![]() |
Re: Club NUBIRA
2 Attachment(s)
pai asa o sa fac:D referitor la xenon
aaaa....azi mi-am pus leduri albe pe pozitii:D:D:D scuzati faruri mele murdare:D |
adu am facut rost de faruri luni sau marti ajunge un prieten in nt. o sa ii zic sa vb cu valex sa va intalniti sa ti le dea:)
|
Ok. Sa vedem ce iese.;)
|
dap :)
|
Persoanele care detin Nubira 1 sunteti interesate in achizitionarea unui scut metalic? Am gasit insa trebuie facut o comanda de minim 5 buc pentru ca modelul sa fie produs. Pretul este de 380 RON cu TVA si transport inclus. Precizez ca acesta este pretul cerut de cel care face scutul. Nu mi-am pus "capac" si o pot dovedi cu mailuri si in cazul in care comanda va fi realizata cu facturi. Deci este cineva doritor de un asemenea scut? Scuturile sunt de cca 2.5-3 mm grosime si sunt fabricate in Turcia dupa modelel originale ale producatorilor auto. Fiind eu primul mai este nevoie de cel putin 4 persoane....
|
cu 380ron mil fac singur :D adu ai primit farurile??
|
eu am intrebat ceva serios asa ca iti poti tine raspunsurile zeflematice pentru tine. putin ma intereseaza ca la banii astia ti-l faci singur. sa fii sanatos.
|
1 Attachment(s)
Nu am primit nici un far, nu m-a sunat nimeni.
In ceea ce priveste scutul de Nubira, acuma sincer, o bucata de tabla putin indoita si gaurita sa coste 380 ron? Si la reducere? Pai stai sa caut xca-ti arat site, unde-l cumperi direct la banii astia, fara sa te cuplezi cu vecinu' sau mai stiu eu:http://bullbar-praguri.ro/autoturisme/daewoo |
arcurile si amortizoarele dupa nubira merg si pe lacetti din cate am inteles..ce oferte ati gasit?
jantele ce prindere au?la mine 114,3x4 daca aveti aceeasi prindere niste jante pe 17 stiti pe cineva care are de vanzare? |
nt98adu nu te supara dar poza aia e o vrajeala si furata de pe alt site. macar daca ar fi avut bunul simt sa faca o poza reala. uite originalul
www.kalmantuning.com/alvaz.jpg. cei de la kalmantuning dau scutul cu 350 ron + transport. de asta am presupus ca oferta de 380 cu tva si transport inclus pare mai ok. Iar Bulbar asta vinde scutul cu 390 ron.... get real. Prosteala pe fata. |
Nu am de ce sa ma supar. Am crezut ca sunt confectionate de vreun SRL care vrea sa castige bani multi pentru vreo tabla indoita. Daca dadea-i linkul direct era ok.;)
Pai daca e asa ma bag si eu pentru scut.:dance: |
Quote:
Arcuri si amortizoare sport pt Nubira 1 = 500 euro, doar arcuri 200euro; Arcuri si amortizoare sport pt Nubira 2 = 1200 euro; La Nubira 1 jantele au prindere 4x100. |
Prin bunavointa unui coleg de pe Club Cielo, priviti tuning si nu numai.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/.../Nubira/16/197 |
2 Attachment(s)
@Magnito, am primit farurile. maine ma apuc de treaba. Pacat ca e rupta urechea la farul drept.....:cry:
Uite ce-a iesit din faruri!;) |
2 Attachment(s)
salutare
mi-am pus leduri si la celalalte becuri de la comenzile de la geamuri de pe usa soferului.....:D aaaaaa.....mah fratilor cum dau si eu tamburul dupa spate jos dupa fuzeta ca nu reusesc....vreau sa ma uit la rulmenti.....pe primul am putut sa-l ung....vaselina la greu k nu prea avea....dar pe celalalt... nu pot ajunge la el! are ceva vreun dichis si nu stiu eu sa-l dau jos? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning