![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
??? unde ciuby? e zgariata rau...defapt daca e zgariata nu mai conteaza cum...doar ca ti-o aranjat-o ..si nu sti cine? nu o fost prost sa stea sa-ti zica nu? :(
|
pai.... ce tu ai sta ? :))))) , destul ca a zgariat-o , azi una maine alta .. etc si intr-un final ai o masina sifonata, asta'i a doua lovitura ce o primesc in parcare la CAR Unirea sau Electrica ,
|
Quote:
|
:lol::lol::lol: good one sNap7
|
Eu am gasit spoileru zgariat in parcare la Kaufland a doua zi cand am cumparat masina,de atunci parchez numa pe marginea drumului :lol:
|
"spaikii" cred ca tu ai fost ca am culoarea verde pe spoiler :P:))))
|
Quote:
|
... asta face parte din volumul, "aventuri la renel" :lol:
|
Quote:
Da si eu l-am vazut pe Spaichi cu dacia si un spoiler albastru atarnat dupa masina :) Acuma facem si noi haz de necaz :) |
Si eu am gasit o infundatura mica in usa, daca o las in fata la Rafaelo toti distribuitorii miserupisti trag acolo, ii doare in **** daca dau cu usile ca doar nu-s masinile lor. Ori distribuitori ori tzarancile care nu stiu sa deschida o usa civilizat. Ieri stateam la Rafaelo si una da sa intre in masina sii cand a deschis usa a oprit-o in focusul de langa. Daca o las in spate, weezy stie, toti babetii isi invata nepotii sa mearga cu bicicleta.
|
Da ba stiu cum e in spate la tine...zici ca-i gradinita grupa mica...eu zic sa te muti!! :D
PS : Ma bucur sa-ti place avataru... si mie! :D |
las-o in fata la diamaris sau la transilvania ;)
|
Quote:
Scuze de limbajul trivial :P dar pur si simplu dupa ce am citit randurile scrise de Dadi mi-am adus aminte de masina mea :) si nu m-am putut abtine sa nu zic nimica :). |
da dilau , dar unde ti-ai mai baga tu cucu daca n'ar fi ele , las ca's bune si ele de ceva chiar daca apartin altcuiva :D
|
Quote:
P.S. Bogdane putem face un topic cu injuraturi? te rog....te rog....:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning