Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Accidente în Neamţ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt.html)

VladM 18-05-09 21:26

Re: Accidente in Neamt

Accident nou. Cei care il cunosc pe ciprian cu nakedu rosu: venea dinspre pod,avea vreo 70 si un nenorocit si un idiot o dat sa intoarca pe linie continua a incercat sa-l ocoleasca si nu o mai avut timp,a intrat in el,a sarit peste capota si a cazut in cap apoi cateva tumbe. Dupa vreo 5 minute state pe jos,s-a ridicat,s-a urcat in ambulanta si acum e la spital. CASCA SALVEAZA VIETI ! poze mai tarziu putin sau maine.

AlinutzuTNS 18-05-09 21:38

oricum si ala mergea de fiecare data cand il vedeam nebuneste....ia venit randul

scturoag 18-05-09 21:48

Da ... mergea nebuneste ... dar stie ce face ... crede-ma .. am mers de N ori cu el ... si niciodata nu am avut retineri sa ma urc cu el pe motor ... si el nu merge de foarte mult timp pe motor..
pe cand .. Pauletz ... care vb aia .. merge pe motor de la 14 ani ... si are 20 acum .. a fost si la Seresh si la Monte Carlo .. si pe foarte multe circuite ... si de fiecare data cand ma urc cu el .. presimt ca ar fi mai bine sa nu o fac ...
oricum .. cel mai de apreciat motociclist din Roman ramane Cristi Ionescu si Claudiu cu Gixxeru de 1000 "Tunat" ... am mers cu ei ... si .. ma simteam mai in siguranta ca intr-o masina ... foarte prudenti si cu reflexe bine formate la capitolul motociclism .. pentru ca ei nu se gandesc la intentiile lor ... ci la intentiile celorlalti participanti la trafic ...

VladM 18-05-09 22:50

3 Attachment(s)
Conducea un barbat si a pus-o pe femeie la volan,eu cel putin asa am vazut. Acum cateva poze si 2 filmulete+amintirea mea de la accident :)) Filmuletele maine ca nu am cum sa le uploadez :)) Sa-mi ziceti cum sa fac ca nu stiu exact !

scturoag 18-05-09 22:53

Aaa .. da nu pare asa de grav ... ca daca era grav ... era juma de Roman acolo :lol: ca deobicei :lol:

VladM 18-05-09 23:01

https://www.youtube.com/watch?v=yGqeQMixsBw primu si al doilea https://www.youtube.com/watch?v=WBJUXaA7ZvI

scturoag 18-05-09 23:05

Ti-a placut semnul de la audi si te-ai gandit sa il iei tu acasa huhh ?!? :lol:

Later Edit:

1.
Cine te-o strigat ?!?
Tu: taicamiu' ..... ii beat ,mo' cheamat in casa

:lol::lol::lol::lol:=)))

2.
tu: eu si cu chiriac(scturoag) ce mai suntem cu accidentele :lol::lol:

3.
cu cine vorbeai ? :D:D

26WRC 18-05-09 23:16

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2331477)
amintirea mea de la accident :))

hehe eu am si acum emblema de la Su' ala care a rupt in doua un fiat vechi acu doua ierni in fata la elite:D

chiriac, te'am vazut si pe tine acum ceva timp cu ciprian pe centru, se ridica pe'o roata cu tine in spate si n'aveai casca!!!

scturoag 18-05-09 23:21

Crezi ca e prima oara cand ma urc pe motor fara casca ?!?si crezi ca e prima oara cand vad un accident?!? :lol: am mers si cu 230 km/h fara casca ... si nu stiam cum dracu sa fac sa mai respir :lol: ... ma bagam cu capul in spatele lui sa pot sa respir :lol:
Tu poate nu ma cunosti asa bine ... dar cine ma cunoaste bine(VladM) stie ca eu sunt nascut pentru 2 roti :d ... din cei 8 ani in care merg pe scutere ... apoi pe motoare ... nu am cazut niciodata !!! ... si daca n-am cazut in 8 ani .. nu cred ca voi cade nici in urmatorii 8 ... :D
cat despre casca , atunci cu ciprian .. era ceva pe moment ... fugaream pe cineva(ne jucam , nu ca vroiam sa il omoram sau ceva de genu:lol:).. si a trebuit sa ma urc repede pe motor ca sa il prindem ... si nu am mai avut timp sa-mi pun casca ... si am lasat-o la locul ei ... prinsa de manerul de la pasager :D

stefan_88 18-05-09 23:37

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2331594)
Crezi ca e prima oara cand ma urc pe motor fara casca ?!?si crezi ca e prima oara cand vad un accident?!? :lol: am mers si cu 230 km/h fara casca ... si nu stiam cum dracu sa fac sa mai respir :lol: ... ma bagam cu capul in spatele lui sa pot sa respir :lol:
Tu poate nu ma cunosti asa bine ... dar cine ma cunoaste bine(VladM) stie ca eu sunt nascut pentru 2 roti :d ... din cei 8 ani in care merg pe scutere ... apoi pe motoare ... nu am cazut niciodata !!! ... si daca n-am cazut in 8 ani .. nu cred ca voi cade nici in urmatorii 8 ... :D
cat despre casca , atunci cu ciprian .. era ceva pe moment ... fugaream pe cineva(ne jucam , nu ca vroiam sa il omoram sau ceva de genu:lol:).. si a trebuit sa ma urc repede pe motor ca sa il prindem ... si nu am mai avut timp sa-mi pun casca ... si am lasat-o la locul ei ... prinsa de manerul de la pasager :D

Desi nu doresc raul nimanui ... nu prea ai dreptate ca daca in 8 ani nu ai cazut de pe motor ...nici in urmatorii 8 nu ai sa cazi ( dupa exemplul dat de tine ) . Poate , Doamne fereste , aluneci cumva cu motorul ...prinzi o portiune cu nisip sau pietris pe asfalt sau ma stiu eu ce se poate intampla si mai ai si viteza imediat aluneci daca nu esti pe faza . Aaa...si inca o chestie ...casca e bine sa o ai tot timpul pe cap cand esti cu motorul ca te poate scapa de o belea ;).
Asta e parerea mea ...daca cineva crede ca nu am dreptate ...il rog sa-mi zica si mie unde am gresit . :)

scturoag 18-05-09 23:53

Nu am zis ca sunt CONTRA castilor .. chiar deloc ,ai absoluta dreptate.. dar s-a intampalt de 2-3 ori care m-am urcat pe motor fara casca din diferite motive , nu aveam casca la mine , ori ma grabeam si trebuia sa merg 100-200 de metri ...
cat despre prudenta ... din Roman ... poate par eu mai "tampit" la faza ca nu pus casca de 2-3 ori ...dar sunt foarte , foarte prudent ... chiar si la 80 pe europeana .. eram cu VladM odata ... si mergeam pe prima banda .. si cand venea cate o masina din spate ... ii atrageam atentia : bah vlad ... vezi ca vine accidentu' :lol: date si tu mai asa ... etc.etc.
unii rad de mine in oras ca merg incet ... Nu-mi pasa ! am vazut prea multe cazuri si mai bine incet si sigur ... bineinteles ... ii dau si tare ... dar atunci cand trebuie si sunt sigur pe mine ...
am facut prostia cand eram mai mic .. acum vreo 2-3 ani ... m-am urcat cu Paulet(cine il cunoaste , stie despre ce e vorba) pe motor cu , casca , in pantaloni scurti , tricou , si un ghiozdan in spate in care aveam telefoanelem,portofelul si tigarile in el :lol: si am mers pana la Bacau cu 299km/h ... bineinteles ... cand am ajuns la bacau .. eram vanat tot pe maini .. de la snurulile de la ghiozdan ... m-au piscat de la viteza ... si tricoul era descusut tot, iar viziera verde , de la tot felu' de gandaci :lol:
si cand ne-am intors ... la vreo 20 de km de Roman .. tocmai cazuse un prieten de'al nostru cu motoru' , s-a dus pe spate , cand se dadea pe o roata si i-am facut semn sa opreasca ... m-am dat jos .. si mi-am chemat taxiu de frica ...

