Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km) (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/48532-top-speed-indicat-bord-dacia-posibile-erori-limita-km.html)

k4r4 11-09-08 14:17

re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)

parerea mea...incercati si voi inainte sa va bagati la fortat masina sa ii faceti macar directia...un indreptat de jante...macar sa nu va treziti in santz. io unu am mers cu o dacie din 71 cu aproape 140, viteza reala. si nu simteam nimic...u zdranganea nimic. dar toti pe care ii aud k "i-au dat cu dacia" se plang ca le bat toate alea.

B-38-GMG 11-09-08 14:25

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 1746452)
parerea mea...incercati si voi inainte sa va bagati la fortat masina sa ii faceti macar directia...un indreptat de jante...macar sa nu va treziti in santz. io unu am mers cu o dacie din 71 cu aproape 140, viteza reala. si nu simteam nimic...u zdranganea nimic. dar toti pe care ii aud k "i-au dat cu dacia" se plang ca le bat toate alea.

daca te refereai la mine :-) sa stii ca chiar stau foarte bine la capitolul asta , doar ca nova , super nova , solenza sunt foarte usoare pe spate.Cu 20 litri de benzina nu cred ca o tii bine pe asfalt :lol: .Poate daca pui doua pesoane sau bagaje care sa mai cantareasca inca vreo 150 kg o sa stea mai bine.(probabil)

Sa ma contrazica cineva daca este sau nu asa :oops:

Ja_Rule 14-09-08 12:35

1 Attachment(s)
ieri in drum spre legalele de la Pitesti

PH 33 RNR 14-09-08 12:47

2 Attachment(s)
pe care sa o credem...eu la 4000rpm am 140,iar tu la 4100rpm 160kmh...care e mai aproape de adevar...ai cv modificat la ea?:D din 99 sunt amandoua...:-)

k4r4 14-09-08 15:03

ce de benzina aveti ba baieti:))

Ja_Rule 14-09-08 15:46

RNR dupa ce o sa`ti iei permisul .. poate o sa facem un drum impreuna ... pana atunci eu am martor un mini S, un logan nou si aproape tot D R T`ul, iar pentru linistea mea sufleteasca o sa fac proba cu un gps ...
P.S.: motoru` este stoc .. iar daca poza ta e facuta cand aveai ambreiaju` vechi .. posibil sa`ti fi patinat

SylverShark 14-09-08 16:02

1 Attachment(s)
hai k pun si eu o poza....viteza reala sau...? ce parere aveti

PH 33 RNR 14-09-08 17:43

Quote:

Originally Posted by SylverShark (Post 1752707)
hai k pun si eu o poza....viteza reala sau...? ce parere aveti

hopa si tu cu poza ta mai bagat in ceata de tot...cred ca imi iau gps...sau macar fac rost de unu,sau mai bn testez cu passatu lu tata ........

UniculSGM 14-09-08 18:27

Copilasi, exista doua tipuri de rapoarte la treapta a5a la dacie. unu e 0.86 si unu 0.76, daca nu ma inseala memoria. De asemenea exista si doua rapoarte finale ale diferentialului. 4.1 si 3.7. Concluzia o trage cine e destept. Cine nu e destept, sa se certe in continuare in privinta vitezei si a turatiei.

SylverShark 14-09-08 21:32

asa e...sgm are dreptate.pe la cutie e ceva

Ingerasul99 05-10-08 01:21

la graba 160km/h mangalia-23 august pe ceas, motor 1.4 dacie 1310 an 98 berlina,turatiile nu am cum sa vi le zic ca nu indica bine,fara probleme de genul tremura volanul de rupe, doar suieratul vantului.

Dan TBCuuu 07-10-08 23:06

io i-am dat 140 cu carburator normal si aveam 4000 rpm (mai mult nu a vrut)
iar cu dublucorp 160 la vreo 5000 d ture...poate pun o poza cnd o sa ii mai dau....
la 160 am avut martor in spate un misthubisi colt

razvanell 07-10-08 23:48

i'am dat 136 la a mea cu un peugeot 206 in spatele meu...deci nu au trecut aia de prosti acolo in talon viteza maxima 140:|...inainte sa se rupa cablul de la kilometraj batea acul dupa 160:shock:

danny_tekato 08-10-08 00:19

1 Attachment(s)
am si eu o poza, nu stiu care este viteza reala dar atat indica.masina este din 98

Ja_Rule 11-10-08 15:47

sa nu`mi spui ca nu`ti merge plutitorul ... vad ca acu la benzina sta pe gol

All times are GMT +2. The time now is 03:10.

- Copyright 2026 4Tuning