![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Sincere felicitari, miss ! :wink:
|
Quote:
acum ma gindeam ce bine arata la semnatura Europrojektz dar nu cred ca am voie deja sa folosesc emblema lor |
Quote:
Si-n fond, simplu' fapt ca i-a atras atentia, pentru tine e o recompensa (stiu ca pentru mine ar fi) data muncii, banilor, timpului si pasiunii investite in masina. |
Quote:
imi e drag mr cat pe zi ce trece tot mai mult desi l-am indragit din prima clipa |
Quote:
|
superba masina si sa o stapanesti sanatoasa fara incidente! tare mult mi-am dorit sa iasa superba ca sa mai lase altii nasul jos si sa vada de ce este in stare o fata cand isi propune ceva. stima si respect ptr tine. superb tare Mr. CAT
|
2 Attachment(s)
ma bucur ca am reusit sa ajung pina la urma la iulius mall cu toata seria de ghinioane de vineri - si pina la urma totul va fi ok
|
Quote:
|
Si apropo,felicitari pentru Cluj;),am vazut ca Mr.Cat a facut figura frumoasa acolo.Tine-o tot asa:clap::clap::woowoo:
|
mr cat..o intrebare...de unde ai luat body kit-ul? daca poti sa imi raspunzi...;)
|
body este kerscher si a fost importat de logtuning
|
2 Attachment(s)
ii pregatesc la mr CAT o surpriza
|
Arata bine buza... :D Cine o produce?
|
Quote:
acum ma bucur ca mai pot sa ii fac surprize |
Foarte frumos a iesit masina,personal nu-mi place eleronul,sunt de parere ca unu replica ///M venea mai bine,frumoasa si buza,e din fibra de carbon?
Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
- Copyright 2026 4Tuning