![]() |
Re: cielo rosu
dupa ce o repar...o sa fie de vanzare...am fost anuntat de frate... el a zis in juru a 4000 disc... acum spuneti si voi dk merita sau nu...
|
Cam greu cu 4000!!Poate ai norc...dar daca scot astia taxa sau o mentin scazuta hmmm...o sa ne vindem cam greu masinutele.
|
Matza, se vinde cam cu 3000 un cielo ca al tau... daca i-ai da o "fata" la tinichigerie si vopsitorie, poate ai lua mai mult ;)
|
1 Attachment(s)
cam asta am reusit sa-i fac...
|
matza, ti-ai tras geam clar? :D
|
e geam clar sau e "clarificat de tot" de la accident? :D a nu-mi dau seama din poza... hai explica ce ai facut, ca chiar eram curios de statusul tau de la mess :D
p.s: imi retrag cuvintele d emai sus, m-am inselat... cielo din 1996 se vinde cu 3600-3800 euro. acum depinde si de starea masinii... si multe altele pe care le stim toti:) |
geamul e "clar" de la accident...statusul il aveam in legatura cu angel eyesurile care le-am facut aseara ... sa repar masina si ma interesez si de pret..
|
Quote:
De ce nu incerci sa gasesti sa pui pe el un motor de Calibra 2.0 SFI-ul de 150 de cai... am avut si eu un Cielo si am gasit sa fac manevra asta cu vreo 400 de euro cu tot cu cutia de viteze... Mai ramane doar sa schimbi dupa aceea planetare, frane, suspensie, etc etc... |
pe masina asta...nu o sa mai fac nimic...deoarece o vand...dar o sa vina o surpriza...in 5-6 luni asa :D
|
sa va spun de acum...o sa am nevoie de un voluntar...pt a copia capota... dar...capota trebuie sa fie dreapta...fara indoituri...nici chiar unele mici...ca de alea sunt plin si eu :D
dar asta cand o sa fie caldutz afara...si respectivul sa aiba ziua libera |
|
Bafta la vanzare...ii sta bine cu proiectorul :).
|
bafta la vanzare matza, o sa vorbim pe mess sa-mi faci si mie niste pleoape, poate si o pereche de angel... :D
|
multumesc... da, proiectorul sta bine acolo ;)
Geo, daca vrei... am niste pleoape facute, mai trebuie taiate. Imi arati modelul si te rezolv |
dap, vorbim pe mess ca ma intereseaza pleoapele, doar sa mai intri si tu, ca nu te-am mai vazut de o gramda de timp. la vopsit te bagi sau inca nu esti dotat pt asa ceva?
pt angels vorbim dupa ce schimb farurile cu unele clare ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning