![]() |
LOOOOOOOOOL mms-u pe vremea aia nu era majina a ta nu? era ink a lu husky` ... eram acolo.. in plm... am vazut masina... mai kusa si u erai acolo??? ca plm.... poate ne-am vazut :)) ce mica-i lumea ... :) ba ej... nebun ... nu-mi vine sa cred...
|
Eu nu am fost acolo pozele le am de la un prieten care se da pe role si mi l-ea dat si mie dar oricum mai am o groaza . Poate le voi pune . :wink:
|
...
:) chiar ca parca e de la vidioclipu cu simplu
|
1 Attachment(s)
important un mic detaliu..... pe care l-am incercuit cu rosu :)
si de care vreau si eu....... |
vreau si eu acel mic detaliu incercuit de Rosonic :lol:
unde gasesc ? |
1 Attachment(s)
mms, am pentru Prelude evacuare inox Fujitsubo cu intermediara de 60mm diametru si finala 2x90mm, catalizator de curse, air-intake Tenzo-R etc...
|
ranzi si eu am un rekin 520 din '79
din pacate nu pot vedea poza cu a ta. pe-a mea o vezi pe la identitati (parca) mms-ule masina ta e celebra mah :D :D :D no mai vinde :P |
hmm....
2 Attachment(s)
nu stiu de ce nu se vede.......???
|
aha acum merge
frumos bibilit motoru - ti-a luat mult? |
dap
vro 3 saptamani si muulti bani !!! :))) dar mai am de facut cateva modificari la el ca e facut ca din fabrica acu nimik modifikat aja ca mai am de lucrat la el vro3 saptamani si la majina mai am de facut interioru si de spoilarit si alte akareturi :)) ceea ce inseamna alti bani alta distraktzie dar asta e tata se ocupa de el :)))) ai ca sa vezi ca s-a indragostit de el si cica vrea sa-l pastreze el hhhh ce gluma si sa-mi lase mie un amarat de opel caravan hmmm tu ce ai facut la el ai ceva modificat ceva ce vrei sa-i faci ??
|
diferential cu rapoarte mai scurte, cutie in 5, site scoase din toba finala, caucioace de 235 pe spate si jenti schimbate ca aveam unele cu dimensiuni imposibile si nu prea gaseam caucioace si cam atat. a si am trecut pe electroventilator ca ma lasat vascocuplaju. urmeaza tinichigeria sapt viitoare dar depinde de ford_v6 si pentru ca nu prea merge schimbat filtru de aer cu unu sport mio zis mecanicu ca poate facem ceva cu prize de aer pe aripi pt racirea carburatoruli. dar mai vedem. si caut un spoiler.
|
Re:
Quote:
|
hopaa
ia vezi ca daca te-a luat cu mosulica are ganduri mari mms-u :D :D :D vezi ca am si eu un ventil kiritsubo fujimoto ti-l dau moka vro 25 de cai in plus :D :D :D |
.
:)
|
Re:
Quote:
ce anume ai nevoie ? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning