![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
urt model de bara :(
|
3 Attachment(s)
Quote:
cel cu flacarile...merge schimbata culoarea lor... |
m-am tot uitat pe acest forum si ma intreb si eu ...oare cati din cei care au cerut sa li se modifice masina au facut macar 10% modificari la acea masina....... o parte dintre cei care au cerut modificarea masini o data se pare ca inca mai cer sa li se modifice in continuare ca au vazut ei nush ce kit sau nush ce faruri.Daca cereti modificarea numai sa vedeti voi cum ar putea arata masina voastra peste 100 de ani iar voi nu faceti nimik la acea masina nu mai insistati pe aici.Fara suparare
|
Quote:
|
Quote:
din cate imi amintesc eu pe topicu` vechi scria ceva de genu` : "vrei sa vezi cum i-ar sta tunata? ataseaza o poza...." ... |
Quote:
mersi mult |
1 Attachment(s)
cine se baga la asta va rog eu mult
|
????? va bagatzi ???? va rog eu mult
|
nu te mai repeta....daca ai rabdare poate o sa se apuce cineva si de a ta....(apropo nu se vede nicio poza din cate vad io)
|
BMW E23 vrea cineva sa-mi faca si mie o modificare??? cine e de acord , ii dau detalii , e ceva simplu , cred eu...va astept
|
pai pune pozele aici. zile la baieti si ce vrei sa ii faci . si poate se apuca unu d ea :-P
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vin si eu cu o rugaminte. Cineva de pe aici mi-a mai facut o Honda si a iesit excelent, e clara treba ca stiti cu ce se mananca virtualul.
Asta este masina. Nu cred ca as vrea sa umblu la exterior, doar la jante, ceva variante de jante, negre, crom, poate chiar mai lasata masina, habar nu am. Cand aveti timp si chef, va astept. Multumesc anticipat. |
2 Attachment(s)
Quote:
si am pus-o pe masina ta...sper sa iti placa.... 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:56. |
- Copyright 2026 4Tuning