![]() |
Re: Bacalaureat 2007
00 : 06 si inca nu s`a afisat nimic..
|
ma bucur sa va aud ca sunteti multumiti de note.. :) bv voua..acum ..LA FACULTE !! :D ..Da cineva in Is ? :-?
|
ce dreq mah cu afisarile astea :D stie cineva daca e sigura treaba?
|
io depun dosaru si la ise..da nu prea am sanse ca se intra cu medii f mari..de pe la 9 si ceva in sus..poate in toamna..ca mai renunta..
|
nici nu merge site-ul edu:):):)
|
cam nasol .. in cluj la unele scoli s-a afisat si la altele nu ... situ edu merge:)
|
si la mine merge dar n-au afisat in fine ..neseriosi inca o data ! iar panarama ala care se ocupa de asta noaptea era pe forum zicea ca DA DA SE AFISEAZA IMEDIAT ... =)))
|
Gata am venit de la liceu , la noi s`au afisat.
Media 9.05 super multumit. |
Inca nu am aflat si la noi la unele scoli s-au afisat si la altele nu
|
noua zero noua :lol:
|
9.23 media finala. destul de multumit.
cu toate astea, multi colegi care nu aveau treaba cu scoala, au luat cel putin 9.50. asta e sistemu, n-ai ce sa ii faci :| |
9 in cap :) exact atat mi-am dorit ! nici mai mult nici mai putin !
|
Quote:
la mine..8,58 .. |
daca dadeati si voi 500 euroi acolo stateati si voi bine ms si cu note de peste 8 50 :) bv lor ca s-au descurcat ! si eu am dat dar simtit acolo 1 pct sa se mareasca nu cu 4-5 puncte :)))) daca stiam ca asa de bine merge treaba toti banii din meditatii ii dadeam cui trebuia si faceam treaba :)
in fine 7 71 FINAL |
Fratilor ... n-are rost sa va bagati unghia-n gat !
Fiti fericiti ca l-ati luat. Notele care le aveti sunt pe carca voastra si nu pe carca banilor. Sincere felicitari din partea mea tuturor care au fost in rahatul asta de BAC. Cei care au dat-o in bara (if any), succes la toamna-sunt ferm convins ca a doua oara va fi cu mai mult noroc .... Zero-Cool ... te astept si pe tine cu nota .... :) Parca aud ca ai dat si tu "cerculete" cu ticozaurul ala. :lol: :lol: :lol: :lol: De fericire :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning