![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
ba, DODO, nu stia ce fel de om esti, dar acum si-a dat seama, dar e prea traziu..... eu i-am zis de la inceput dar el nimic, BATMAN BATMAN....... |
Quote:
|
Atata cearta frate ! mie miar placea sa am un cabriolet din ala sa fac niste cerculete cu el :D .Oricum fuge mai tare ca seatu lu DoDo! :)):twisted::twisted:
|
Quote:
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol: P.S : Ovi , sa dai de acolo de la USER CP , pe la membership , leave group la NSL ... ON'TOPIC : ba ia gata , eu nu ma mai "cert" cu voi ! :evil: |
de aia nu poti sa dormi dodo? app pasionatule nsl la arad nimic nimic?
|
Quote:
din contra , pot dormi linistit , dar nu mi s-a parut ceva ok , atat timp cat faci parte din alt club sa fii membru al nsl .... iar la arad , nu ... a fost cineva la Bucovat totusi ... |
Quote:
|
10 Attachment(s)
niste poze de azi de la arad de la tuning show a fost ceva frumos
|
Quote:
se pare ca am avut 2 reprezenti pe acolo ms. ovi si ralu. |
Quote:
de ce vorbesti iar Grasule fara sa stii ? de la vorbe d'astea se ajung la "certurile" pe care zici tu ca sa le evitam .. ce vrei ? sa oblig eu lumea sa mearga , daca nu vor ? sa ma rog eu de ei "hai sa mergem" ? daca vrei tu sa faci asta , esti invitatul meu .. cine a vrut , a mers , respectiv Alex de la Orsova si inca cateva persoane .. eu nu m'am dus pentru ca daca mergeam sigur pierdem destul de mult timp , si trebuia sa ajung in Timisoara destul de devreme ... deci , mai intai intreaba ... apoi posteaza ... hai ca iar m'ati enervat ... si eu in momentul asta renunt a mai posta pe sectiunea asta ! NUMAI BINE SI BAFTA TUTUROR ! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: