![]() |
Re: SKODA vRS
sincer nu vreti sa-l lasati pe naka sa ne povesteasca de masina lui ? ca totusi ... asta e subiectul topicului :)
|
Quote:
p.s.azi ne-am mai intalnit pe la master tuner cu un bmw 530 d :lol: ;) tare nene! :-P:lol: |
va rog schimbati locul de cearta si restul
|
facetiva topic `pt asa ceva si pt magarii si mancatorii.ce topik de kk kiar nu exista moderatori aici
|
le vand si eu tot pe 17 700 de euro cu cauciucuri pe fatza noi noutze good year eagle f1 si pe spate continental sport contact aproape noi
|
Naka spune-mi te rog daca la lipirea ornamentelor carbon pt. stalpi ai folosit vreo solutie sau numai banda adeziva de pe ele. Mersi.
|
iti pot raspunde eu aici;) s-a folosit doar dublu adeziva:)
|
nu ma folosit nimik decat ceea ce este in kitul care vine odata cu ele.adica pt cele de e stalpii banda adeziva de pe ele si doar ca pt geamurile din spate a trebuit dat cu primer care vne odata cu ornamemntele se lipesc f bine
|
Va multumesc pentru raspunsuri si mai am o intrebare, la pleoape recomandati solutia lor de lipit sau alt produs ?
|
astazi am comandat de la skodatuning masca fatza pe negru ,grila fatza tot pe negru,pleoape milotec carbon,oglinzi carbon,eleron luneta si telescop capota motor cateva din piese nu erau pe stok acum astept sa vedem cand vor veni si sa mearga piesele care trebuie la vopsit:rolleyes2:lol:
|
sa vedem ca piese mai vin in continuare.......
|
asteptam pozele :) respect
|
Pana atunci pune si tu poze cu noile jante :)
|
daca eram acasa montam totul si jantele dar pana vin o sa pun doar pozele cu piesele care le iau si cand ajung le montez pe toate.
|
[quote=Rabanne;1465856]Vorbim despre un Golf GTI care s-a confruntat cu cel mai tare tfsi de 200 de cai care a existat pana acum la noi nu?:)
.....esti sigur ???? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning