![]() |
Re: Radare - zone de amplasare si anunturi
Quote:
Pe coborare este in zona spalatoriei auto, unde s-a tras acum o trecere de pietoni, iar pe urcare, este in spatele Autonik, chiar inainte de curba mortii. |
Ce tare ca stiti!
|
Zilelecute am trein viteza pe la un semafor cand se era galben spre rosu. chiar atunci se schimba culoarea, oricum am fortat un pic galbenul. La urmatorul insa am observat indicator cu monitorizare trafic(si mai stiu catersectie era, doar indicatorl acela mi-a ramas in minte).
Stie cineva sa ne dea toate locatiile noilor camere fixe din oras? |
vali :)) tot tot am inteles din ce ai spus vezi de un edit
|
Radare - zone de amplasare si anunturi
"Au aparut camerele video cu amenda in CLUJ. Sunt 10 intersectii (sau mai multe) care au montate camere de supraveghere care monitorizeaza traficul si incalcarea regulilor de circulatie.
-Bd 21 Decembrie 1989 Constanta Piata Avram Iancu (Prefectura) -Piata Mihai Viteazul Regele Ferdinand Horea George Baritiu (Casa de Moda) -Bd. 21 Decembrie 1989 Piata Unirii Regele Ferdinand (Melody) -Horea Dacia Dragalina (Astoria ) -Calea Motilor George Cosbuc -George Baritiu Emil Isac Splaiul Independentei (opera maghiara) -Horea Piata Garii -Napoca Universitatii Piata Unirii Bd Eroilor -Piata M. Viteazul I.P.Voitesti Cuza Voda (hala) -Calea Turzii Observatorului -Calea Manastur Campului -Frunzisului Campului Izlazului -Memorandumului Calea Motilor Petru Maior -P-ta Lucian Blaga -Calea Turzii Buna Ziua -Calea Turzii Avram Iancu Posada M. Lehrer P-ta Cipariu Constantin Brancusi Nicolae Titulescu -Sens giratoriu Marasti -Bd. 1 Decembrie 1918 sens giratoriu Cora -Bd. 1 Decembrie 1918 Garibaldi Splaiul Independentei -Teodor Mihali Calea Dorobantilor -Bucuresti Paris -Piata Avram Iancu bd Eroilor Piata Stefan cel Mare Calea Dorobantilor (teatru)" http://www.ziare.com/actual/evenimen...veghere-888881 "Camerele vor fi montate pentur a putea vizualiza numerele de inmatriculare ale masinilor din trafic, in asa fel incat sa putem identifica persoanele care nu respecta anumite reguli. Vor fi supravegheate obiectele de mobilier urban care sunt sistematic supuse vandalizarii. De asemenea, vor fi supravegheate si zonele cu risc mare de depozitare de deseuri." Viata gen Big Brother :lol:.... |
Primaria Cluj-Napoca va monitoriza cu 192 de camere, amplasate in peste 50 de puncte din municipiu, traficul rutier, dar si diferite locuri aglomerate sau sensibile la infractionalitate.
200 de camere? dumnezeule. Dar din cate cred eu in afara de trecutul pe rosu nu cred ca are cu ce sa te sanctioneze. |
@RA_2fast4u poate ca nu te sanctioneaza la fiecare abatere, insa trimit foarte rapid o echipa de ordine publica in zona...am fost in Londra si la un moment dat mi-am permis sa imi fac poze cu sotia la statia de metrou, iar in 2-3 minute s-a prezentat cineva care m-a pus sa sterg poza, ceea ce denota ca intr-adevar esti urmarit si se incearca a pastra o oarecare ordine. As vrea sa fie si la noi, sa se prezinte urgent politia primariei sa amendeze pe cei care sunt parcati pe banda 1, mai ales pe taxisti. In legatura cu amenzile dac trecem pe rosu...chiar daca e posibil sa primesc una.. recunosc ca e meritata
|
nu uita ca Londra e plina de camere :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Camerele alea nici in Londra nu prea ajuta, cititi aici: http://www.schneier.com/blog/archive...s_securit.html
Cu atat mai putin la noi unde-s politistii asa silitori si bine intentionati... |
A primit cineva vreo amenda ? Ca urmare a amplasarii camerelor in intersectii ?
|
Quote:
Continuati sa fortati putin galbenul si poate o sa fortati pe tanti de la RATUC sa va vanda bilete/abonamente ca ati ramas pieton sau mai rau sa si loviti ceva sau pe cineva. Stiu ca nu are legatura cu radare sau cu camere, dar nu m-am putut abtine. |
Quote:
|
Pai da.. poti patrunde in intersectie pe culoarea galbena care urmeaza dupa verde daca nu poti opri in conditii de siguranta. Dac acum hai sa fim seriosi.. de la viteza legala de 50 km/h... te opresti foarte repede :)) ... nu stiu ce varza de masina tre sa ai ca sa nu opresti in conditii de siguranta de la 50 km/h ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning