![]() |
Re: Octavia 2 tunata...
Quote:
|
urmeaza sa ii fac un mic update la interior zilele astea sa vedem cum stam cu timpu...
|
2 Attachment(s)
future....:arrow::?::!:
|
Adica o vopsesti,sau ce???
|
nu doar colantare. nu e nimic sigur inca.
|
Quote:
daca tot vrei sa schimbi culoarea...recomand o vopsire profesionala! |
Arata chiar bine cea din poze dar...cred ca e mult mai biine sa o vopsesti exceptand costul:shock:,care probabil o sa fie de ~4x mai mare decat colantarea:oops:.
|
zilele astea o sa revin cu ceva noutati pentru masina. am renuntat la ideea cu colantarea pentru ca sunt prea multe muchii care trebuie scoase...
|
am si eu o intrebare cine stie cum pot sa demontez bandourile din interior de pe usi si de pe bord?
|
de pe usi...trebuie sa demontezi panourile :cry:
stiu pt ca vreau si eu de 1 an si ceva sa le dau jos..dar nu ma indur! mi-e ca daca demontez panoul, chiar daca inlocuiesc clipsurile...sa nu inceapa sa zdrangane :cry: de pe bord sunt clipsate din ce stiu eu...cel putin cele doua din stanga si dreapta volanului... |
pfffff ce urat....:( oricum nu e o problema demontarea panourilor eu le-am mai demontat o data cand am facut geamurile si nu am avut probleme. Doar sa stiu exact ce trebuie facut dupa demontarea lor.
|
Quote:
|
nu o colanta...crede-ma stiu din propia experienta...eu pe a mea trebuie sa o revopsesc primavara asta...
|
pffff deci nu mai e alba? am renuntat la ideea cu colantarea. ce ai patit? de ce a trebuit sa o revopsesti?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning