pe mine ! Am sters azi la topicuri de *** de mi s-a acrit... Ce aveti mey oameni buni? Vreti sa transformati sectiunile in CIRC ???!! Chiar nu va puteti abtine? |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu incercatzi nishte spoilere :idea: ,ceva la bestie sa o transformati in frumoasa (frumaosa si bestia) :wink:
|
nah am editat ca sa nu fie probleme....si sper sa faci la fel golftunin
si imi si cer scuze pentru ce am zis... :| |
eu am o idee pentru tine daca esti asa destept nu \"prostanac\" cu l`ai facut pe sandrin mai bine taceai tu nu e asa ce mai bine ?
|
Re:
Quote:
|
RA2fast4u pune dacia aia care zici ca ai vazuto s-o vedem si noi.... :idea:
p.s. andrey2003 n-am inteles faza cu inmatricularea la bestie...din CT in GR :? |
:D :D :D :D :D dak nici faza asta nu ai inteles-o...lasa-te frate de meserie...... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning