![]() |
re: Colantari auto profesionale
salut,
poti sa-mi colantezi si mie 2 oglinzi cu negru la un golf v ? cat ma costa si cam cat dureaza ? multumesc, |
Colantare plafon culoare negra pe un Audi A4 B5. Pret ?
|
Quote:
Eleron: 50 ron |
Quote:
|
Quote:
Timp de executie : 30 minute |
E classe W210, un albastru/bleumarin (cat mai inchis) mat, toata masina. Pret, te rog. Si niste poze cu nuantele de albastru puse pe diferite masini. 10x.
|
8 Attachment(s)
Quote:
Mai jos poze cu alte realizari. |
Salut
Pt colantat o capota de Supernova cat ar costa?,sau pt colanta capota,plafonul si portbagajul la fel ce pret ar fii?!:lol: |
buna,
m-ar interesa acea folie carbon reliefata, pusa pe toata masina (bmw e30 combi). cat ar costa? si mai am o intrebare de ordin tehnic: masina acum e gri metalic; daca se colanteaza cu carbon de o nuanta apropiata (un gri mai deschis) trebuie modificata culoarea in talon? masina e inmatriculata in bulgaria si cred ca e destul de complicat de rezolvat cu actele. merci. |
Quote:
Pretul este de 150 ron/ piesa + tva. In pret intra material, manopera si finisaj. Timp de executie : 20-30 minute/ piesa |
Quote:
Exista 2 variante pentru respectiva colantare: 1. Colantare cu material Oracal - imitatie de carbon (nuanta deschisa - spre argintiu). Pret : 2.500 ron + tva 2. Colantare cu material 3M - imitatie de carbon argintiu. Pret : 6.500 ron + tva Recomandarea mea este sa o faci cu Oracal. Acest material este mai ieftin, a trecut "testul timpului" (sunt masini ce au fost colantate cu acesta folie si in 2006), la o intreventie ulterioara nu trebuie sa astepti prea mult pana vine materialul (il avem in permanenta pe stoc). Referitor la schimbarea talonului. Nu trebuie sa schimbi nimic in talon daca iti colantezi masina cu folie imitatie de carbon argintie. Deoarece nu se aduc modificari la culoarea originala a masinii mai mult de 40%. |
multumesc.
e vreo diferenta la aspect intre cele doua folii oracal si 3m? ma intereseaza ca folia sa aiba acel relief de carbon. |
1 Attachment(s)
Quote:
Timp de executie : 2-3 ore. In pret intra: degresare totala, vopsire cu spray special pentru aderenta autocolant, colantare cu folie Oracal - imitatie de carbon. Poza mai jos sugestiva. |
Da, am primit preturile pe mail, 10x.
|
Quote:
In primul rand de pret al foliei. Folia 3M este mult mai scumpa decat Oracal. In al doilea rand de aspect. Folia 3M este mai in relief fata de cea Oracal. Insa, folia Oracal este mult mai rezistenta la colantare pe suprafete curbate. Este folosita de catre firma noastra din 2006. Si nu am avut nici un fel de probleme cu ea. Si sa nu iti imaginezi ca au fost putine masini. Au fost cel putin de 2 ori mai multe decat poti sa vezi pe acest forum. De multe ori nu poti sa faci si programari, sa stai si jos printre angajati sa faci si poze la toate masinile care vin intr-o zi. Un alt exemplu destul de elocvent sunt taxiurile. Daca te uiti un pic mai atent pe taxiurile din Bucuresti ai sa observi sigla DCM pe multe masini in trafic pe portbagaj in dreapta. Acestea reprezinta un exemplu destul de bun referitor la calitatea foliilor pe care le folosim. De ce ? Pai, un taximetrist face in jur de 100-150 km zilnic. Deci, o uzura a masinii si a autocolantului in mai toate conditiile atmosferice. Un taximestrist isi spala masina cel putin de 3-4 ori pe saptamana. Deoarece, la numarul mare de km parcursi pe zi, masina se murdareste si un client nu se va urca intr-o "carutza", va prefera o alta masina curata. Doar nu o sa isi murdareasca hainele urcadu-se intr-o masina murdara cand are de ales. In concluzie, folia Oracal a fost deja testata pe mii de masini. O recomandam in defavoarea folie 3M care abia a aprut anul acesta in martie. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning