Re: Golf 4, 1,9 TDI kombi
Quote:
Originally Posted by sorin gti power
(Post 5660044)
nu sunt arogant ! intelege si analizeaza realitatea !
110cp din turbina aia + injectoare + soft nu-i scoti niciodata si daca prin absurd faci ceva fumul o sa fie prietenul tau cel mai bun , si posibil sa-ti faci abonament la motoare pe acolo , nici eu nu-mi permit si eu am facut masina in timp dar tu vorbesti mult si faci.......
crezi ca o reglabila + 4 jante+oglinda colantata te fac sa fii de worthese ? munceste , baga bani baga calitate in masina
nu uita ca acest om cu nasul pe sus cum spui tu te-a luminat eu et-ul jantelor la un moment dat cum se procedeaza cu flansa si alte chestii cand erai in pom si dupa atatea sfaturi ai cumparat fix **** (vorbind de et si j ), acum te crezi tuner autohton si tu
eu m-am retras , spor
|
Eu chiar nu ma cred, daca o sa vi in vara la ceva "showuri" etc si o sa termin si eu masina cat de cat, o sa vezi ca nu fac lucruri de proasta calitate la masina. Ti-am multumit frumos atunci si-ti sunt recunoscator ca mai ajutat. Si nu am zis ca sunt de Worthersee niciodata, anul asta o sa fiu doar spectator acolo. E pus si simplu masina mea, pe care o modific dupa posibilitatile financiare, care nu-s prea grozave oricum si postez aici doar pentru ca e forum si de asta e facut. Eu accept pareri si recunosc, ca n-am facut tot ce am intrebat la masina, dar doar pt ca tot timpul au intervenit alte probleme.
Cat despre cai, sunt constient, o sa dea fum, dar o sa si mearga. VNT 22 + injectoare de 2,5 si cap de 11 in pompa parca + un soft scot 200 de cai. Am un prieten in Cluj, care are facut asa.
|