Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   MPBZ III - 10 martie 2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/33828-mpbz-iii-10-martie-2007-a.html)

SEBASTIAN 14-03-07 16:12

Re: MPBZ III - 10 martie 2007

f prost suna ca la prescurtarile de la carciumile de tip bodega ieftine si murdare cu mirosuri grele.
MBS mamaliga cu branza si smantana
Cata inspiratie pt MBZ

tm8bnz 14-03-07 17:42

Io'te ce inteleg eu de mai sus :
"Hai sa mai terfelim odata Buzaul ! Cine e cu mine !?"

Ma dezgustati ! Si nu sunt singurul !

Cum ar fi un "aveti sprijinul nostru la cerere,sa facem ceva frumos" in loc de o noua batjocura !?

xphantom 14-03-07 18:29

Iata ca se poate; Buzaul cade si se ridica, sa speram mai puternic, cu ajutorul tuturor. Cred ca e timpul ca orgoliile sa fie lasate deoparte si pasiunea comuna sa fie constructiva. S-a vazut ca daca se vrea, se poate, si inca bine. Mult succes, baieti!!

F_L_R 14-03-07 18:47

-Ce va tot opariti ca va facem tarani? Limbajul si mentalitatea voastra va incadreaza la aceasta sectiune a acestui forum. Oare cu ce va credeti mai presus? Masini nu aveti sa concurati , vorbiti mult si prost, basini si figuri faceti . Ce vreti sa demonstrati? ca sunteti mai sus.......mai aveti cel putin 10 Ani sa ajungeti la nivelul Bucurestiului.

- Am fost in 2003 la Braila.....am murit de foameeeeee cu bani in buzunar , am fost anul trecut prin Galati cu ajutoare pt sinistrati.....am fost amendat ca am calcat putin linia continua......si aveam ajutoare pt cei din Cosmesti in papuc. La Buzau l au amendat pe tata cu 5 MILIOANE pt ca a circulat singur pe strada cu faza lunga.
-CUM SA VA HALIM MA????????
-Vorbiti de Legende??? da ma noi am facut ceva si facem inca si ofticati-va ca la voi nu ajunge nici mirosul de Bucuresti.........sunteti departeeeeeeeeeeeeee.

F_L_R 14-03-07 19:22

Quote:

Originally Posted by xphantom (Post 797987)
Iata ca se poate; Buzaul cade si se ridica, sa speram mai puternic, cu ajutorul tuturor. Cred ca e timpul ca orgoliile sa fie lasate deoparte si pasiunea comuna sa fie constructiva. S-a vazut ca daca se vrea, se poate, si inca bine. Mult succes, baieti!!

-Da se poate cu oameni care stiu sa vb ca tine. Dar tu ai vazut vre-un act oficial ......orice prin care sa se demonstreze ca acea cursa avea o intentie de reusita. I sa cerut sa posteze autorizatia pt a face noi restul VOI A TI VAZUT-O???? eu nu?
-- Sa dat "la fund" in acele zile cand trebuia sa dea explicatii si acum reapare cu MPBZ????......si mai are tupeu sa posteze ceva aici?

MPBZ 14-03-07 20:00

Rugam recitirea tuturor post-urilor userului SaintDick pentru a se realiza tonul si vocabularul folosit.
Userul actual a fost creat pentru a promova viitoarele curse de la Buzau exclusiv si reprezinta interesele organizatorilor mentionati in primul post.
Nu am primit o cerere oficiala din partea ACS No Speed Limit Romania prin care sa ni se solicite vreun act doveditor cu privire la demersurile facute in vederea MPBZ III, club care de altfel nu a putut indeplini o minima cerinta impusa de organizatori, care la randul lor avea de indeplinit o cerinta fata de autoritati. Mai mult de atat, consideram total deplasata oferta de colaborare venita tardiv si care presupunea asumarea tuturor raspunderilor de catre noi, pentru un eveniment gestionat de altcineva, in conditii improprii. In curand insa vom posta un material despre un eveniment 100% ILEGAL in acceptiunea domniilor voastre.
Prin urmare, tinand cont de atitudinea total deplasata a presedintelui ACS No Speed Limit Romania, organizatorii Marelui Premiu al Buzaului isi rezerva dreptul de a interzice accesul tuturor membrilor clubului respectiv in calitate de participanti la orice eveniment specific viitor. Decizia va fi aplicata oricarui autovehicul pentru care se doreste inscrierea dar poarta semnele distincte ale clubului mentionat.

Va multumim pentru intelegere!

tm8bnz 14-03-07 21:01

A inceput showul ! :lol:

SEBASTIAN 14-03-07 21:22

Mamaliga cu BranZa...
e aiurea cum o tot dau cotita, cata suferinta si ingamfare pt ceva ce a fost o pacaleala si daca e si mbz quattro ca trei sa-ti bai pu l a in prrin sau cu m vrei peste ei.

F_L_R 14-03-07 21:30

-Prietene ma lasa rece interdictia ta. Dai dovada inca odata de mitocanie si taranism IESIT DIN COMUN.
-Stiu ca nu am indeplinit conditiile cerute de voi dar eu FLORICA nu am sa dau niciodata fisele masinilor din clubul nostru pentru a fi verificate de GARDA INAINTRA CURSEI.
-NICIODATA NU MI BAG OAMENII IN "CURSE" PREMEDITATE.
-ACTELE MASINILOR NU AVETI DEPTUL SA LE STITI DECAT LA LOCUL CONCURSULUI.
-PROBABIL SE VROIA UN "CONTROL" AMANUNTIT LA TOATE MASINILE CARE VIN......IAR DUPA ACEEA SA APLICAM AMENZILE FRAREILOR SI SA RIDICAM TALOANE CA AU (GEAMURI, JANTE , TOBE).
-NU OBSERVI CA ESTI DOAR O MARIONETA SI CA DEPINZI DE ALTII.
-AI FACUT 2 EVENIMENTE SI DEJA TU DAI INTERDICTII?
-SI MAI E CEVA DE LA "PUTA SFANTA" AI TRECUT "MAREA PUTA A BUZAULUI"???

-AI UITAT CA NU SUNTEM FRAERI SA NE BAGI PE NOI IN GURA GABORILOR......NU TE INTREBI DE CE NU AI PRIMIT FISE?

SEBASTIAN 14-03-07 21:41

Asta pare sa fi fost o capcana de strans baza de date din tara.
Friaierul a fost momeala pt neisteti sa se vanda si sa-si dea datele la unul care cu o floare nu se face primavara.
Drept dovada e primavara si o freaca MBZ.

ERY 14-03-07 21:45

Hai ma Florica...numai fii suparat...m-am stricat de ras.....
Si MPBZ....fara shto acu'.....o dai in s.f.uri de-astea cu vorbe mai oficiale dupa ce s-au spalat toate rufele in public...pentru ce? .....Crezi ca asa se recastiga credibilitatea ?.....si daca tot vrei sa o dam in acte iti aratam si noi niste liste facute pe data de 4 martie cu toti participantii care trebuiau sa vina din Cta.....si erau destui...si culmea e ca nu eram singuri...trebuia sa ne intalnim pe drum cu cei din club de la Bucuresti ....si mai culmea e ca nici ei nu erau singuri....veneau impreuna cu Florica si cei din NSL....crezi tu oare ca se strangeau ceva masini ?...eu zic soto ca da..........deci....masini erau grupa mare numai de la noi...si doar nu eram singurii participanti.

MPBZ 14-03-07 21:50

Fisa ta totusi am primit-o si nu te consideram fraier. Drepturile deriva din obligatii, in cazul de fata organizatorii fiind raspunzatori pentru orice fel de incident, inclusiv accident auto din cauze tehnice. Vom reveni cu dovada ILEGALELOR de pana acum, singurele in masura sa justifice atata lipsa de incredere din partea concurentilor. Si totusi prosti nu suntem. O derulare a evenimentelor asa cum o prescrii tu nu ne-ar fi ajutat cu absolut nimic pentru viitor, mai ales ca scopul este tocmai de a fi acceptat acest nou hobby mai usor si de catre autoritati, in acest scop fiind impuse anumite reguli. Chiar crezi ca anumite persoane ar fi garantat pentru noi daca eram atat de cu obrazul gros? Probabil nu te afecteaza decizia noastra asa cum nu ne afecteaza nici pe noi lipsa membrilor ACS NSL Ro.
Daca observi, posturile de pana acum au fost strict legate de un eveniment local si asa vor ramane si reprezinta vointa a mai multor oameni, care se minuneaza de ce pot declara niste adulti.
Tinand cont de faptul ca ASCS Legal Racing este o organizatie "fantoma" care exista in scop patrimonial si care se exprima total neelevat si civilizat printr-un singur om, alegem sa tratam cu nepasare atitudinea ei, urand totodata succes participantilor din cadrul cursei "cu ocazia zilei de 1 Mai"! Vom relua orice dialog cu aceasta asociatie al carei scop initial si legal este nepatrimonial atunci cand vor fi postate aici, intr-un mod neoficial, concluziile unei expertize contabile efectuata de catre un expert contabil autorizat pentru intreaga perioada de cand aceasta asociatie exista si pana in prezent, precum si procesele verbale ale tuturor intrunirilor comisiei de cenzori si rezultatele acestora, intruniri periodice conform cu legea.

SEBASTIAN 14-03-07 21:55

Da ce va ***e pe voi ggrija de un clubca nsl sau anonimus, ori Mr din bucuresti.

SEBASTIAN 14-03-07 22:02

Buzaul nu are minic in comun cu cei care chipurile organizeaza si nu fi magar sa pui asa problema.
Nu-ti este rusine ce sa avem noi cu tot Buzaul sau cu pasionati de acolo care lafel ca altii asteapta ceva frumos.
Vorbim de cei care se baga sa faca chesti care-i depasesc.

NSL_Doru 14-03-07 22:06

Baietii "de provincie" frustrati de imaginea celor din Bucuresti cred ca aveti probleme de natura stirilor de la ora 5 ... Mai baieti eu de ce nu ma simt frustrat sau jignit de pozitia mea din provincie ? Cred ca de fapt e doar frustrare din partea voastra ... m-am simtit foarte bine ori de cate ori am fost in Bucuresti si am fost bine primit la orice eveniment, ba mai mult uneori am pus si umaru la treaba, intrebatii pe Sebastian sau Florica daca este sau nu asa ... dar de fapt nu cred ca e cazul sa ma justific in fata voastra !
Deci nimeni in afara de voi nu e deranjat de aceasta pozitie ...decat voi ... si nimeni nu face nici o discriminare (ma refer la cei din Bucuresti la adresa voastra) dar nu ma mira de ce o faceti pentru ca cea mai buna solutie de a scapa basma curata e aceea de a poza ieftin in victime ! De fapt asta sunteti voi ... niste victime ... victime ale propriei voastre incercari, ale propriei personalitati multilateral dezvolate pe care o aveti :), ale frustrarilor si sentimentului de incertitudine si nesiguranta cu care ati mizat de la bun inceput cand ati anuntat aceasta tentativa de etapa. Nu zic ca nu ar fi fost bine sau ca nu sunt demne de laudat unele initiative ... dar nu pe spatele, timpul, bani si imaginea altor persoane ... Reflectativa credibilitatea in cazul in care mai doriti sa anuntati alte babauri de acelasi gen !

All times are GMT +2. The time now is 07:01.

- Copyright 2026 4Tuning