![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
nu mai stiu ce ti`am zis...da-mi un PM cu ce am vb:-s
|
Quote:
Scuze ca nu am zis |
Frate bafta la bac si ce sa zic...ne vedem in vara nu? MA facusi curios care e al 2`lea motiv :))
|
Au anuntzat la TV ca bugetarii au liber luni si marti. Asa ca unii dintre noi suntem liberi :D:D:D
Cipy, Oliver poate intruna din zilele astea facem sedinta foto .. mai ales ca au venit distantierele lui CIP |
Quote:
Si pe subiectul retragerii lui Trafy, o anuntz si eu pe a mea, pe acelasi motiv - BAC`u, imediat dupa intalnirea de pe 1 sau 10 mai, unde voi fi prezent daca e intr-o locatie buna. |
Am vazut la TV ca s-a modificat taxa auto de prima inmatriculare...cine are informatii despre asta il rog sa posteze :)
|
http://www.***********/taxainm.php
nu s`a modificat |
Guvernul reduce taxa auto de primă înmatriculare
Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, a anunţat miercuri, după şedinţa de guvern, că Executivul a decis să modifice taxa auto de primă înmatriculare. Potrivit lui Vosganian, Guvernul a modificat taxa ţinînd cont de solicitările Uniunii Europene. Astfel, această taxă va fi calculată nu în funcţie de vechimea maşinii, ci în funcţie de gradul de poluare. O altă modificare a taxei constă în majorarea vechimii limitei maxime de la care nu se mai face diferenţă între autoturisme de la 6 la 15 ani. Noua variantă a taxei de înmatriculare auto urmează a fi prezentată Comisiei Europene. Comisia Europeană a avertizat România că taxa pentru primă înmatriculare este neconformă cu normele europene în domeniu şi a ameninţat că, dacă ţara noastră nu-şi va schimba legislaţia până în martie, ar putea fi acţionata în judecata la CEJ. Taxa pentru primă înmatriculare a intrat in vigoare la 1 ianuarie, odată cu noul Cod Fiscal. Ea este aplicabilă atît maşinilor noi, cît şi celor second-hand. Practicată de stat ca o măsură antipoluare, taxa pentru primă înmatriculare este mai degrabă o măsură care urmăreşte avantajarea producătorilor autohtoni de automobile, precum şi a importatorilor de maşini noi. |
La Multi Ani TT
E a3a oara cand iti zik. Sa ai parte de tot ce iti doresti, fete bune si multi cai putere :D & Drive Safe. LA MULTI ANI inca odata |
La multi ani si din partea mea....8) ;)
|
si din partea mea...norocu lui ca n`a iesit azi din casa ca am stat la el pe zona....daca il prindeam ii rupeam urechile:D:D:D
|
first trafy ... then oli` ... a venit si randu` meu sa spun buh`bye:cry: :cry: :cry: :cry: deh... bac ... admitere ... :cry: :cry: :cry: oficial .. dupa intalnirea din 12 mai ..ma retrag o perioada de pe forum, pana pun la punct materia si termin cu examenele :( bafta tuturor si o sa mai intru sa mai trag cate`un ochi din cand in cand pe forum .. daca timpul imi va permite :(
Asfalt uscat si ushor pe curbe everyone ! ;) |
CaDDy si io am bac si kiar nu ma stresez ... da`l draqu k`l luam noi :lol:
|
pai nici eu nu ma stresez.. da plm :)) ma pun pe invatzat :))) o saa fie greu ... foarte greu .. da deh =)))
|
neinteresant :lol: :D ... stai sa vad k am mai intai de rezolvat problemele cu scoala si dupa cu bacu :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:57. |
- Copyright 2026 4Tuning