![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
eu cred ca ar fi cam tiganeste faza cu sarma....prinzi cu sarma...pana acasa tine :rolleyes2 :))
|
Quote:
Ar fi frumoasă negru mat cu verde fosforeşcent! |
|
Quote:
p.s:D.Y,cum putem da join in grup?? |
Quote:
Şi vă voi da accept la toţi care v-aţi prezentat bicicleta pe acest thread şi cei care sunt pasionaţi restul nu vor primi accept. :D |
Quote:
|
spitele sunt intacte....e problema de roata(nu stiu cum naiba sa ma explic,nu stiu cum se cheama acea chestie)....
|
Quote:
pune mana si strange usor spitele din sensul opus... adica.. daca roata e indoita spre stanga.. strange-le pe alea care se duc spre dreapta si desfaci putin alea de pe stanga.... si invers.. dar usor.. sa nu le rupi... DY... bft cu grupul.. da-mi si mie add pls.. am biclele prezentate ceva pagini mai in spate.. toate 3 + tricicleta :))) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Se numeste spitiera este 2 lei una te ajuta sa reglezi spitele si sa aduci roara la normal
|
strainger,zimi de unde i-au o asa chestie....vad ca esti din apropiere(bt-iasi)....
|
Quote:
Sunt mai multe feluri de chei pentru spiţe dar ceea din pozele lui Strainger sunt cam cele mai bune. Sfatul meu e să-ţi iei o jantă nouă chiar dacă o să o repari o să rămână mici imperfecţiuni.:D |
Quote:
cheie deaia gasesti la majoritatae magazinelor care vand piese de bicicleta... cere cheie de centrat spitele.. si stiu ei ce sa-ti dea.. sau.. desfa roata.. scoate cauciucul si camera.. desfa panza aia care e pe janta in interior.. si poti sa reglezi spitele si cu o surubelnita dreapta.. din interior... pune janta la loc pe bicla.. si foloseste-te de saboti ca sa ai o distanta stabilita... sper ca ai inteles ce am vrut sa zic dar cel mai bine.. du-te.. ia-ti una noua.. dar incearca totusi sa o faci si pe asta.. in felul asta si inveti;) pt viitor cand ai nevoie:P dar pana atunci desfa putin piulitele care tin roata si incearca sa o misti putin.. in asa fel incat sa nu-ti mai atinga de cardu ca sa scoate sunetul ala enervant... adica.. descentreaza roata din ax.. ceva de genul... salutare.. bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning