![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
frumoasa masina.
tot respectul pentru kadett |
multumesc.:oops:
|
felicitari:D
frumos tare kadetu tau:D jos palaria:shock: |
gj pentru proiect, mai ales cum ti-am mai spus s-a terminat cu buzele alea de pe spate :D
|
cumpar interior de kadett/ cielo....
|
Masina este de vanzare , sau se dezmembreaza , astept oferte serioase .
0722205079 sau : dany_let23 nu ma intereseaza discutii de genu : de ce o vinzi...pacat si bla bla... multumesc anticipat |
Quote:
masina arata intr`un mare fel in realitate :shock: |
Quote:
multumesc. |
bine ar fi sa o ia un alt pasionat si sa bage bani in motor sa te oftice putzin:D
sa mearga cu ea si sa castige multe premii:D asta in cazu in care nu s-a dezmembrat:D |
ce cutie ai pe ea si dak il dezmembrezi zi si un pret la cutie mc
|
Jantele le vinzi separat?
|
un pret pentru ea? ca am un prieten care cauta masina.
|
masina nu s-a dezmembrat , este in aceeasi stare...din pacate nu am mai avut timp sa ma ocup de ea.
si motocicleta si off road-ul imi mananca aproape toti banii si timpul nici nu am mai intrat pe forum-ul asta. masina din pacate sunt in dilema cu ea deoarece nu mai are ITP , are alta culoare decat cea din talon . adica alba in talon si aurie in realitate, nu ii pot trece culoarea ca nu am itp , nu ii pot face itp ul pe naspa ca nu am culoare in talon . sa o omologhezi la rar cu motorul asta taxa e in jur de 7000 ron ...da ...70 000 000 mil vechi....cat de cretin sa fiu sa platesc atat deoarece motorul depaseste cu 40% puterea celui trecut in acte. mai exista o varianta ,sa o inmatriculez ca si masina de competitie sau sa o inmatriculez pe bulgaria....sa o vand sau sa o dezmembrez....ultima varianta nu o prea iau in calcul . daca e cineva interesat sa o cumpere astept oferte serioase ... |
Mai poti pune motorul din acte, sau un motor ca cel din acte, te duci la rar treci culoarea desii nu ai itp nu ai nici o treaba dupa care faci itp. Cert e ca trb sa ai motoru din acte ca sa treci culoarea ... sauuuuu o mai poti revopsii un alb perla ceva ca sa fie deosebit, desii o prinde super bn auriul.
|
Quote:
asta ar fi solutia ieftina cred eu iar dupa itp poti revenii la auriu... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning