Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   VW Vento - Proprietari (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/43290-vw-vento-proprietari.html)

paul_ral 28-12-07 19:23

Re: Proprietari de vw vento

Totusi cred ca pentru drumurile noastre nu sunt indicate. Uite-te in prezentarea lor.
"Stiffer than rubber bushings, sharpens steering response but transmits more road surface vibrations"

balann_jointt 28-12-07 22:14

Quote:

Originally Posted by paul_ral (Post 1265676)
Totusi cred ca pentru drumurile noastre nu sunt indicate. Uite-te in prezentarea lor.
"Stiffer than rubber bushings, sharpens steering response but transmits more road surface vibrations"

paul pe al tau unde il vedem ca nu l-am gasit prezentat pe nicaieri !:D

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone*****

green_devil 29-12-07 02:37

Quote:

Originally Posted by paul_ral (Post 1265676)

Stiu ca nu sunt indicate pt drumurile noastre la fel cum nu sunt nici suspensiile sport, dar din moment ce am suspensiile pe masina prefer sa imi cumpar bucsile astea decat sa tot schimb la cele normale.

MaxX_82 29-12-07 16:26

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 1262817)
si pe mine daca ma poate ajuta cineva cu o iala si fara cheie pt usa fata stanga

nu stiu daca ai chiar nevoie de toata iala, adica si eu am aceeasi problema cu iala si e o tija care trebuie inlocuita in cazul meu. o gasesti la reprezentanta. am fost pe acolo si mi-au zis ca e o problema clasica la vento si ca solutia ar fi o iala intreaga (ei incearca sa scoata bani cat mai multi de la tine ca asta e politica la noi) dar merge schimbata si numai tija. cel mai bine mergi la cineva care se stie la vw-uri si vezi ce iti zice, reprezentanta las-o la urma.

Ventolino 29-12-07 19:00

Salut
Sunt nou pe acest forum desi am Vento de ceva verme, cativa dintre dumneavoastra imi sunt cunoscuti din alte locuri. Pana acum am gasit discutii interesante. Bravo !
Vento-ul meu este un model mai simplu, nu prea am automatizari si electronice pe el, dar e ok, asa pe rand sper sa il imbunatatesc atat ca functionalitate cat si ca aspect, pana acum m-am ocupat in special de partea mecanica (motor, frane, evacuare, directie - in stare excelenta), asa ca o sa va rog sa imi permiteti sa apelez din cand in cand la cunostintele si ideile dumneavoastre.
Merci
Toate cele bune!

bzsa 29-12-07 21:45

Quote:

Originally Posted by MaxX_82 (Post 1266948)
nu stiu daca ai chiar nevoie de toata iala, adica si eu am aceeasi problema cu iala si e o tija care trebuie inlocuita in cazul meu. o gasesti la reprezentanta. am fost pe acolo si mi-au zis ca e o problema clasica la vento si ca solutia ar fi o iala intreaga (ei incearca sa scoata bani cat mai multi de la tine ca asta e politica la noi) dar merge schimbata si numai tija. cel mai bine mergi la cineva care se stie la vw-uri si vezi ce iti zice, reprezentanta las-o la urma.

exact tija aia e baiu si nu pot deschide masina numa cu telecomanda
e tija aia ce merge in inchidere

bzsa 29-12-07 21:47

Quote:

Originally Posted by Ventolino (Post 1267133)
Salut
Sunt nou pe acest forum desi am Vento de ceva verme, cativa dintre dumneavoastra imi sunt cunoscuti din alte locuri. Pana acum am gasit discutii interesante. Bravo !
Vento-ul meu este un model mai simplu, nu prea am automatizari si electronice pe el, dar e ok, asa pe rand sper sa il imbunatatesc atat ca functionalitate cat si ca aspect, pana acum m-am ocupat in special de partea mecanica (motor, frane, evacuare, directie - in stare excelenta), asa ca o sa va rog sa imi permiteti sa apelez din cand in cand la cunostintele si ideile dumneavoastre.
Merci
Toate cele bune!

bun venit printre noi

paul_ral 30-12-07 09:03

balann_jointt
Daca te referi la masina e prezentata pe la inceputul topicului.

balann_jointt 30-12-07 10:43

Quote:

Originally Posted by paul_ral (Post 1267638)
balann_jointt
Daca te referi la masina e prezentata pe la inceputul topicului.

ok ms! am gasit-o :D

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone*****

MaxX_82 30-12-07 18:13

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 1267327)
exact tija aia e baiu si nu pot deschide masina numa cu telecomanda
e tija aia ce merge in inchidere

ii vreo 40 ron la reprezentanta atata era in vara, poate o gasesti la dezmembrari...

MaxX_82 30-12-07 18:15

Quote:

Originally Posted by Ventolino (Post 1267133)
Salut
Merci
Toate cele bune!

asa asa, se ingroasa randurile :) cu cat mai multi cu atat mai bine
bine ai venit

bzsa 31-12-07 07:32

Quote:

Originally Posted by MaxX_82 (Post 1268299)
ii vreo 40 ron la reprezentanta atata era in vara, poate o gasesti la dezmembrari...

o sa caut la dezmembrari

bzsa 31-12-07 07:32

La multi ani !!!pt toata lumea

paul_ral 31-12-07 12:47

La multi ani tuturor!

DONU' 31-12-07 15:39

La multzi ani, un an nou plin de bucurii si bani pentru toate poftele si in special pentru mashinile astea pe care le iubim atat de mult! :peace:
Sarbatori fericite!

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning