![]() |
Re: Respiro
Un politist opreste o blonda cu un ferrari care mergea pe autostrada cu 19 km la ora.
- Dsoara de ce mergeti asa? - Pai respect regulile de circulatie, la intrarea pe autostrada scrie A19 asa ca merg cu 19 la ora. Politistul nedumerit...ii spune: - Mda...ar fi bine sa va grabitzi ca uitatzi, prietenul de langa dumneavoastra e cam palid la fatza si crek trebuie dus la spital. - nu...e asa de cand am parasit A313 ================================================== == Un programator de jocuri renumit ajunge in Iad. Peste cateva zile Satana il suna pe Dzeu: - Doamne ce facusi ti`ai batut joc de mine? - Pai? - Pai mi`ai trimis un nebun care a omorat toti dracii, a spart toate cazanele si acu de ieri striga "Unde e iesirea spre nivelu' 2????" crek era Gohan intr`o viatza anterioara :))))) ================================================== ========== |
unde se pune bomba?:))))
|
https://youtube.com/watch?v=4xfJugSMZEs asta e masina mea intr-o alta viata, daca nu e , o sa fie.... f tare frate...
|
6 Attachment(s)
urmatoarele poze reprezinta o chestie faina, mai exact scriu LupAlb; ROMAN; mighty warrior ; adica EU!:)
pozele sunt gif uri ca asa le-am luat de pe site, tre sa va chinuiti un pik sa le deschidetzi , dar eu zic ca cele cu ROMAN si mighty warrior merita...sincer |
...n-am cuvinte :lol: :rockon: ...poate o sa am cand ma opresc din ras: https://www.youtube.com/watch?v=YYcl1G1q-Z0
|
O gaina avea 2 picioare in special stangu`:)
|
Pentru toti facultatistii, iata un banc:
Iepurasul statea in fata vizuinei sale si scria de zor. Trece vulpea: - Ce faci iepurasule acolo? - Scriu o lucrare de licenta despre iepurasii care mananca vulpi. - Ha ha ha, ce prostii spui? - Nu ma crezi? Hai sa- ti arat. Intra vulpea in vizuina, peste vreo 5 minute iese iepurasul singur si se apuca din nou de scris. Dupa o vreme trece ursul prin fata viziunei: - Ce faci iepurasule acolo? - Scriu o lucrare despre iepurasii care mananca ursi. - Ha ha ha..., ce prostii spui ? - Nu ma crezi? Hai cu mine in viziuna. Intra ursul in vizuina, peste vreo 5 minute iese iepurasul ... Daca ne uitam in vizuina, il vedem pe leu dormind, cu o multime de oase in jurul lui. MORALA: Nu conteaza despre ce scrii, conteaza cine iti este indrumator de licenta.... |
|
TT ? cielo lu taica-so ?:)))
|
Patronul firmei Coca-Cola se duce in audienta la Papa.
- Bai Papo, iti dau 100.000.000$ daca acolo unde spui “Painea noastra cea de toate zilele”, pui si doua sticle de Coca-Cola. - Nu dom’le, imposibil! - 200.000.000$! - Esti surd?! - Juma’ de miliard!!! - N-am cum dom’le, e rugaciune… - UN MILIARD si pui numa’ o sticla de Coca-Cola!!! - Dom’le, e o rugaciune lasata de Dumnezeu prin Moise, nu se poate schimba. Patronu’ lu’ Coca-Cola iese din camera. Pe hol se gindea: “Cat pi*da m*sii i-o fi dat ala cu painea?!?” ================================================== ============= Erau 2 excursionisti. Mergeau ei prin jungla si ii prind canibalii.Ii leaga pe fiecare de cate un stalp, dezbracati. Seful canibalilor le zice : -Daca vreti sa scapati cu viata de aici trebuie ca pana maine sa va beliti p*** fara maini!!! Spre seara vine o fata si ii zice unuia dintre cei doi: -Maine cand vine seful, tu stai cu spatele si cand o sa te intorci cu fata la el sa ii dai una tare in coaie!!! Asta cand aude ii multumeste, sperand ca o sa scape. A doua zi. Vine seful la cel care statea cu spatele. Seful se apropie ... Asta ii da sefului un sut in coaie de i-au dat lacrimile. Atunci se aude o voce din multimea adunata: -Acum chiar ca ai belit P***! ================================================== ======== 2 programatori isi cumparau tigari. - Ba, ia uite ce zice aici, pe pachet, cica "Avertisment: Fumatul poate cauza cancer pulmonar! " - Lasa, ba, warningurile, zi numai erorile. ================================================== === |
|
https://www.youtube.com/watch?v=qo-B0...eature=related pisica plimbata cu VR6 si a ramas cu traume :))
|
|
Un tigan intra intr-o carciuma si se aseaza la bar. Se uita la barman, barmanu la el. - Un rom zice tiganu. - Te-am vazut, du-te dracu.
|
La sedinta Consiliului Local Cluj, un consilier propune:
- Eu zic sa mai facem o statuie in orasul nostru. Imediat vin ideile: - Sa fie o statuie cu taranul roman ! - Sa fie taranul imbracat in costum national ! - In mana dreapta sa aiba o furca, sa se lupte cu ungurii ! - In mana stanga sa aiba un streang, sa stie ungurii ce-i asteapta ! - Si in streang sa atarne un ungur, sa fie mesajul clar ! Dupa o clipa de tacere vorbeste Funar: - Bine, dar sa schimbam ungurul in fiecare zi. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning