![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Da,difera-au 6 gauri in loc de 3:-)
Lasand gluma la o parte,sa stii ca nu vei avea nici-o problema in acest sens,adica pe 3 dintre gauri vor intra prezoanele(fara alte modificari) iar celelalte 3 raman libere fara probleme;) Am mai vazut pe 2 Dacii jante de Aro 10 in 6 gauri si se potrivesc fara probleme. Multa bafta si spor la treaba:-) |
din cate stiu eu gaurile de la jantele de aro 10 sunt ceva mai mari..nu?
cant incepi lucrul la aripi? |
Intradevar,gaurile de prezoane au diametrul putin mai mare decat la jantele de tabla pt Dacie,insa se centreaza f bine cu ajutorul piulitelor;)
De tinichigerie vroiam sa ma apuc luna asta,mai aveam de cumparat pragul de dr si alte cateva table marunte,insa am gasit sa iau un Weber dublu corp cu tot cu galerie si flansa pt filtru si-mi voi reorienta finantele..:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
bogdan e cumva asta carbu ?
|
Adica..:???: :?: ..ala e al tau sau ce-i cu el ca nu inteleg:???:
|
doamne fereste nu pun io asa monstru pe baba mea ...am solexu ala de 1100 care o sa il pun ...
nu ziceam daca asta e modelu de webber care ai gasit tu :?: |
Ahaa..asa zi:-) dupa cum ai formulat intrebarea nu intelesesem ce vroiai sa spui..
Nu stiu daca asta-i modelul pt ca inca astept poze cu el.. Tu ce-ai mai facut cu carbul de R16?..l-ai montat pe 1.4? |
eee nu lam montat, pe aia am tinut-o pe post de "caruta" pana sa fie gata aia din 76...si nu mam apucat ca navea rost ..o sa il pun ...zilele astea ma duc la cineva care stie meserie sa imi puna ala de 1100 pe baba ...si ala de r16 trebuie facut si el luna de el nu mam ocupat :-P
|
7 Attachment(s)
Baieti..SURPRIZA:!: ..iata o inovatie in materie de masca fata:D
si sedinta foto de rigoare.. Cam ce parere aveti:?: ..de masca,de masina..:rolleyes2 |
arta f bine dar nu ne spui si noua cum functioneaza partile mobile de la masca?:D
|
ce-ai ma! se da jos si le da la o parte noaptea si cand vrea sa dea flashuri:))E tare ideea la asa ceva ma gandeam si eu acum ceva timp dar nu e foarte practic si s-ar putea sa ai probleme cu politia.
|
oooo ce e aia ....urat urat rau ...stiu ca ai vrut sa semene cu dodge charger dar nu merge ca ala e alftel arhitecturat la bot ,dale jos ca nu merge :cry:
|
Man, nu stiu ce ai vrut tu sa faci acolo da in poze arata ciudatzel... Incearca sa ii faci poze cu o camera cu rezolutie mai mare, sa se vada putin mai clar. Poate in realitate arata mai bine, numai ca nu ne dam noi seama...:???: . Hai ajuta-ne. Cel putin ai fost original, n-am mai vazut asa ceva pe Dacie...;)
|
1 Attachment(s)
la asa ceva ma gandeam si eu pt o dacie dar nu stiu de motorase sa ridice masca aia de pe far.
mie chiar imi place, schimba total masina , arata super tare. sorry pt duble post dar nu mai merge sa dau edit la cel vechi. uite o poza care cred eu ca arata masina mai bine, :P |
In primul rand vreau sa va multumesc pt pareri,bune sau rele nu conteaza,sunt binevenite:-)
Prin ceea ce voi scrie in continuare am sa dau lamuriri si raspunsuri..sper tuturor..:-) Acoperitoarele de faruri sunt FIXE,facute din tabla si cu portiuni de masca originala peste,iar ca sa se aseze cum trebuie a trebuit sa dau JOS farurile;) Nu vor ramane permanent pe masina,ca n-am chef de militeni indiscreti..a fost doar o idee originala pe care am dorit sa o pun in practica iar mie unu mi se pare interesant cum arata:rolleyes2 Poze la rezolutie mai mare nu cred ca mai apuc sa fac pt ca maine voi monta la loc farurile,ca vreau sa ies din oras.. Rares,si eu m-am gandit la eliminarea emblemei si a "U"-ului,ar arata mai bine intradevar,dar daca nu tin acoperitoarele alea permanent n-are rost,nu.. Oricum,cat m-am afisat azi prin oras cu noua masca vreau sa va spun ca se uita lumea f insistent la partea frontala,iar in timpul "sedintei foto" n-au lipsit curiosii care m-au luat admirativ la intrebari..:D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning