![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
ma lesi am solenza cu 82000 de km si merge ca noua, si vrei sa zici ca loganul nu tine atata?tu compari vechile dacii cu astea noi(nici nu se poate pune problema).problema voastra e ca unii mai au idei fixe comuniste despre dacii.
Alo? 2006 nu zice nimic? Parerea mea ca Loganul se merita de banii astia iti iei o masina super buna |
Quote:
vrei sa spui ca cielo nu e derivat de la platforma de kadett ?? ... bati campii in cazul asta....in rest, text de umplutura, adresat mie...si nu inteleg de ce...mai citeste o data ce am scris eu...merci... am zis despre conceptia de la logan ca este inferioara, deci ar fi normal ca un cielo bine intretinut sa fie superior la nivel de performante... partea a doua, cielo care se produce la noi e sub logan (ca nivel al calitatii productiei)...si in nici un caz nici logan nici cielo nu valoreaza banii de noi, cat cer firmele producatoare |
1 Attachment(s)
Quote:
|
sal.. mi-am cumparat si eu un logan ambition 1.6.mpi si sunt super multumit de el parerea mea :nu se compara cu cielo (pe carel conduc de la munca ) parerea mea ca golanu isi face toti bani !! am dat apr 8600E pe el si sunt super multumit de optiuni siguranta si cum merge..a m3100 si ceva de km lam bagata prin toate gropile l-am alergat o mie numai prin jud prahova..si nar enici pe dracu..atata tot sa ***u un cauciuc continetal si cand am fost la dacia intr-o ora l-am avut nici nu a trebuit sa fol casco faceti voi la DAWOO asta ;)
|
Nu t supara, dar eu zic sa alegi cielo, !!!!!!!!!!!!!!!!!nu suport loganurile!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
nefiind nici una masina de "impresie" sa te poti mandri cu aspectul exterior cred ca loganul castiga detasat pt optiunile de la interior (asa zisul comfort daca se poate numi asa la un logan) cu toate ca cielo e mult mai fiabil (avem aici la craiova multe cielouri pe taxi cu peste 500 de mii de km si inca se mai tarasc pe strazi) ...dar la designul interior cielo e depasit -deci din pacate sLogan castigator!
|
Quote:
Ce vezi u asa special la un logan, ca rata ca un sifonier pe 4 roti?? |
ma daca u ai vreun s clase normal ca asa il vezi dar cei care au doar 8-9000 E de cheltuiut pe o masina o vede altfel asa ca mai terminati cu fazele astea ca arata ca un sifonier sau mai stiu eu cum ca incepeti sa formati o turma
|
:D cu 9000e iti iei o masina a la cart
www.mobile.de mai aruncati si voi un ochi http://www.foryourentacar.ro/uploads...cielo3mare.jpg |
@ScAcKi -asta vruiam sa subliniez si eu cand am zis ca nici una nu e masina de "impresie" ..adica ca nu arata a masina
|
Quote:
|
Quote:
Dar iti spun eu ca daca tataemiu ar avea 9000 euro si-ar lua Logan,nu stie el de mobile.de sau alte chestii. Chiar si tata,daca ar fi sa ia masina,nu mi-ar da mie banii sa vin din Germania cu un Golf 2,ar lua Logan. Nu toata lumea e meseriasa ca noi.....:lol: Intelegi ?? |
=)))
mah taicamiu si-a luat un astra la 7500e, k? are acum 200.000km, si n-a avut nici o problema, (l-a lat la 100mi) si unul cu un logan la 30mi, da revizie generala, am vazut cu ochii mei ce inseamna logan, si confor =0% la logan, c naiba vreti o masina buna sau ..... am dat cu masina lu tata in gropi, ( nu p drumuri publice) si n-a avut nici p dreaq, p cand unul cu lo |
pe cand unu cu loganul tot nu are nici o problema pt ca si tata are logan si i lam bagat pe toate drumurile posibile si imposibile am mers cu el cu viteza max si tot nu are nimica si are aproape 70.000 km asa ca .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning