Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

florin_andrey86 07-05-10 15:21

Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 3341217)
bai ... ce naiba ma , esti ditamai presedintele de club si nu stii diferenta intre o pisica cabrio si golful 4 hfv ? :lol::lol::lol::lol::lol:

ba , daca lume d'asta ai primit tu la nunta , e rau :lol::lol::lol::lol:

ba, DODO, nu stia ce fel de om esti, dar acum si-a dat seama, dar e prea traziu.....

eu i-am zis de la inceput dar el nimic, BATMAN BATMAN.......

Gangstah 07-05-10 18:38

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 3341619)
ba, DODO, nu stia ce fel de om esti, dar acum si-a dat seama, dar e prea traziu.....

eu i-am zis de la inceput dar el nimic, BATMAN BATMAN.......

incetati ca ne facem de ras.....eu pun doar poze la misto ,va las pe voi sa va paruiti.....

Lekio 09-05-10 09:48

Atata cearta frate ! mie miar placea sa am un cabriolet din ala sa fac niste cerculete cu el :D .Oricum fuge mai tare ca seatu lu DoDo! :)):twisted::twisted:

Gangstah 09-05-10 10:24

Quote:

Originally Posted by Lekio (Post 3345169)
mie miar placea sa am un cabriolet din ala sa fac niste cerculete cu el :D .Oricum fuge mai tare ca seatu lu DoDo! :)):twisted::twisted:

Adevarat

DoDo NSL 09-05-10 21:56

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3341547)
va dau niste cutite?:D:D:D

:lol::lol::lol::lol:
P.S : Ovi , sa dai de acolo de la USER CP , pe la membership , leave group la NSL ...

ON'TOPIC : ba ia gata , eu nu ma mai "cert" cu voi ! :evil:

ovidiu89 09-05-10 22:09

de aia nu poti sa dormi dodo? app pasionatule nsl la arad nimic nimic?

DoDo NSL 09-05-10 22:28

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3347290)
de aia nu poti sa dormi dodo? app pasionatule nsl la arad nimic nimic?

din contra , pot dormi linistit , dar nu mi s-a parut ceva ok , atat timp cat faci parte din alt club sa fii membru al nsl ....

iar la arad , nu ... a fost cineva la Bucovat totusi ...

Gangstah 09-05-10 23:07

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 3347355)
... a fost cineva la Bucovat totusi ...

ba minti si tu de ingheata apele...ai zis k mergeti 101 dalmatieni la craiova si pana la urma te-ai facut k ai uitat si nu ai mai zis nimic

ovidiu89 09-05-10 23:19

10 Attachment(s)
niste poze de azi de la arad de la tuning show a fost ceva frumos

florin_andrey86 09-05-10 23:49

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3347512)
niste poze de azi de la arad de la tuning show a fost ceva frumos

se pare ca am avut 2 reprezenti pe acolo
ms. ovi si ralu.

DoDo NSL 10-05-10 00:39

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3347459)
ba minti si tu de ingheata apele...ai zis k mergeti 101 dalmatieni la craiova si pana la urma te-ai facut k ai uitat si nu ai mai zis nimic

de ce vorbesti iar Grasule fara sa stii ? de la vorbe d'astea se ajung la "certurile" pe care zici tu ca sa le evitam ..

ce vrei ? sa oblig eu lumea sa mearga , daca nu vor ? sa ma rog eu de ei "hai sa mergem" ?

daca vrei tu sa faci asta , esti invitatul meu ..

cine a vrut , a mers , respectiv Alex de la Orsova si inca cateva persoane .. eu nu m'am dus pentru ca daca mergeam sigur pierdem destul de mult timp , si trebuia sa ajung in Timisoara destul de devreme ...

deci , mai intai intreaba ... apoi posteaza ... hai ca iar m'ati enervat ... si eu in momentul asta renunt a mai posta pe sectiunea asta !

NUMAI BINE SI BAFTA TUTUROR !

ovidiu89 10-05-10 07:59

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 3347579)
se pare ca am avut 2 reprezenti pe acolo
ms. ovi si ralu.

dap pe viitor speram si la participare nu doar spectator app am uitat masina unui bun prieten

Gangstah 10-05-10 09:55

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 3347632)
hai ca iar m'ati enervat ... si eu in momentul asta renunt a mai posta pe sectiunea asta !

iar imi luasi jucariile si plecai acasa.....:cry::cry::cry::cry::sad::oops::oops::no ::no::punch::sniff::sniff::ashamed::blahblah::blah blah::blahblah::tears::tears:

Gangstah 10-05-10 10:00

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 3347632)
iar m'ati enervat ... renunt

in locul tau mi-as da foc in fata la primarie in semn de protest pentru toata lumea care se ia de tine asa degeaba cum suntem noi tot severinul...mai bine v-ati tine de vorbele care le spuneti si nu v-ati ofensa cand va spune cineva ca nu aveti cuvant!!!:???:

florin_andrey86 10-05-10 12:06

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3348245)
in locul tau mi-as da foc in fata la primarie in semn de protest pentru toata lumea care se ia de tine asa degeaba cum suntem noi tot severinul...mai bine v-ati tine de vorbele care le spuneti si nu v-ati ofensa cand va spune cineva ca nu aveti cuvant!!!:???:

eu promit, ca dupa 15.06.2010 o sa reprezint eu clubul cu audi-u, la toate concursurile:ciggy::ciggy::ciggy::peace:

All times are GMT +2. The time now is 00:32.

- Copyright 2025 4Tuning