![]() |
Re: Desenele mele: blue macca
In continuare... Imi place cum arata 'vette-ul :-P Si BMW si restul, la fel :D
|
Frumos Corvette-ul, l-ai colorat cu markere?:D
P.S.: Mersi pentru raspuns, da, la zonele intunecate ma refeream, o sa caut si eu 8B, pana acum faceam cu 5B. Sunt facute cumva pe A3 unele din ele, cum ar fi acest E30? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1256978311 pentru ca pe un A4 n-am loc sa fac atatea detalii si atat de "larg" :D. |
3 Attachment(s)
Quote:
next... un septar :grandpa: |
te rog zimi si mie cu ce ai facut luminozitatea (adica albu acela) :D:D:">
|
MilTen, cred ca a editat-o si a facut cu tableta grafica acel alb, este singura modalitate care-mi vine acum in minte, alta metoda nu stiu.
LE: Foarte frumos seria 7-le, felicitari din nou. Daca acel urs e pe A4 inseamna ca te descurci bine de tot intr-un spatiu limitat, eu cu creion mai moale de 5B dau rateuri la detalii atat de migaloase pentru ca iese conturul foarte gros si trebuie sa folosesc guma la greu. :rolleyes2 LE2: MilTen, sau cu o pensula extrem de subtire o fi facut cu tempera alba acele liniute, altceva chiar habar n-am. |
da....oi avea dreptate dar exista si creion alb;) ai lucrat vro data in creioane sepia sau cu carbun???
blu poate treci si pe la mine cu o vizita si niste explicati pe acolo:D desene mele VLD |
2 Attachment(s)
pe rand...
milten- [referitor la luminozitatea 7'lui] e modificare cu Photoshop, dungile si zonele albite sunt facute cu pix si creion alb; cu sepia inca n.am lucrat, cu carbune da... dar imi place mai mult creionul, nu trebuie fixat si daca vreau contraste mai puternice am optiuni de editare grafica... sergini0 - am ales pix alb in locul pensulei si temperei next... X6:evil: [in lucru / teaser] |
Iese prea frumos X6-le :D, felicitari. L-ai facut pe carton rosu sau e colorat?
|
ia sa incerci sa lucrezi si in carbune....nu neaparat sa faci o masina un portret ..o ceva;)
|
Cred ca a lucrat si in carbune :P.
|
2 Attachment(s)
-pe foaie rosie (nu i.as zice chiar carton)
-merci dar, alta data; las 'ceva'-urile in carbune pe mai tarziu ... X6 |
Frumos rau X6-le :D, imi plac "reflexiile" facute cu pix alb, chiar ca-i de neegalat efectul dat.
Ai de gand sa fii designer auto pe viitor? |
2 Attachment(s)
e, cine n.ar vrea, dar concurenta.i mare... incercam totusi :)
continuam... bicla mi.e cam rusine s.o prezint... nu.mi place cum a iesit [imi dau seama cat de greu e sa faci o bicla sa arate bine, si sa fie si ergonomica, practica etc] |
Frumoasa fata, imi pare rau ca n-am si eu asa talent si nu stiu sa fac portrete. Succes in continuare..
LE: Frumoasa si bicicleta, intra putin in detalii, spite, lant, etc. este bine proportionata:). |
a iesit bine si "bike-ul".........
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning