![]() |
Re: Cocktail tuning va prezinta
Nu uita ca am pt prietenii motociclisti, echipamentele din Louis, Auner si inca cateva la pret de catalog, pe stoc sau la comanda
|
Filtre aer Pipercross viper la numai 500 ron, montaj inclus, carcasa metalica si tubulatura izolata termic, cica asigura intre 6 si 12 cp, iar sunetul e marea smecherie. Pt necredinciosi, fac proba gratis, fara nici o obligatie.
Filtru normal, la numai 200 ron, redus de la 380, tot Pipercross Becuri H4 Philips extrem Power, la numai 90 ron setul sigilat Becuri H7 Blue vision , la numai 70 ron setul sigilat si alte becuri Philips la reducere, stoc 2008. Si multe altele pt masina ta |
Johnson... de cusca am scapat ... e ca si vanduta ... dar ... tot trebuie sa vin la tine la garaj ... am nevoie de mici modificari la un motor... saptamana viitoare am sa vin in Piatra ...sa-mi lasi un PM cu numarul tau te rog :)
|
Te astept cu mare placere, esti norocos daca ai gasit client in conditiile actuale, vino sa vad ce vrei sa-i faci. Numerele de telefon le gasesti pe situl meu la contact, daca le pierzi sau 0722699014 0753993816 0233242424.
Noutati: -folia Llumar prin gama de produse 2009, va avea garantia extinsa de la 7 la 12 ani- -voi aduce si un material mai ieftin, dar nu mai prost decat alte produse de pe piata si pretul va fi la jumatate |
Quote:
|
Johnson, pentru mine ai vreo veste?
|
pt tine au ajuns toate vineri, cel tarziu marti ai toata comanda
Se pune folie si pe geamurile fata, dar cu transparenta mai mare |
Pt cei cu farurile matuite, zgariate am adus mai nou kit de polishat. Bun pt cele din plexiglass, policarbonat
Si cica chiar functioneaza |
Quote:
|
E vorba de paste si pasle speciale, asemanatoare cu cele pt vopsea, dar mai mici si mai fine. Firma e neimportanta, ceva cu glass
|
Quote:
cam cat costa pentru niste faruri la un nissan micra:?: |
Pretul se situeaza in jurul a 80 ron setul, dar tu treci pe aici si vedem noi asta
|
Johnson, vreau sa stiu daca ai , sau daca poti aduce sisteme de deschidere a usilor gen " Pop Up " , pentru usi shaved , ma intereseaza un set (pentru usile fata) ....cam la ce bani poti aduce si cu montajul..cum facem? :)
|
Se gaseste in comert sistemul, asta daca nu vrei ceva special creat in scopul asta. Face parte din comanda de deschidere a portbagajului la o anumita marca si se adapteaza cu succes la majoritatea modelelor. Problema e ca teoretic stiu cum sta treaba, dar practic ai fi primul la care fac asta, nu stiu daca am timp de facut experiente. Treci pe la mine sa studiez incuietoarea si sa te consiliez eventual, daca nu ma bag
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning