Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

camilsoft 13-04-06 19:43

Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

ma lesi am solenza cu 82000 de km si merge ca noua, si vrei sa zici ca loganul nu tine atata?tu compari vechile dacii cu astea noi(nici nu se poate pune problema).problema voastra e ca unii mai au idei fixe comuniste despre dacii.
Alo? 2006 nu zice nimic?
Parerea mea ca Loganul se merita de banii astia iti iei o masina super buna

T.rac3Er 19-04-06 14:07

Quote:

Originally Posted by AzzKikR
@T Rac3r Cielou meu are motor de Astra E-TEC(cutia la fel tot Astra) asa ca te rog sa nu generalizezi,iar cat despre piese de schimb iti bag 2 exemple mari si late ca sa vezi despre ce e vb...un radiator Dacia Logan = 12 mil lei,un radiator de Passat TDI = 9 mil lei iar unu de Cielo(Koreea)=6 mil lei...sau discuri frana Logan 2 buc=8 mil lei si 2 buc de Cielo(eu am de espero ABS) 2.8mil lei(sper ca nu am fost off topic).
A,si inca ceva,Daewoo Koreea a avul licenta de la Opel pt Daewoo Racer asta da il poti numi Kadett...dar Cielo nu prea cred,sau vii cu argumente ca toti "totstiutorii" din vitan..."uite-te mancatiash la clanta de la usa ca sunt la fel".
Cu tot respectul Logan_S si T_Rac3r daca nu lucrati in domenui nu va mai dati cu parerea despre masinile altora,mai documentati-va.

wtf...dude am impresia ca citesti ce scriu altii, nu eu...
vrei sa spui ca cielo nu e derivat de la platforma de kadett ?? ... bati campii in cazul asta....in rest, text de umplutura, adresat mie...si nu inteleg de ce...mai citeste o data ce am scris eu...merci...
am zis despre conceptia de la logan ca este inferioara, deci ar fi normal ca un cielo bine intretinut sa fie superior la nivel de performante...
partea a doua, cielo care se produce la noi e sub logan (ca nivel al calitatii productiei)...si in nici un caz nici logan nici cielo nu valoreaza banii de noi, cat cer firmele producatoare

F.R.Sonic 19-04-06 16:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by shadow
Loganul are un avantaj fata de Cielo --- spatiu interior

Asta cam asa e...DAR!! exista un "dar"...dar cam atat!!!! E mult mai avantajos si la pretz...nu mai tzin minte dar acum vreo 2 luni m-am interesat pt un prieten de logan si cielo...si e mai ieftin cielo cu full options decat un logan cu full op. in plus de asta acum cred ca e si ceva promotzie la cielo...si dak piesele de schimb sunt ieftine asa cum spune "AzzKikR" nu vad de ce si-ar lua cineva logan in dauna cielo-ului...poate doar ci care vor sa-si ia o masina cat mai asemanatoare cu un jeep :)) pt ca loganu ...cu o garda la sol(ce-i drept foarte practica pt drumurile noastre)foarte ridicata seamana teribil cu un model de jeep mai vechi..ok cu poza am cam exagerat:) dar poti sa zici ca e un fel de tuning virtual al loganului:D Imi cer scuze romanilor dar urasc loganu!!

ltd 21-05-06 09:55

sal.. mi-am cumparat si eu un logan ambition 1.6.mpi si sunt super multumit de el parerea mea :nu se compara cu cielo (pe carel conduc de la munca ) parerea mea ca golanu isi face toti bani !! am dat apr 8600E pe el si sunt super multumit de optiuni siguranta si cum merge..a m3100 si ceva de km lam bagata prin toate gropile l-am alergat o mie numai prin jud prahova..si nar enici pe dracu..atata tot sa ***u un cauciuc continetal si cand am fost la dacia intr-o ora l-am avut nici nu a trebuit sa fol casco faceti voi la DAWOO asta ;)

BLinKY 21-05-06 10:59

Nu t supara, dar eu zic sa alegi cielo, !!!!!!!!!!!!!!!!!nu suport loganurile!!!!!!!!!!!!!!

