![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
aaa ... deci toate premierile or sa fie duminik ... pf ... cam naspa pt unii :(
|
felicitari tuturor
am ramas masca .... s-ar putea face un salon cu masinile alea felicitari inca o data... o sa fie jurizarea grea de tot oricum, sambata, putem sa facem o discutie cu sfaturi pe tuning, design, si modeling... facem o conferinta pe virtual, ca si asa am inchiriat spatiu exclusiv pt asta eu nu prea scriu pe aici, imi cer iertare... dar ca post simplu de vizitator va spun : SUPERTARI LUCRARILE |
sa vedem cati iau cupe...
diplome au toti participantii |
in plus, articol special in revista, mail pe newsletter cu castigatorii, si...
noua sectiune pe site... |
Quote:
cate sunt? tre sa stiu, ca poate aranjez si ceva tv |
Pai e numai una.. termin pana la 12.. seara.
Am inceput tarziu cu treaba pt battle, ca altfel puneam jumatate din Concept Smoke si gata. Oh well... pacat. |
la mine va fi gata in curand... duar ce am terminat de randat o mare parte din ea... mai ramane putin apoi pusa pap la cap...
|
Mai am si eu o animatie de trimis e trecuta de jumatate mai am cam 100 de frame-uri, adik ink o zi cred, o sa incerc sa scot cat mai putin timp, mai reduc putin din detalii, promit sa nu dezamagesc :D
De venit la salon nu stiu sigur daca mai apuc sa vin, sapt viitoare mai am de facut un drum la Pitesti si nu ma tine buzunaru.:( |
am si eu animatie....dar nu e completa ..care e data limita??? k dak puteam pune si maine o termin ... dak este azi obligatoriu nu o sa fie completa...dar trimit ...deci count me in
|
Quote:
|
asa, am terminat animatia unde o trimit?
a iesit un .avi de 23.5 MB |
Quote:
Asteptati-m si pe minee, mai am cam 80 de frame-uri si o termin si eu, mi-a mers calculatoru 3 zile non-stop, la noapte o face pe a patra consecutiv:rolleyes2 |
yo trebuie sa o trimit azi...ca maine dim plec pana in alexandria si de acolo vineri dim o sa fiu in buc... daca nu reusesc sa o trimit nicaieri o iau pe stick dupa mine :P
merge asa ? |
Gata! am trimis si eu animatia! 14 Mb...
"Hope for the best, plan for the worst." |
Quote:
nu pe mail ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning