Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B 65 LAF (rosu) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/44326-e30-65-laf-rosu.html)

MARI_NSL 08-10-07 20:44

Re: B 65 LAF (laf rosu)

moaa ce scoate FYR-ul :)) zici ca merge pe carbuni :-P
ps.puercolino tu esti Doru . din nsl ....cu nova ala ?

RED_LAF 09-10-07 01:54

Quote:

Originally Posted by Mar1_nsl (Post 1139567)

frate scotea fum asa fyr din cauza motorului din inainte ,acum dupe 10min nu mai scotea nimic
:lol:

RED_LAF 09-10-07 01:58

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 1139529)
o sa iasa...ceva...superb...;)....vor fi mari surprize:)....pe la "liniutze"....:X abia astept :) sa iasa....LAF :x

mariane nu poate nici odata sa fie surpriza sunt multe masini puternice ,crestem si noi cu mere treaba ,asa crestem in cp;)

RED_LAF 09-10-07 02:44

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 1137433)
Bv. Dany , ma bucur ca ai reusit sa termini masina .
Salut ! ! !

te salut si merci mult ,trb sa te dau o tura cu ea;)

RED_LAF 09-10-07 02:47

Quote:

Originally Posted by kezzy (Post 1138601)
o sa iasa treaba cu laf-u`. nu prea am eu timp, dar intr-o zi trec si eu pe la tine pe acolo cu fratimiu sa te plictisim putin

te astept boss ,veniti intro simbata cu kezz rrm toti sa facem un gratar la garaj ca fierarii:lol: :lol:

puercolino 09-10-07 10:16

Quote:

Originally Posted by Mar1_nsl (Post 1139567)

dap :D !!!!

MARI_NSL 09-10-07 11:39

Quote:

Originally Posted by puercolino (Post 1140299)
dap :D !!!!

aha mi-am dat io seama .dupa filmuletele care le-ai pus :-P stiam ca le-am vazut la tine pe tel . atunci pe str .:lol:
ps. sunt mari .....tovarsu lu adi :x vecinul tau de la curte :oops:

boby_nic 09-10-07 21:33

Dany vezi ca stau si eu la rand sa ma dai o tura cu LAF-UL te salut si la mai mare

kezz 09-10-07 22:36

pacat ca nu am reusit sa plecam toti cum ne`am dorit,dar intr`un fel e mai bine sa nu te grabesti si sa se intample altceva..oricum nu s`a tinut si cu atat mai bine ai timp pana la urmatoarea sa o faci sa dea din coada!te salut si e tare rau sa ma bata mama! poze si filme cand isi revine forumu` ca sunt niste probleme! bafta

RED_LAF 09-10-07 23:25

Quote:

Originally Posted by boby_nic (Post 1141338)
Dany vezi ca stau si eu la rand sa ma dai o tura cu LAF-UL te salut si la mai mare

boss cum apar cu ea prin cartier te anunt

RED_LAF 09-10-07 23:27

Quote:

Originally Posted by kezz (Post 1141510)
pacat ca nu am reusit sa plecam toti cum ne`am dorit,dar intr`un fel e mai bine sa nu te grabesti si sa se intample altceva..oricum nu s`a tinut si cu atat mai bine ai timp pana la urmatoarea sa o faci sa dea din coada!te salut si e tare rau sa ma bata mama! poze si filme cand isi revine forumu` ca sunt niste probleme! bafta

da boss putem sa iesim in fiekre seara ,pe strazi.boss sa vezii ce sunete are acum ,acum rage mai grav sa ma bata mama,da nu da grav rau la sunete ;)

RED_LAF 09-10-07 23:45

:twisted: :evil:
Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1141636)
da boss putem sa iesim in fiekre seara ,pe strazi.boss sa vezii ce sunete are acum ,acum rage mai grav sa ma bata mama,da nu da grav rau la sunete ;)

apropo miine voi pune poze cu jantele ce mi-leam achizitionat,si un filmulet cu sunetul nou a lui laf ,care eram foarte curios cu prietenul me paul 87 pou ,un prieten care mia fost si este mereu aproape cu sfaturi ,si intre adevar este alt sunet dar la fel de unikt cel putin zicem noi .da mai bine, un adevarat monstru grizzly:rolleyes2 :twisted: :evil:

MC Mate 09-10-07 23:50

kezule baga filmele alea cu flacarile la cur, k nu degeaba te-ai afumat ca un carnat in garaj cand ii dadea in muie (fatza) :D

MARI_NSL 10-10-07 00:04

salut . Dany ai gasit si tu pompa de benzina? mai ai vre una? Pe sambata dake esti la garaj /// sa aducem si noi ursu ala sa il punem pe picioare :*P
Hai ca dake o sa te mai sune toavarsu ala . sa iti zika sigur cndvenim cu masina . SCZ de off :(

GolfuletzS 10-10-07 09:54

danyyy :D iese treaba grava :D .......
abea astept sa vad.. cum trage.. si .... cum .... :D

All times are GMT +2. The time now is 13:31.

- Copyright 2026 4Tuning