Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Dej (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/35292-dej.html)

booogye man xxl 22-07-07 23:49

Re: Dej

carei faza cu copii de lemn....aveti in oras copilashi care se tin mari si tari si de fapt is niste pampalai sau ce????numai astamia trecut prin cap dar da stau bine si ma gandesc iti mai zic vreo 2 variante.....:):):):)

mogo 23-07-07 02:29

ce discutii avem si noi ma!!!
oricum maine imi scot masina de la service...imi pun jentile ma duc la spalatorie..interior,exterior...si apoi.....shpaaaannnn!!!=))

paa

Dealerdej 23-07-07 23:28

Quote:

Originally Posted by mogo (Post 1009910)
ce discutii avem si noi ma!!!
oricum maine imi scot masina de la service...imi pun jentile ma duc la spalatorie..interior,exterior...si apoi.....shpaaaannnn!!!=))

paa

asta-i treaba mogule,fapte nu vorbe...nu povesti de a lu nush'cine din cluj,povesti bla bla bla ,chestii of topic,dar fapte nimic...
P.S Vreau sa vad masina cum ai aranjato:twisted: :twisted:

OvyVW 23-07-07 23:43

Quote:

Originally Posted by booogye man xxl (Post 1003324)
chiar asa mogo...is de aceeasi parere cu tine in legatura cu gaborii din dej.....respectiv:Sfechis,vaida,muresan,si valerutz......cu lazar nam nimica ( pretini buni :D ).....si partea a doua e ca is de acord cu nelu.......nici pietonii nus mai in siguranta!

P.S. ....si nu va mai ambalati cand va ia unu mai greu.....repede sariti cu gura cand lasa unu un reply mai dur.......cum zice snoopy:in dej,multe vorbe,fapte canci =))=))

tu ai zis ca esti din cluj:!: nu:?: atunci cum de cunosti tu politistii din dej:?:lamureste-ma un pic si pe mine ca tare is curios:twisted::?: :!:

booogye man xxl 24-07-07 08:27

Quote:

Originally Posted by OvyVW (Post 1010621)
tu ai zis ca esti din cluj:!: nu:?: atunci cum de cunosti tu politistii din dej:?:lamureste-ma un pic si pe mine ca tare is curios:twisted::?: :!:

sa nu uitam ca scoala de politie nu este in dej,deci ei au trecut si au stat in cj cativa ani,si normal perioade in care aveau cursuri de avansare si etc.....in plus am avut tangente cu ei acum 3 ani.......imi cer scuze ca nu am mentionat chestia asta,dar e un fel de informatie personala......

CJ-07-SRX 24-07-07 09:24

si totusi ce legatura are asta cu "dej" ?
boogey daca ai ceva de spus on topic spune .. sincer nu-s curios ca pe cine cunosti si ce detii
mai bine taci acolo si lasa-ti aerele acasa ... nu ii fi tu ceva miez

scz de offtopic dar nu m-am putut abtine

Dealerdej 24-07-07 09:43

Quote:

Originally Posted by CJ-07-SRX (Post 1011005)
si totusi ce legatura are asta cu "dej" ?
boogey daca ai ceva de spus on topic spune .. sincer nu-s curios ca pe cine cunosti si ce detii
mai bine taci acolo si lasa-ti aerele acasa ... nu ii fi tu ceva miez

scz de offtopic dar nu m-am putut abtine

lasati astea mai deoparte...dac il vedem si e asa cum zice el atunci jos palaria...si vorbele cu politistii din dej is expirate.

snopy's brother 24-07-07 11:49

@ mogu ....cand o sa postezi niste poze sa vedem si noi cum arata acum masina?

mogo 24-07-07 15:28

Booogye...te rog nu mai zice nimic ca ma faci sa-ti zic ceva de ma dau astia afara de aci....
Te rog io taca-ti pi... de gura coptil copac...

P.S. ma dapi nu mi-am facut nimic ma la masina la exterior...numai motorul...o sa ma apuc si de exterior mai incolo...

Dealerdej 24-07-07 19:50

Quote:

Originally Posted by mogo (Post 1011573)
Booogye...te rog nu mai zice nimic ca ma faci sa-ti zic ceva de ma dau astia afara de aci....
Te rog io taca-ti pi... de gura coptil copac...

P.S. ma dapi nu mi-am facut nimic ma la masina la exterior...numai motorul...o sa ma apuc si de exterior mai incolo...

asteptam sa vedem:-) :-)

1300Racing 27-07-07 18:04

ba,ati perit:?:

CJ-07-SRX 27-07-07 18:15

ii greu mah pe calduri din astea :)

MANTUS 27-07-07 18:33

Quote:

Originally Posted by 1300Racing (Post 1017338)
ba,ati perit:?:

te-ai trezit si tu cap de porc =)) =)) =))

Dealerdej 27-07-07 18:35

ne-am trezit ne-am trezit...la apelu tau =))=))=))=))..la noi nu sunt discutii ai uitat...numa a lu'boogye cu politzaii ..alea expirate=))=))

willy_d 27-07-07 19:42

e mazda, are 166 cp , ... , dar nu e modificata...stock

All times are GMT +2. The time now is 18:59.

- Copyright 2026 4Tuning