Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

andrey2003 17-08-05 11:48

1 Attachment(s)
Ti-am REPARAT bestia!!!! 8) 8) 8) 8)

P.S. nu m-am putut abtzine

soricelu 17-08-05 11:51

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bineeee andreeeey ... cel mai mare kitch posibil ... ca la tzaranii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: uuu nu mai pot de ras :lol: :lol:

GolfuletzS 17-08-05 11:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricelu\"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bineeee andreeeey ... cel mai mare kitch posibil ... ca la tzaranii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: uuu nu mai pot de ras :lol: :lol:

chiar era nevoie sa postezi ?

RA_2fast4u 17-08-05 11:53

mah sa faiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: exact ideea ata o aveam si eu da nu am avut timp sa o pun in practica=)) eu vroiam sa se sprijine de masina da si asa ii bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

si gata mai acuma serios ca o dam in off topic rau de tot si se supara lumea :roll:

HoricutzWSR 17-08-05 11:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andrey2003\"
Ti-am REPARAT bestia!!!! 8) 8) 8) 8)

P.S. nu m-am putut abtzine

normal eshti u ??? :)))))))))) imi vine sa mor de ras mane

GolfuletzS 17-08-05 11:56

am o pila la circul de stat daca va intereseaza se castiga bine care vreti pm

rusine sa va fie !

soricelu 17-08-05 11:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
Quote:

nu era neaparat .. da nu m-am putut abtine .. hai ca tre sa termin cu offtopicurile .. ca azi am facut o groaza ... da am o intrebare ... dak vrem sa nu facem offtopic , da vrem totushi sa scriem mesajul ala .. unde il scriem ? shi sa il vada toti nu sa fie pm

tng 17-08-05 12:06

BA !
Voi ma terminati pe mine !
Am sters azi la topicuri de *** de mi s-a acrit...
Ce aveti mey oameni buni?
Vreti sa transformati sectiunile in CIRC ???!!
Chiar nu va puteti abtine?

xxdadixx 17-08-05 12:27

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"cr0n0s\"
p.s. mi-ar placea o culoare mov asa... paintjob asemanator cu cel de pe eclipse-ul spider din 2f2f

merci ;)

Merge Shafu? :lol:

sandrin 17-08-05 12:43

nu incercatzi nishte spoilere :idea: ,ceva la bestie sa o transformati in frumoasa (frumaosa si bestia) :wink:

RA_2fast4u 17-08-05 12:53

nah am editat ca sa nu fie probleme....si sper sa faci la fel golftunin

si imi si cer scuze pentru ce am zis... :|

GolfuletzS 17-08-05 12:55

eu am o idee pentru tine daca esti asa destept nu \"prostanac\" cu l`ai facut pe sandrin mai bine taceai tu nu e asa ce mai bine ?

DVDValy 17-08-05 15:55

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
Quote:

nu era neaparat .. da nu m-am putut abtine .. hai ca tre sa termin cu offtopicurile .. ca azi am facut o groaza ... da am o intrebare ... dak vrem sa nu facem offtopic , da vrem totushi sa scriem mesajul ala .. unde il scriem ? shi sa il vada toti nu sa fie pm

soricelule te manaca rau si sar putea sa iti faci alt user :!:

sandrin 17-08-05 15:57

RA2fast4u pune dacia aia care zici ca ai vazuto s-o vedem si noi.... :idea:
p.s. andrey2003 n-am inteles faza cu inmatricularea la bestie...din CT in GR :?

Skillzu 17-08-05 16:52

:D :D :D :D :D dak nici faza asta nu ai inteles-o...lasa-te frate de meserie...... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 21:05.

- Copyright 2026 4Tuning