![]() |
Re: Proprietari de vw vento
Totusi cred ca pentru drumurile noastre nu sunt indicate. Uite-te in prezentarea lor.
"Stiffer than rubber bushings, sharpens steering response but transmits more road surface vibrations" |
Quote:
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone***** |
Quote:
|
Quote:
|
Salut
Sunt nou pe acest forum desi am Vento de ceva verme, cativa dintre dumneavoastra imi sunt cunoscuti din alte locuri. Pana acum am gasit discutii interesante. Bravo ! Vento-ul meu este un model mai simplu, nu prea am automatizari si electronice pe el, dar e ok, asa pe rand sper sa il imbunatatesc atat ca functionalitate cat si ca aspect, pana acum m-am ocupat in special de partea mecanica (motor, frane, evacuare, directie - in stare excelenta), asa ca o sa va rog sa imi permiteti sa apelez din cand in cand la cunostintele si ideile dumneavoastre. Merci Toate cele bune! |
Quote:
e tija aia ce merge in inchidere |
Quote:
|
balann_jointt
Daca te referi la masina e prezentata pe la inceputul topicului. |
Quote:
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone***** |
Quote:
|
Quote:
bine ai venit |
Quote:
|
La multi ani !!!pt toata lumea
|
La multi ani tuturor!
|
La multzi ani, un an nou plin de bucurii si bani pentru toate poftele si in special pentru mashinile astea pe care le iubim atat de mult! :peace:
Sarbatori fericite! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning