![]() |
Re: Accidente din BT
Quote:
|
Oliver nu trece prin nicio perioada grea... asa e el.. mai redus.. :)))
|
Quote:
|
Un cip tuning de la K/N. Cu 4 turbine rotative pe turatie.:))
|
Wai vladutz nu stiu, pleaca cam greu ... probabil nu-l alimenteaza bine acasa :))))
|
Accident bazat la bazar..acum
|
Eh, nu ne intereseaza pe noi accidentele astea de bazar.:rolleyes2:D Da totusi ai ceva detalii, poze?
|
Accident grav la intersectia de la pacea intre un Audi A4 si un VW Golf. Are cineva poze, detalii ?
|
am vazut si eu accidentul in seara asta dar am vazut daor golf ul ....
|
aseara(22 dec. ) doua accidente foarte nasoale ptr. masini , soferii au avut noroc
1 ) la Lebada o dacie o prins din acostament si o intrat serios intr'un maldăr de pamant , masina avariata cam 60 % , daca era soferul cel care l'am vazut eu doar ii curgea sange de la ureche si era okei pe picioarele lui 2 ) un cetatzean turmentat pe Bulevard a vrut sa testeze rezistentza unei dacii cu un copac frontal, so fărmat asa de tare incat o ajuns volanu pana in copac :) adica motoru nu mai era dar totusi soferul o iesit pe picioare din masina miraculos :D era si o vorba , bat sa fii noroc sa ai :D Ps Î nu am poze ca o zis simi la primu ca erau ciobeni aia care erau vatamatzi si ii era frica sa nu isi primeasca bateie*fatalau* si la al doilea mi'am dat seama ca ii era chiar frica si nu i'am mai cerut telefonu ala performant cu blitz si mai multzi pixeli decat o camera foto ORIGINALA PS: ma simt vip daca mai sunt barfit mult |
Noi nu te barfeam, doar radeam de tine.;) Da o sa te prinzi de asta dupa ce iti pui cip-ul.
|
3Xtreme , gata !!!
Am facut prea mult off-topic, ne laum aiurea de Oliver (baiat de firma, mor fetele dupa el mai ales dupa ce si'a pus pozele alea facute de mine pe hi5, face ca porcu cand doarme !) ,suntem penibili. Oliver dai un suc ! :))) Acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare !!! |
Asa-i mah maD. Ne luam aiurea de el. Saracu. Scuze.:(:D:))
Oliver, daca dai, da doua. Si pt mine unu.:));) |
2 Attachment(s)
Sa aprinda lumanari o luna intreaga soferul care a scapat...dupa cum arata masina!:shock:
|
ca bine mai zici....asta da noroc...:o
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning