Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

F.R.Sonic 11-06-08 22:24

Re: Hunedoara - Accidente

??? unde ciuby? e zgariata rau...defapt daca e zgariata nu mai conteaza cum...doar ca ti-o aranjat-o ..si nu sti cine? nu o fost prost sa stea sa-ti zica nu? :(

CBY 11-06-08 22:36

pai.... ce tu ai sta ? :))))) , destul ca a zgariat-o , azi una maine alta .. etc si intr-un final ai o masina sifonata, asta'i a doua lovitura ce o primesc in parcare la CAR Unirea sau Electrica ,

sNap7 11-06-08 22:45

Quote:

Originally Posted by CBY (Post 1585575)
pai.... ce tu ai sta ? :))))) , destul ca a zgariat-o , azi una maine alta .. etc si intr-un final ai o masina sifonata, asta'i a doua lovitura ce o primesc in parcare la CAR Unirea sau Electrica ,

Haide sa platesti curentul la Deva ca astia-s mai pasnici.

SpYk3 11-06-08 22:47

:lol::lol::lol: good one sNap7

r27kul 11-06-08 22:59

Eu am gasit spoileru zgariat in parcare la Kaufland a doua zi cand am cumparat masina,de atunci parchez numa pe marginea drumului :lol:

CBY 11-06-08 23:04

"spaikii" cred ca tu ai fost ca am culoarea verde pe spoiler :P:))))

SpYk3 11-06-08 23:21

Quote:

Originally Posted by CBY (Post 1585671)

you've got me :rolleyes2: :lol: glumesc... eu nu circul pe la curent ca mi se scoala parul in cap ,care sasa e cam scurt,cand aud de factura:lol:....o las pe maicamea sa mearga :lol:

sNap7 11-06-08 23:25

... asta face parte din volumul, "aventuri la renel" :lol:

F.R.Sonic 11-06-08 23:26

Quote:

Originally Posted by CBY (Post 1585671)

Mai ai spoileru inca??? :D..
Da si eu l-am vazut pe Spaichi cu dacia si un spoiler albastru atarnat dupa masina :)
Acuma facem si noi haz de necaz :)

xxdadixx 11-06-08 23:43

Si eu am gasit o infundatura mica in usa, daca o las in fata la Rafaelo toti distribuitorii miserupisti trag acolo, ii doare in **** daca dau cu usile ca doar nu-s masinile lor. Ori distribuitori ori tzarancile care nu stiu sa deschida o usa civilizat. Ieri stateam la Rafaelo si una da sa intre in masina sii cand a deschis usa a oprit-o in focusul de langa. Daca o las in spate, weezy stie, toti babetii isi invata nepotii sa mearga cu bicicleta.

F.R.Sonic 12-06-08 00:10

Da ba stiu cum e in spate la tine...zici ca-i gradinita grupa mica...eu zic sa te muti!! :D
PS : Ma bucur sa-ti place avataru... si mie! :D

SpYk3 12-06-08 00:12

las-o in fata la diamaris sau la transilvania ;)

BAD-GUY 12-06-08 00:16

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1585788)
Si eu am gasit o infundatura mica in usa, daca o las in fata la Rafaelo toti distribuitorii miserupisti trag acolo, ii doare in **** daca dau cu usile ca doar nu-s masinile lor. Ori distribuitori ori tzarancile care nu stiu sa deschida o usa civilizat. Ieri stateam la Rafaelo si una da sa intre in masina sii cand a deschis usa a oprit-o in focusul de langa. Daca o las in spate, weezy stie, toti babetii isi invata nepotii sa mearga cu bicicleta.

Cam asa ceva...in spate invata copiii sa mearga cu bicileta,joaca fotbal plus ca acolo nu prea o vede nimeni,in fata la Rafa dupa ce ca de abia gasesti loc de parcare,exact cea ce povestesti tu,majoritatea loviturilor le am in aripa fata dreapta (privita din fata masina),adica vacile si handicapatele si incompetentele si muistele(mai vretzi? :)) Hunedoarei care in viata lor n-or mers cu masinile sau in viata lor n-or avut mai mult decat au si pe ele...adica nu stiu sa pretzuiasca nimica...le doare in ***** de masinile prietenului iubitului sau a lu ala care ii da la muie si cu atat mai putin de a lu ala care o loveste.

Scuze de limbajul trivial :P dar pur si simplu dupa ce am citit randurile scrise de Dadi mi-am adus aminte de masina mea :) si nu m-am putut abtine sa nu zic nimica :).

CBY 12-06-08 00:35

da dilau , dar unde ti-ai mai baga tu cucu daca n'ar fi ele , las ca's bune si ele de ceva chiar daca apartin altcuiva :D

puiu 12-06-08 07:55

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1585788)

asa am patit eu ieri...eram la farmacie si un domn statea in masina.....nevasta-sa in fata mea.....dupa ce pleaca.....ies si eu si ce crezi....numa ce mai harcaia cu usa ei pe a mea.....la care barbata-su:"lasa-l pe baiat sa treaca" si ea spune: "sa ma ocoleasca"......moment in care imi ies din fire si ii spun poate totusi imi mai lasa ceva lac pe usa:D

P.S. Bogdane putem face un topic cu injuraturi? te rog....te rog....:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 22:00.

- Copyright 2026 4Tuning