![]() |
Re: Kitsch Tuning
4 Attachment(s)
Dati-va cu parerea ... !! eu doar le-am postat:D
|
Quote:
|
Mercedesul l-am vazut de mai multe ori pe la Savinesti. Nu stiu daca este modificat de proprietar, ca e de mult asa. Cred ca asa a fost adus.
|
ala cu golfu cred k nu a mai avut destui bani sa`l folieze tot :)))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
de ce sunteti rautaciosi. S-a pregatit si omul ca vine vara.... are masina inchisa la culoare si poate nu are AC.:D
|
Mercedes'u il stiu de mult....nu era asa inainte proprietarul si la "modificat"
Golfu e super urat:|....mai e o Skoda Octavia break tot ceva de genu asta( tuning de bazar) |
Golful este penal, mertzul mai este cum mai este, cu unele retusuri ar iesi ceva frumusel, da la golf...........SA ne traiasca bazaru ca avem accesorii din belshug
|
mda... multumesc baieti ca dintre toate topicurile de pe acest forum, exact intre dacii cu vulturi lipiti pe capota, logamborghini-uri si fordrarri-uri v-ati gasit sa puneti poze cu masina mea :)
|
1 Attachment(s)
Hey .. nush ce sa zic .. mie unu nu-mi place cum arata Mercedes-ul .. daca mai lucrai la el poate iesea ceva .. nu pot sa zic .. daca tie-ti place .. bv tie .. nu am nimic de zis ..
Mai am ceva de pus CHECK THIS OUT !!! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Iar in ceea ce priveste faptul ca mie imi place cum arata masina mea, chiar nu conteaza, faptul ca tie nu iti place conteaza si mai putin, doar pentru ca am hotarat sa-mi personalizez masina nu inseamna ca am pretentii de masina "tunata"... custom e deja mult spus. Dar luand-o pe partea cealalata, masina oricum arata mai bine decat inainte (poza alaturata) tocmai faptul ca am atatea persoane care apreciaza munca pe care am depus-o, ma facut sa reactionez cu surprindere sa gasesc pozele cu masina mea in "kitsch tuning" |
Din cate vad eu Mercedes-ul arata foarte bine, nu vad ce poate fi catalogat kitsch. Unii au impresia ca tot ce nu e pus de fabrica e automat de prost-gust, dar se inseala, si baga in aceiasi oala si ce-i bun si ce-i rau. E adevarat ca cele mai multe masini prezentate aici sunt kitsch, dar am vazut si cateva masini care nu-si aveau locul pe site-ul asta...
Asadeci si prin-urmare mai trebuie ca unii sa "se cultive" in ceea ce priveste tuning, kitsch, frumos, urat si sa nu mai decreteze de prost-gust tot ce este diferit . Repet: in cele mai multe cazuri (cam 90%) ce am vazut la 'kitsch tuning' se incadreaza in gama asta, dar sunt si cazuri (vezi Mercedesul de mai sus) care n-au de ce sa fie considerate kitsch. |
is perfect d acord cu colt...
hai facem un test ..eu maine imi pun un stiker pe masina..si sa vad daca apare pe forum pe sectiunea asta.. ps pt cei care posteaza am o intrebare : voi stiti ce inseamna "tuning"??? daca pt voi tuning = un abtipild si 3 cuvinte pe portbagaj inseamna k n`aveti treaba cu forumu asta sincer..fara suparare! bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 20:37. |
- Copyright 2026 4Tuning