Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/44061-roman.html)

scturoag 19-01-09 16:01

Re: Roman

da , si a intrat in curba de la pompieri cum vii de la OMV spre pompieri cu 90 km/h , curba de 90 frade pe o singura banda , banda mica exact cat masina , cei din roman o stiu sigur :)

Dragosh_Asb 19-01-09 16:02

salut scturoag ,da, uitasem sa precizez si asta,dar cei din roman presupun ca stiu asta si isi aduc aminte de demonstratiile facute de el pe cand avea in jur de 14 ani, tot respectul

scturoag 19-01-09 17:12

Salutare Dragosh . da , are cursele in sange , se pricepe nu gluma . si sa nu uitam ca are gusturi foarte bune la tuning , are cele 2 subaru , si mai are un Chrystler C300 "tunat" in stil "west coast" cu jante cromate pe 22" , grila cromata , oglinzi cromate, cheder cromat, full evacuare borla , admisia si chip si mai are Dodge RAM , tancu' ala gri , cu 5 proiectoare mari pe cupola, si jante cromate pe 20" , urmeaza si la ala o resoftare , un chip , evacuare full , admisia , si sistemul de franare , si acele 2 dube , si Sprinterul ala al lui care fuge 200 km/h . Respect Maxim Pentru Razvan !

nck_xx 19-01-09 17:20

Da de Supra aia rosie ce se mai stie de ea ca o vazusem cam o saptamana si dupa aia nu am mai vazut-o......a vandut-o sau ce s-a intamplat cu ea?

scturoag 19-01-09 17:26

Oricum nu era supra turbo . era o supra normala de 200 de cai . dar cica ala e de prin italia . venise doar in vacanta. asa am auzit de la niste baieti.

nck_xx 19-01-09 17:30

Mie imi zisese intr-o zi un coleg ca cica ar fi in service la Anania pt o converise LHD din RHD si pt a isi schimba ceva la motor nu mai tin minte ce care ar fi cedat in incercarea de a vedea care e cea mai mare viteza pe care o poate prinde cu a1a dar nu prea l-am bagat in seama fiindca stiu ca de multe ori fabuleaza

scturoag 19-01-09 17:36

Nu stiu . eu nu am auzit nimic , am fost la Anania in service pe 21 decembrie , cand am venit a doua zi acasa , si nu era nici u supra , era o masina sport acoperita , dar se vedea pragurile albastre si nu avea jante deci nu cred ca era supra , am sa intreb un prieten acum de supra aia si am sa iti spun. :)

Dragosh_Asb 19-01-09 17:37

sunt de acord cu tine scturoag, cunosc toate masinile lui, inclusiv masinuta aia mica teleghidata,facea show cu ea asta vara la bancute acolo :))

scturoag 19-01-09 17:39

da :)) dar masina aia mica telighidata merge mai tare ca un traby , merge 70 km/h e pe karosen . se ridica cu ea pe 2 roti , ii super masinuta :)) dar is vreo 4-5 masinute de alea :)

nck_xx 19-01-09 17:40

Pe mine nu ma intereseaza asa de mult ce s-a intamplat cu ea dar am zis ca daca tot vorbim de masini faine de pe la noi am zis sa intreb si de Supra....iar Dragosh_Asb nu am zis ca e una din masinile lor ci ca ar fi fost la el in service

scturoag 19-01-09 17:44

Nick , tocmai am aflat :) Supra aia e vanduta in Anglia dupa 2 sapt ce a venit cu ea. nu are nici o problema , nimic , merge tun:) dar e vanduta in Anglia.

Dragosh_Asb 19-01-09 17:44

nck xx n-am zis nimic despre masini,cred ca m-ai confundat :P pai ma tentase si pe mine sa cumpar una dar costa destul de mult,oricum e grozava :)

nck_xx 19-01-09 17:49

Era grozava masina numai ca pacat ca era RHD.....am avut si eu ocazia sa merg cu vreo 2 masini RHD cu un land cruiser si un 406 coupe si chiar in fata pe locul din stanga.....ce pot sa spun ca pe drumuri cu numai o banda e cel mai urat sa le conduci
Si sa ma scuzi Dragosh_Asb daca te-am inteles gresit

scturoag 19-01-09 17:54

Eu conduc in fiecare zi un Land Cruiser Benzinar(2006)( B 70 XYD) 4.0 vvt-i de la 265 de cai(stock) adus la 311 . crede-ma ca traiesc un vis de fiecare data cand ma urc la volan , si mai am ocazia mai rar sa pun mana pe S-type ala roshu (B 41 CWH) :X :D .

nck_xx 19-01-09 17:55

Acel S-type nu e cel din fata hotelului?

All times are GMT +2. The time now is 14:25.

- Copyright 2026 4Tuning