![]() |
Re: Giurgiu
Aviz celor interesati:
INMATRICULAREZ AUTO BULGARIA 350€ -pe Firma bulgara si UTILIZATOR Roman in carte si talon * REANNOIRE Asigurare, Carte Verde, ITP 170€ -La ITP trebuie dusa masina in Ruse (pt. poza) * Platforma Vama (Giurgiu-Ruse) -30€ * Telefon 0763646797 |
Omologari folie auto + timbre la cel mai bun pret!!!
Pentru detalii ab77ruf sau 0753617899 Va salut! |
Va salut , am si eu o rugaminte la voi .
Am nevoie de un certifical fiscal de pe judetul Giurgiu , mai mult stampila ma intereseaza . va multumesc . |
salut se mai aude ceva pe aici nu mai tuneaza giurgiuveni masinile?
se tine vreo intrunire ceva? |
|
Salut baieti , cunoaste cineva propietarul unui compact cu numerele GR-23-BBB , masina este la mine doream sa iau legatura cu propietarul poate are taxa platita si nerecuperata.
|
Ca sa afli daca are taxa platita sau nu te interesezi la fisc, o poti face si in orasul tau. Faci un contract de vanzare cumparare fictiv cu cineva si acel cineva se duce si depune o cerere la fisc si de acolo afli in decurs de 2 saptamani.
|
Pentru verficare taxa de mediu , nu ai nevoie de proprietar . Iti trebuie copie buletin , copie talon , copie carte si mergi la Financiar . Primesti o cerere , o completezi si in 2-4 ore primesti raspuns . Atat .
|
Domnilor , va multumesc pentru sfaturi insa am specificat ca vreau sa dau de propietar , inafara de chestia taxei , nu am nici fiscal , vreau sa aflu daca are amenzi primite sau nu etc. Masina a trecut prin multe maini si vreau sa ma asigur , in fine va rog daca ma puteti ajuta sa dau de aceasta persoana , nimic mai mult !
|
Quote:
Despre ce masina e vorba ? Si ce culoare ? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2025 4Tuning