SirNenea 21-05-06 13:46

Quote:

Originally Posted by ScAcKi
Nu t supara, dar eu zic sa alegi cielo, !!!!!!!!!!!!!!!!!nu suport loganurile!!!!!!!!!!!!!!

ce dragut ai fost

maxstudio 21-05-06 14:00

nefiind nici una masina de "impresie" sa te poti mandri cu aspectul exterior cred ca loganul castiga detasat pt optiunile de la interior (asa zisul comfort daca se poate numi asa la un logan) cu toate ca cielo e mult mai fiabil (avem aici la craiova multe cielouri pe taxi cu peste 500 de mii de km si inca se mai tarasc pe strazi) ...dar la designul interior cielo e depasit -deci din pacate sLogan castigator!

BLinKY 21-05-06 17:38

Quote:

Originally Posted by maxstudio
nefiind nici una masina de "impresie" sa te poti mandri cu aspectul exterior cred ca loganul castiga detasat pt optiunile de la interior (asa zisul comfort daca se poate numi asa la un logan) cu toate ca cielo e mult mai fiabil (avem aici la craiova multe cielouri pe taxi cu peste 500 de mii de km si inca se mai tarasc pe strazi) ...dar la designul interior cielo e depasit -deci din pacate sLogan castigator!

Poftim???

Ce vezi u asa special la un logan, ca rata ca un sifonier pe 4 roti??

SirNenea 21-05-06 17:43

ma daca u ai vreun s clase normal ca asa il vezi dar cei care au doar 8-9000 E de cheltuiut pe o masina o vede altfel asa ca mai terminati cu fazele astea ca arata ca un sifonier sau mai stiu eu cum ca incepeti sa formati o turma

BLinKY 21-05-06 17:51

:D cu 9000e iti iei o masina a la cart

www.mobile.de mai aruncati si voi un ochi

http://www.foryourentacar.ro/uploads...cielo3mare.jpg

maxstudio 21-05-06 19:06

@ScAcKi -asta vruiam sa subliniez si eu cand am zis ca nici una nu e masina de "impresie" ..adica ca nu arata a masina

SirNenea 21-05-06 19:09

Quote:

dar sunt masini sh care au peste 100.000km si care nu ai de unde sa sti cum a fost exploatata intelegi asa ca pt o masina noua eu zic ca loganul e fff bun

George_P. 21-05-06 23:43

Quote:

Presupun ca si tu esti un adolescent la fel ca si mine,si ne dorim amandoi masini puternice si ieftine din strainatate.
Dar iti spun eu ca daca tataemiu ar avea 9000 euro si-ar lua Logan,nu stie el de mobile.de sau alte chestii.
Chiar si tata,daca ar fi sa ia masina,nu mi-ar da mie banii sa vin din Germania cu un Golf 2,ar lua Logan.
Nu toata lumea e meseriasa ca noi.....:lol:

Intelegi ??

BLinKY 22-05-06 12:31

=)))

mah taicamiu si-a luat un astra la 7500e, k?

are acum 200.000km, si n-a avut nici o problema, (l-a lat la 100mi) si unul cu un logan la 30mi, da revizie generala, am vazut cu ochii mei ce inseamna logan, si confor =0% la logan, c naiba vreti o masina buna sau .....

am dat cu masina lu tata in gropi, ( nu p drumuri publice) si n-a avut nici p dreaq, p cand unul cu lo

SirNenea 22-05-06 14:02

pe cand unu cu loganul tot nu are nici o problema pt ca si tata are logan si i lam bagat pe toate drumurile posibile si imposibile am mers cu el cu viteza max si tot nu are nimica si are aproape 70.000 km asa ca .....

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning