![]() |
Re: Help Thread
@Ondin: da-mi un tzarr si rezolvam cu spoiler, cu faruri, cu muzica. Timp si vreme buna sa fie. Daca nu, ne bagam in garaj.
|
+2 invitatii pe scene.fz , cine doreste ?
|
Quote:
:) numai muzicantii mai trebuie ajustati putin. |
@Marius3k de cand esti tu mecanic? :) ... Ondin vezi ca masina ta e cobai :D ...
@Sonic ... F.R.S e o instructiune din HOST atunci cand startezi un repack ... =))) m-am facut inteles? |
Ce masina cobai visezi tu batrane, de aia e tuning, sa ii tot modifici structura organoleptica pe interior, dedesupt, peste si pe din afara, pana nu o mai recunoaste nici mama ei prin fabrica.
:lol: |
Ondin stie ca mie imi plac masinile si cata grija am de ele. :)
Si nu tre' sa fiu mecanic ca sa lucru una-alta pe la ele. LED-uri in plafoniera doreste cineva? |
Quote:
|
Balaure, te indrepti vertiginos spre limita dintre bun gust si kitch. Daca incepi cu leduri si luminite nu-i de bine...
|
Quote:
Intrebare 2 : suportul de la bara din spate, cel de plastic , de unde se imbina bara spate cu aripa spate , este acolo un mecanism de plastic in care e prinsa bara , unde pot gasi asa ceva ca al meu s-a rupt in accident si l-am mai bulit eu o data cand am dat cu curu de pamant si acum sta partea aia cam in aer . Deci pe unde se gaseste asa ceva |
Quote:
http://www.vdubnut.com/w8_dome_light.jpg Quote:
Ce cauti tu se numeste contraaripa de plastic, eu zic s-o iei noua de la reprezentanta - nu costa mult peste 100 de lei. |
Quote:
Si angel-eyesurile originale de pe BMW-uri arata frumos; n-as putea spune acelasi lucru despre cele cumparate din targ. |
la pret diferit, calitate diferita si aspect pe masura.
|
Intereseaza pe careva ceva produse de la MA-FRA ? Ca eu as lua ceva dar comanda minima e de 80 ron.Ziceam ca facem o combinatie daca vrea careva ceva sa luam impreuna. PM-me daca e cineva interesat si serios !!!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning