Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

MARI_NSL 10-10-07 17:19

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2

urt model de bara :(

lowrider.STi 10-10-07 17:34

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Jimmy_slide (Post 1140085)
salut baietii!Dak aveti timp ati putea sa-mi gasiti si mie un desen pt capota (nu intr-o singura culoare) care sa mearga cu niste jante mai intunecate?Va multumesc mult!!:nervious:

mai multe variante....sper sa iti placa...
cel cu flacarile...merge schimbata culoarea lor...

ClaudyuNSL 10-10-07 20:03

m-am tot uitat pe acest forum si ma intreb si eu ...oare cati din cei care au cerut sa li se modifice masina au facut macar 10% modificari la acea masina....... o parte dintre cei care au cerut modificarea masini o data se pare ca inca mai cer sa li se modifice in continuare ca au vazut ei nush ce kit sau nush ce faruri.Daca cereti modificarea numai sa vedeti voi cum ar putea arata masina voastra peste 100 de ani iar voi nu faceti nimik la acea masina nu mai insistati pe aici.Fara suparare

xGeorge 10-10-07 20:16

Quote:

Originally Posted by Po1s0n (Post 1137191)
salut , imi puteti schimba culoare un alb perlat toata masina , si alta sa ramane sus la bara portiunea aia cu negru , ms
Ps, nu este masina mea asta

...............................

cmdbass 10-10-07 21:10

Quote:

Originally Posted by B73BOS (Post 1142981)
m-am tot uitat pe acest forum si ma intreb si eu ...oare cati din cei care au cerut sa li se modifice masina au facut macar 10% modificari la acea masina....... o parte dintre cei care au cerut modificarea masini o data se pare ca inca mai cer sa li se modifice in continuare ca au vazut ei nush ce kit sau nush ce faruri.Daca cereti modificarea numai sa vedeti voi cum ar putea arata masina voastra peste 100 de ani iar voi nu faceti nimik la acea masina nu mai insistati pe aici.Fara suparare

nu prea ai dreptate...dar asta e doar parerea mea!
din cate imi amintesc eu pe topicu` vechi scria ceva de genu` : "vrei sa vezi cum i-ar sta tunata? ataseaza o poza...." ...

central 10-10-07 21:56

Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 1142682)
done................................;)

mersi mult mult raman dator co bere;))........
mersi mult

Bo$$ 4u 11-10-07 00:06

1 Attachment(s)
cine se baga la asta va rog eu mult

Bo$$ 4u 11-10-07 00:09

????? va bagatzi ???? va rog eu mult

ClaudyuNSL 11-10-07 00:27

nu te mai repeta....daca ai rabdare poate o sa se apuce cineva si de a ta....(apropo nu se vede nicio poza din cate vad io)

brownshark 11-10-07 08:18

BMW E23 vrea cineva sa-mi faca si mie o modificare??? cine e de acord , ii dau detalii , e ceva simplu , cred eu...va astept

MARI_NSL 11-10-07 11:38

pai pune pozele aici. zile la baieti si ce vrei sa ii faci . si poate se apuca unu d ea :-P

Yackone 11-10-07 12:07

Quote:

Originally Posted by Mar1_nsl (Post 1144060)
pai pune pozele aici. zile la baieti si ce vrei sa ii faci . si poate se apuca unu d ea :-P

bine zis...POATE...de cand este sesctiunea asta n-am vazut nici macar o masina facuta dupa varinta virtuala...ar trebui inchis topicul asta...munca in zadar;)

Jimmy_slide 11-10-07 12:14

Quote:

Originally Posted by lowrider.STi (Post 1142713)
mai multe variante....sper sa iti placa...
cel cu flacarile...merge schimbata culoarea lor...

E super tare a treia imagine.Poti sa o pui din nou la rezolutie mai mare?Mersi mult inca o data!

Hondarul 11-10-07 12:41

1 Attachment(s)
Vin si eu cu o rugaminte. Cineva de pe aici mi-a mai facut o Honda si a iesit excelent, e clara treba ca stiti cu ce se mananca virtualul.

Asta este masina. Nu cred ca as vrea sa umblu la exterior, doar la jante, ceva variante de jante, negre, crom, poate chiar mai lasata masina, habar nu am.

Cand aveti timp si chef, va astept. Multumesc anticipat.

lowrider.STi 11-10-07 13:27

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Jimmy_slide (Post 1144111)
E super tare a treia imagine.Poti sa o pui din nou la rezolutie mai mare?Mersi mult inca o data!

nu am acea poza la rezolutie mai mare...am gasit alta aproape la fel...
si am pus-o pe masina ta...sper sa iti placa....
8)

All times are GMT +2. The time now is 19:56.

- Copyright 2026 4Tuning