buddy_lexx 19-05-09 00:03

scturoag... asa iti mai place tie sa faci posturi kilometrice:))))) te`a molipsit stim noi cine!
in fine... din toata dicutia asta eu vin cu concluzia : ULCIORUL NU MERGE DE MULTE ORI LA APA! asa ca poarta casca si toate accesoriile de protectie ca nu`s facute degeaba.. chiar m`am saturat sa tot vad cum dispar dintre noi din ce in ce mai multi oameni datorita unor accidente din astea .. e trist..f f trist!
eu si in oras am inceput sa port centura ...ca ma uit pe toate site`urile si vad accidente...vad moarte peste tot..in masina pe motor pe scuter pe bicicleta ..pe trotuar! feriti`va oameni buni de accidente ...mai ales ca suntem cu totii tineri

scturoag 19-05-09 00:15

Da ... se pare ca de o vreme am luat-o pe calea lu' morf rau de tot ... iar plictisesc lumea cand postez cate ceva ca scriu romane in loc de posturi :lol:
in fine .. sa trecem la subiect ...
Stiu , port casca , cum am spus si mai sus ... s-a intamplat de 2-3 ori ... si asta doar pe distante scurte , viteze mici ... si din cauza ca nu aveam casca pe moment.
Oricum daca ar fi sa conduc eu de fiecare data , nu mi-e frica.... si dezbracat m-as urca pe motor , pentru ca sunt prea sigur pe mine , nu stiu de ce , stiu ca nu e bine ca am in cap asta , dar asta realizez eu pe moment cand pun mana pe un motor/scuter, dar cand ma urc cu cineva , mai ales cand stiu ca ies din localitate , de fiecare data , deci , de fiecare data imi pun echipament , nu numai casca , echipament , casca , geaca de motor , manusi , blugi grosi , si niste adidasi pe care ii am si sunt plasticati la incheieturi si in varf ...
Desi am planuri pe viitor , viitorul apropiat (1 luna maxim) sa-mi iau un motor , motor de peste 500 cmc , o parte din mine spune NU , una DA , nu stiu ce sa fac ...
cand ma gandesc la senzatiile tari , si ca trec prin fata vento'ului de politie cu 200 si le arat degetu' imi vine sa-mi iau ... cand ma gandesc la mai multi prieteni de'ai mei care au stat in coma , unii care au murit , Dumnezeu sa ii ierte ! unul dintre ei ii si acum in coma in Italia ... are aproape 1 luna de cand sta in coma , si cand iese , DACA iese din coma ... s-ar putea sa ramana paralizat ...
deci .. cand ma gandesc la lucrurile rele care s-ar putea intampla ... indiferent de experienta mea ... ca nu e neaparat sa fie din vina mea ... de cele mai multe ori , motociclistii mor din cauza celor cu masiniile .... imi vine sa imi cumpar un motor si sa ii dau foc ... ca sa nu mai am bani sa-mi iau altu' dar sa raman intreg ... stiti cum e cu teribilismul ...
Cred ca pana la urma am sa-mi iau o motocicleta cu atas :lol:

Teo MTM 19-05-09 01:21

De accidentul de la Dumbrava de ieri cu BMW versus Dacia Break stie cineva ceva ?

scturoag 19-05-09 12:39

Nu , dar presupun ca ii ceva de genu : Dacia facuta praf , BMW-ul n-are nimic :D :lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:41.

- Copyright 2026 4Tuning